Şimdi Ara

Kaspersky Pure Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara Kaspersky Pure yükledim fakat bilgisayarı yavaşlatıyor.Bunun bir çözümü var mı?

Amd athlon 2 x2
    2 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersand90 -- 16 Mayıs 2013; 22:50:45 >

• Bir çözümü yoksa programı kaldıracağım.Cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersand90 -- 17 Mayıs 2013; 11:59:13 >
  • 2 gb ram'de kasması normal.Bende 3 gb var, kis kurulu ve kasıyor, kaldı ki pure daha kapsamlı.Kaldırın derim.
  • Kaç gb ram takarsam kasma yapmaz?
  • 2 senedir kullanıyorum. Gayet memnunum. Hiç kasma yok. En az 4 gb ram olsun sisteminde.
  • 4 gb ram bile olsa Kaspersky diğer birçok programa göre kasar özellikle tarama durumlarında. 2 gb ramla bu sorunu yaşaman gayet normal. 4 gb ramle normal şekilde yani tarama sırasında hafif seni etkileyerek kullanabilirsin ki alışıyorsun bu duruma zaten. :)
  • merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım ACER TM5742G özellikleri
    Intel Core i5 480M (2.66GHz)
    1GB ekran kartı
    4gb DDR3 ram
    500GB 5400 rpm HDD
    kasma yapar mı pure kursam veya internet security 2013 kursam? şu anda virüs programım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal 2 Kaspersky trojan sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky yazılımlarının default kurulumunda Uyumluluk Modu açık oluyor. Düşük özellikli sisteme sahip kullanıcılar bu ayarı kapatırsa sistemleri çok daha stabil çalışıyor.
  • Hocam bir Norton'a göre Kaspersky daha çok etkiler sistemi ama senin sisteminin gayet iyi bir sorun olmaz KIS 2013 kurmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfrt

Hocam bir Norton'a göre Kaspersky daha çok etkiler sistemi ama senin sisteminin gayet iyi bir sorun olmaz KIS 2013 kurmanı öneririm.

eyvallah hocam, kaspersky kurdum bi hafta falan oluyor. açılış ve kapanışta biraz süreler uzadı ama olsun o kadar diyorum sonuçta herkes kabul ediyor, en iyisi kaspersky ama kasar diyorlar ben de denemekten bişey olmaz deyip kurdum bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.