Şimdi Ara

Deep freeze ve usb sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deep freeze programını yüklediğim zaman bilgisayarımda usb aygıtlar çalışmıyor.enterprise sürümünü de yükledim,usbler için deep freeze korumasını da kaldırdım ama hala aynı.aygıt ekle kaldır da gözüküyor ama içine giremiyorum.

• arkadaşım deepfreeze yüklü pc de usb tanıtıyorum ben... yani ben bir sorunla karşılaşmadım...
    2-pc nizde SP2 yüklümü?
    ve driver ı kurun daha sonra usb yi donanım ekle vs den tanıtmaya çalışın...

kolay gelsin...
  • önceleri bi sorun yoktu.deep freeze le birlikte usbler çalışıyodu.bu arada sp1 kullanıyorum.zaten deep freeze'i kaldırdığım anda cihazları görüyor.sorun driver'da değil yani.
  • şu deepfreeze yi neden kullanıyorsunuz anlamıyorum başlı başına bi dert yaaa ilk günlerde bende kullanıyordum ağzım dilim yandı bi daha kullanmakmı nolamaz illaki büyük bir sorunlamı karşılaşmanız gerekiyor bırakın sunu yaaa
  • hocam bende kullanmayanları anlamıyorum açıkçası.deep freeze ilk çıktığından beri kullanıyorum ilk defa böyle bi sorunla karşılaştım.bilgisayarın ortak kullanılıyorsa deep freeze eşsiz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginxml

şu deepfreeze yi neden kullanıyorsunuz anlamıyorum başlı başına bi dert yaaa ilk günlerde bende kullanıyordum ağzım dilim yandı bi daha kullanmakmı nolamaz illaki büyük bir sorunlamı karşılaşmanız gerekiyor bırakın sunu yaaa

• evde defreeze kullananlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Freeze ve Windows 8
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok önemli anında başına birşey gelirse ben o zaman görürüm seni yanım aman yandım diye bağırırsın o zaman
    quote:

Orjinalden alıntı: mranderson

hocam bende kullanmayanları anlamıyorum açıkçası.deep freeze ilk çıktığından beri kullanıyorum ilk defa böyle bi sorunla karşılaştım.bilgisayarın ortak kullanılıyorsa deep freeze eşsiz bence.

AYNEN
    quote:

evde defreeze kullananlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 23 Ekim 2006; 14:41:42 >

• peki nasıl bi sorun geldi başına, ne kadar bu kadar yandın bizde anlayalım.
  • garip bişi ama
  • işyerinde pc yi 2-3 kişi kullanıyorduk.Deepfreze yi aktif ve pasif duruma getiremedim kurulu oldugu klasöre virüs bulaşmış hep aktif durumdaydı nolcak bir gün format atarım kurtulurum dedim atmadım gittiği yere kadar dedim işimin gereği pc de o gün birşey yapıyordum disket yok cd yok ama kayıt etmek zorundaydım 2 -3 saat uğraştığım şeyi o gün kaydedemedim. Belki deepfrezee çalışıyor olsaydı bunlar başıma gelmiyecekti o günden sonra bırak kurmayı yanından bile geçmedim cd sini kırdım attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 23 Ekim 2006; 14:52:35 >
  • quote:

işyerinde pc yi 2-3 kişi kullanıyorduk.Deepfreze yi aktif ve pasif duruma getiremedim kurulu oldugu klasöre virüs bulaşmış hep aktif durumdaydı nolcak bir gün format atarım kurtulurum dedim atmadım gittiği yere kadar dedim işimin gereği pc de o gün birşey yapıyordum disket yok cd yok ama kayıt etmek zorundaydım 2 -3 saat uğraştığım şeyi o gün kaydedemedim. Belki deepfrezee çalışıyor olsaydı bunlar başıma gelmiyecekti o günden sonra bırak kurmayı yanından bile geçmedim cd sini kırdım attım

açıkçası böle bi sorunlar karşılaşmam mümkün değil.çünkü deep freeze'de thaw space diye bi bölüm var,hdd'den istediğin bölümü korumasız bırakabilirsin.ya da hdd'nin partitionlarından birine kurmazsın ki ben öyle yapıyorum.senin ki gibi bi sorunla hiç karşılaşmadım.biraz kullandığın programı bilmek lazım bence.

• eski sürümlerde bu problemden dolayı sıkıntı vardı ama yeni sürümünde (DeepFreeze Enterprise V6.00.220.1523) bu problem yok kendim test ettim.
  • ben bölümlerden bahsetmiyorum virüs bulaşmış diyorum değiştiremedim
    quote:

Orjinalden alıntı: mranderson

quote:

işyerinde pc yi 2-3 kişi kullanıyorduk.Deepfreze yi aktif ve pasif duruma getiremedim kurulu oldugu klasöre virüs bulaşmış hep aktif durumdaydı nolcak bir gün format atarım kurtulurum dedim atmadım gittiği yere kadar dedim işimin gereği pc de o gün birşey yapıyordum disket yok cd yok ama kayıt etmek zorundaydım 2 -3 saat uğraştığım şeyi o gün kaydedemedim. Belki deepfrezee çalışıyor olsaydı bunlar başıma gelmiyecekti o günden sonra bırak kurmayı yanından bile geçmedim cd sini kırdım attım

açıkçası böle bi sorunlar karşılaşmam mümkün değil.çünkü deep freeze'de thaw space diye bi bölüm var,hdd'den istediğin bölümü korumasız bırakabilirsin.ya da hdd'nin partitionlarından birine kurmazsın ki ben öyle yapıyorum.senin ki gibi bi sorunla hiç karşılaşmadım.biraz kullandığın programı bilmek lazım bence.

• alcohol vb bir program yuklumu bilgisayarına deepfrezeden baska?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tan

eski sürümlerde bu problemden dolayı sıkıntı vardı ama yeni sürümünde (DeepFreeze Enterprise V6.00.220.1523) bu problem yok kendim test ettim.

tamamdır dostum çok teşekkürler,sorun ortadan kalktı.
  • nasıl yaptın halloldu oh ya sor sor bari nasıl çözdün anlat da bizde bilelim.yardım için ortalık ayağa kalkırmayı biliyonuz ama
  • Sorun bulaşmış olan bir trojandı büyük ihtimalle..Arkadaş DF pasifken sakat yerlerde dolaşmış ve doğal olarak antivir olmadığı için makine allak bullak olmuş..Sorun DF den değil yani
  • sevindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabbar_cabukatlar

nasıl yaptın halloldu oh ya sor sor bari nasıl çözdün anlat da bizde bilelim.yardım için ortalık ayağa kalkırmayı biliyonuz ama

@cabbar_cabukatlar yardım için ortalığı ayağa kaldıran yok,boş mesaj atma birader,biraz okumayı öğren.yukarıda tan nickli arkadaşın önerisini oku,ben de ona teşekkür etmişim altında onu da oku.öğrenmişsiniz bi ban.mesajların direk sonuna bakarsan bu site sana pek faydalı olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: hemp_gru
    Sorun bulaşmış olan bir trojandı büyük ihtimalle..Arkadaş DF pasifken sakat yerlerde dolaşmış ve doğal olarak antivir olmadığı için makine allak bullak olmuş..Sorun DF den değil yani

@hemp_gru;söylediklerinle uzaktan yakından alakası yok;sen de pek okumamışsın anlaşılan.yukarıda eski sürümlerinde her hangibir sorun yaşamadığımı yazdım.sorun deep freeze'in eski sürümlerinin usb ve fireware'leri de dondurması.dolayısıyla takılan usb cihazları bilgisayar tanıyor ama erişime izin vermiyor.Sorun deep freeze yani,ok hocam?sen rütbeye göre yorum yapıyosun sanırım.sakat yerlere giren eden yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.