Şimdi Ara

FACEIT Anti-Cheat Windows Güncelleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
21.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 1511version kullanıyorum. Normalde AC korumasını bir şekilde çalıştırabiliyordum fakat artık ona da izin vermiyor. 01.07.2018 kritik güncelleştirmesinin bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor vs diyor.

Bendeki version 2015 ya da 2016 sürümü sanırım. Sadece bu kritik güncelleştirmeyi aldırmamın bir yolu var mı?

Windows versiyon güncellemek istemiyorum. Windows 10' un en sevdiğim sade ve stabil sürümü bu benim için.

• Selam,

Sürüm değiştirmeden yer mi bilmiyorum ama bahsettiği güncelleme KB4284819. Bu da 1709 için. Yine de deneyebilirsin.

www.catalog.update.microsoft.com
    Microsoft Update Catalog
    https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4284819

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boostmeister -- 31 Ekim 2018; 11:8:26 >
  • boostmeister B kullanıcısına yanıt
    Kral baktım bende bulamadım. 1511 sürümünden 1809 sürümüne güncelledim tekrar kapattım windows update'i bir kaç servisi.

FACEİT AC sorunu bu şekilde düzeldi. Zaten böyle düzeleceğini biliyordum en son çare olarak denerim dedim. Yol buraya çıkınca da mecbur geçtim.

Şu an sistemimde sorun yok. 1511 sürümünde nasılsa şu anda da aynı. FPS ye etkisi olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Kral baktım bende bulamadım. 1511 sürümünden 1809 sürümüne güncelledim tekrar kapattım windows update'i bir kaç servisi.

FACEİT AC sorunu bu şekilde düzeldi. Zaten böyle düzeleceğini biliyordum en son çare olarak denerim dedim. Yol buraya çıkınca da mecbur geçtim.

Şu an sistemimde sorun yok. 1511 sürümünde nasılsa şu anda da aynı. FPS ye etkisi olmadı.
    Merhaba, bugün bende aynı hatayı alıyorum.. Windows'um 8.1 pro

doğru olarak hangi sürümü yükleyeceğimi bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz ?

• Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    Windows 10 1803 yada 1809 sürümü. Başka çözüm yolu yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Windows 10 1803 yada 1809 sürümü. Başka çözüm yolu yok bildiğim kadarıyla.
    Win 8.1pro da olmuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 23 anti cheat hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.