Şimdi Ara

Kaspersky internet security 3 ay için ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAspersky internet security 3 ay ücretsiz lisans almak için aşağıdaki siteyi ziyaret ediyoruz ardından lisansı uzatmak mümkün .

kaspersky internet security 3 ay ücretsiz

• ya adam akıllı kasmayan bir virs programı yok mu ? avira denedim bitdefender denedim şimdi de avg deniyorum hepsi birbirinden beter. avg bri nebze ama yeterli güveni vermiyor bana.

not : hepsi de lisanlı kullanıldı. free sürüm değil yani
  • deneyen var mı
  • yıl 2015 antivirüs kullananlar mı kaldı
  • En güvendiğim yazılımdır, tekrar kullanmak nasip olacak. Yaklaşık 3 sene key alarak kullandım, şimdilerde avira free ile idare ediyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

yıl 2015 antivirüs kullananlar mı kaldı

2015 yilinda virusler yok mu oldu ? Teknik destek kismina bakin, yarisi virus sorunlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

ya adam akıllı kasmayan bir virs programı yok mu ? avira denedim bitdefender denedim şimdi de avg deniyorum hepsi birbirinden beter. avg bri nebze ama yeterli güveni vermiyor bana.

not : hepsi de lisanlı kullanıldı. free sürüm değil yani

f securi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira Premium 3 ay BEDAVA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    Emsisoft antimalwareyi dene , hiç kasmıyor trojan ve malwareler içinde başarılı .
  • İşe yaramaz maalesef belli bir sure sonra key kara liste oluyor polonya proxy kullanmak lazım daha önce benzer konular açıldı sonuç olumsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    comodo yada 360 security deneyebilirsin
  • quote:

Ne önerirsiniz? Antivirüs yerine yani.
  • Kaspersky en iyi antivirüs programı bence. Sıfır kasma var. Onun dışında alternatif olarak Bitdefender var. Aynı şekilde o da kasma yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Kaspersky en iyi antivirüs programı bence. Sıfır kasma var. Onun dışında alternatif olarak Bitdefender var. Aynı şekilde o da kasma yapmıyor.

+100000000000
  • quote:

+1 video yerine exe indirip çalıştıracak kapasite varsa iş değişir
    Avg free yeter artar huzursuzsanız

• Bu aralar antivirüs programlari ucretsiz olmaya basladi kisa sure de olsa. Burnuma pis kokular geliyor

• mesaj atın beleşe vereyim programı
  • Kasmayan Virüs Programı Olmaz Olamaz. Özellikle KIS yaptığınız her işi denetliyor ve bu nedenle de kasıyor. ben 2 yıldır kullanmıyorum. bir sıkıntı bilgisayarda kasılma, anormal bir işlem oldumu programı kurup taratıyorum, temizleyip tekrar geri kaldırıyorum :)
    bence en iyisi KIS
    sonra da nod32 olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

Kasmayan Virüs Programı Olmaz Olamaz. Özellikle KIS yaptığınız her işi denetliyor ve bu nedenle de kasıyor. ben 2 yıldır kullanmıyorum. bir sıkıntı bilgisayarda kasılma, anormal bir işlem oldumu programı kurup taratıyorum, temizleyip tekrar geri kaldırıyorum :)
    bence en iyisi KIS
    sonra da nod32 olabilir...

AVG can'dır... Türkiye de kutulu satılmaması büyük dezavantaj olsa da, kendileri 2018'e kadar verdiği promosyonlarla sağolsun senelerdir bizimle.. :)
  • kaspersky kasıyor diyen arkadaşlar ! Kaspersky kasmıyor ! sizin bilgisayarlarınız kaspersky'ı kaldırmıyor
  • promosyon koduna şunu giriyorum "kismd-203513" hatalı diyor hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 25 Ocak 2015; 8:54:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.