Şimdi Ara

KASPERSKY İLLETİ YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kaspersky 6.0 internet security güzel bir antivirüs programı ama benim bilgisayarı resetliyor . kafasına göre takılıyor . özelliklede internet sayfalarında gezerken yapıyor . başka anti virüs programı kurulu değil hatta setup bile yok. tekrar başladığında ise

Hata Raporu İçeriği
    Bu hata raporuna şu dosyalar eklenecek:
    C:\WINDOWS\Minidump\Mini012406-06.dmp
    C:DOCUME^^1\nerc\LOCALS^^1\Temp\WER2.tmp.dir00\sysdata.xml

yazılım çakışması olabilirmi diyeceğim ama sadece sürücüleri yükledim. zoomx5 adsl kullaıyorum. problem nedir acaba başka nativirüs kullandım onda problem olmadı. mesela norton nod bitdefender yalnız bitdefenderde güvenlik duvarı problemi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 9 Ağustos 2006; 19:30:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

Evet kaspersky 6.0 internet security güzel bir antivirüs programı ama benim bilgisayarı resetliyor . kafasına göre takılıyor . özelliklede internet sayfalarında gezerken yapıyor . başka anti virüs programı kurulu değil hatta setup bile yok. tekrar başladığında ise

Hata Raporu İçeriği
    Bu hata raporuna şu dosyalar eklenecek:
    C:\WINDOWS\Minidump\Mini012406-06.dmp
    C:DOCUME^^1\nerc\LOCALS^^1\Temp\WER2.tmp.dir00\sysdata.xml

yazılım çakışması olabilirmi diyeceğim ama sadece sürücüleri yükledim. zoomx5 adsl kullaıyorum. problem nedir acaba başka nativirüs kullandım onda problem olmadı. mesela norton nod bitdefender yalnız bitdefenderde güvenlik duvarı problemi oldu

kaspersky 6.0 internet security programı kırdırmı ayrıca ayarlarından olabilir.

• Kanka kaspersky' nin sürümüyle alakalı aynı durumu bend eyaşadım. Benim önerim 5,0 lı seriden birini yükle üstünede bi anti hacker kur kralsın!
  • kaspersky 6.0 internet security programını kulanıyorum hata bir arkadaşın bilgisayarınada kurduk bu güne kadar bir problem yaşamadım hata üstüne zone alarm profesenal frewal kuruluda

KASPERSKY İLLETİ YARDIM PLS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.