Şimdi Ara

kaspersky hertürlü network ayarımı bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarlarımız güvenli olsun diye gaza gelip iş yerine kaspersy internet security 2012 aldık.herkese kurmadan önce kendime bir kurayım da ayarlarını öğreneyim dedim.Yükledikten sonra hiç bir şekilde internete girememeye başladım.İnternete girmem için kasperskyyi kapatmam gerekiyordu.Ayrıca çok yoğun olarak kullandığım spss 20 programı network ayarlarından dolayı hata verip çalışmamaya başladı.Neyse diyerek spssin eski sürümünü yükledim kasperskyyi de sildim.şimdi de en son bi el league of legends oyanayayım dedim,client programı bir hata verdi,araştırdım firewall/antivirusle ilgili bir hataymış vermediğim izin kalmadı tık yok.Artık canıma tak etti,pratik bir çözüm bulamazsam direk formatı çakacağım ama bissürü dosya var iş bilgisayarı sonuçta çok uğraştıracak beni yardım ederseniz sevinirim.

• Arkadaşım, bu konudan ben de bir ara şikayetçiydim ama çözümünü bulmuştum. Bunun tam adımları aklımda değil ve zaten mobildeyim ama ağ trafiğini engelleme özelliğinden dolayı bu sorun oluşuyor. internette bunu araştırın, ağ trafiğini, veri akışını ya da her neyse, o özelliğin ayarlarını düzeltiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Macbook Air M1//Poco F5//Jabra Elite 3//Axen Kapadokya 32"//Asus Zenpower //Logitech Z323

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.