Şimdi Ara

Kaspersky de bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaspersky nin 5 serisinin yeni versiyonun (Personal) da, hep arka planda arama yapıyor sanırım eğer yanlış yorumlamıyorsam. Bunu nasıl kapatabilirim? Sizde de öyle mi? En aşağıdaki (mavi simgeli yer) satırda süreklü arıyor bi şeyler ama ,var mı bunun çözümü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 14 Aralık 2005, 17:25:25 >

• Valla aynı sorun bende de var. Ben de Personal Pro kullanıyorum. Kavsvc sürekli işlemciyi yüzde 1-2 bazen 5 kullanıyor. Bulursan bana da biz zahmet söyleyiver cevabı
  • o galiba şey arkadaşalar

mesala internette bir siteyegirdin veya bir klasör açtın windowsta

onu tarıyor.. o anda açtığın dosyaları tarıyor olabilir
  • aynen öyle. ve ben kapatılmasını tavsiye etmem şahsen. on-access korumayı kapatacaksanız, antivirüsün ne anlamı kalıyorki arkadaşlar?? sadece on-demand mı yapmak istiyosunuz? bilgisayara virüs girdikten sonra yeterince zarar görür zaten; önemli olan o virüsü pcden içeri sokmamak.
  • Bende de kasper 5 personal pro var son bir iki haftadır ana pencerede sürekli "Your antivirus database is very old" diyor güncelleme otomatik modda ve sürekli güncellememe rağmen bu mesaj hiç değişmiyor güncelle dediğim zaman 40 - 50 kb bişeyler indiriyor ama "...very old" yazısı değişmiyor sizce sorun nedir
  • kasper her cuma kendi kendine saat 18,00de tarar ayrıca o mavi yer arkadaşınd dedediği gibi girdiğin her sayfada açılmadan önce taradığından dolayı. yoksa full sistem bir scan yapmıyo gün içinde(cuma hariç :D ) kapatırsan girdiğin sayfada bişi varsa korumasız kalırsın.

ayrıca arkadaşlar.5.0.380serisni kulanıyorsanız(yoksa 388 miydi ya. abo unuttum ) neyse işte onu yükseltebiliyosunuz. yapmanız gereken setting e girmeniz. ve orda threads and exclusionsa girip ordaki standart database i extended database çevirmek

• bende şu an 5.0.384 var ama en yeni sürüm bu degil
    update yapamayan arkadaş sürekli update e bas yani 40 50 kb indirdikten sonra bi dah bi daha update et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky'nin son sürümünü diğerlerinden ayıran en önemli özellik sistemi kasmaması (diğr sürümlere göre daha az yani) ve bir download yapacağınız zaman dosyayı indirdikten sonra değil indirmeden önce uyarıyı vermesi.
    Bu sebeple 2006 beta sürümünü kurmanızı ve self protectin'u da kapatmamanızı öneririm.
    Kazık yemediğim hiçbir antivirüs programı kalmadı, hepsi de çeşitli zamanlarda başıma bela açtılar. Kaspersky bunların dışındadır henüz, daha kazık atmadı. Hiçbir virüsle başım belaya girmedi 1.5 senedir kaspersky ile.
    Bir şey daha var yeni sürümle ilgili: settings kısmından proactive defans'da process ve registry guard'ı kapamazsanız kaspersky'nin izni olmadan tuvalete bile gidemiyorsunuz.
    Kaspersky rules!!!

• Kaspersky'nin real time protection'ını kapatmamak gerekiyor. Yoksa bir anlamı kalmaz. Mesela ben bazen adware içerdiğini bildiğim halde dosyalar çekiyorum. Mesela new.net yüklüyor. Ben de onu silmek için onun yüklendiği dosyaya giriyorum. İşte o anda kaspersky hemen uyarıyor ve sildiriyorum. Full scanla saatlerce uğraşmaktansa böyle çok daha rahat
  • Bir öneri de benden. Kaspersky kurarken eğer network korumasını açarsanız ki default olarak açık bu ve sisteminizde de firewall yğklüyse çakışma oluyor ve mavi ekran çıkıyor bende. Onun için kurarken sisteminizde firewall yoksa ancak bu korumayı aktif hala getirin ama tabii hiç bir zaman firewall ın yerini tutmaz tabii
  • abi zaten o bilgisayarı ilk açarken bi 5 dakka startup scan yapıyor yani ilk beş dakka bilgisayar baya kasacak ondan sonra sen yeni updateler yaptıkça o her zaman değil ama kendi belirlidiği bir zamanda full computer scan yapıyor önemli olan updateleri her gün en az bir kere yapmanız o gerisini kendi hallediyor merak etmeyin
    zaten bundan daha da güzel bir anti-virüs bulamazsınız avast fln hepsini denedim en güzeli kaspersky bende en az kaspersky kastı avast zaten ondan başka hiçbir güvenlik programının çalışmasına izin vermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.