Şimdi Ara

Kaspersky de anlamadığım bir çok hata ile karşılaşıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Kaspersky Internet Security sürekli bir uyarı veriyor
    hatta her şeye uyarı veriyor sadece bir şeye de değil ki!

Mesela;

gibi daha bir çok şeye hata veriyor.
    Ve sık sık bu iletiyle karşılaşıyorum.
    Ve virüs mü diye bakıyorum ama ne algılamalar da nede karantina da bişey yazmıyor.

ayrıca yukarıda ki resimlerin hem engelle butonunu hemde izin ver butonunu tıkladım ama değişen hiç bir şey olmadı

Acaba sorun ne ve nasıl çözebilirim hiç bilmiyorum ki?

Arkadaşlar Yardımlarınız Bekliyorum...

SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!!

• hocam güncellemeler açıksa yada microsoftla ilgili program yüklediysen o dosyalar değişebilir.Kaspersky Internet Security senin kullandıgın bu oldugu için dosya v.s değiştiginde cıkabilir.virüs olsa hemen siler.anrivirüs te dosya koruması oldgu için senden izin istiyor.istersen antivirüs ten dosya korumasını iptal edebilirsin. yani virüs değil için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 26 Haziran 2008; 15:28:34 >

• Antivirüs ten dosya korumasını iptal ettiğimde de uyarı veriyor güvenlik sorunu diye bu sefer.

• bazı tema sistemleri exe ler başta olmak üzere orjinal bir çok şeyi değiştiriyor. kav senden orjinalini yüklemeni istiyor olabilir. Aşağıdaki doğrulamayı yapmanız sorunu kaldırabilir.

Windows'un Dosya ve Sürücülerini Doğrulama, Onarma
    Başlat, Çalıştır'a sfc /scannow yazdıktan sonra cd sürücümüze Windows Xp cd mizi yerleştiriyoruz. tamam dedikten sonra kontrol başlıyor eksik olanlar yükleniyor,bozuk olanlar değiştiriliyor..

2.paragrafı bi yerden çaldım

• quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

bazı tema sistemleri exe ler başta olmak üzere orjinal bir çok şeyi değiştiriyor. kav senden orjinalini yüklemeni istiyor olabilir. Aşağıdaki doğrulamayı yapmanız sorunu kaldırabilir.

Windows'un Dosya ve Sürücülerini Doğrulama, Onarma
    Başlat, Çalıştır'a sfc /scannow yazdıktan sonra cd sürücümüze Windows Xp cd mizi yerleştiriyoruz. tamam dedikten sonra kontrol başlıyor eksik olanlar yükleniyor,bozuk olanlar değiştiriliyor..

2.paragrafı bi yerden çaldım

BENİM XP CD'İM YOK.
    PC ALINDIĞINDA VERMEDİLER. ARTIK BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATMIŞLAR KOPYASINI ÇIKARTMASINLAR DİYE D KLASÖRÜNE ATMIŞLAR CD'NİN İÇİNDE OLANLARI. VE BEN MESELA D KLASÖRÜNE GİREMİYOM. Bİ KERE DE FORMAT FİLAN ATILIRKEN D KLASÖRÜNDE Kİ XP KURULUM PROGRAMI İLE ATILMIŞTI.
    NEYSE BEN ŞİMDİ BUNU NASIL YAPACAM PEKİ MESELA CD TAKAMAM BUNUN YERİNE NE YAPAYIM D KLSÖRÜNE Mİ GİREYİM?
    PEKİ YA SONRASI?

• dizin olmuyor denedim, illa cd istiyor.
    eskiden piyasada 3 liraya vardı, halen vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de bazı güncellemeler sonucu böyle sistem dosyalarına veya programlara bu uyarıyı veriyor.
    Ama ben "İzin ver" seçeneğini seçtiğimde aynı dosyalar için bir daha bu uyarıyla karşılaşmıyorum.

Size her defasında aynı uyarıyı vermesi ilginç!

Bakalım eğer uyarı vermeye devam ederse değişirim. yok artık uyarı vermezse bir süre böyle devam ederim yine.

Şimdilik herkese TŞK'ler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.