< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (99. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: liberty_15Hocam gittigidiyor da 25 TL civarı 1 yılık lisans satıyorlar. Güvenilir mi acaba?
link var mı göremedim 25 tl ye
-
Arkadaşlar 5 kullanıcılı 2 yıllık ortaklaşa alabiliriz. Almak isteyenler özelden yazsın. Kullanım başı 30 TL gibi bir ücret yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Yıllık için son 1 kişilik yerimiz var ilgilenenler özel mesaj atabilirler
Edit: Yanlışlıkla 5 yıllık yazmışım düzelttim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neboland -- 24 Ocak 2021; 19:47:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Neboland2 Yıllık için son 1 kişilik yerimiz var ilgilenenler özel mesaj atabilirler
Edit: Yanlışlıkla 5 yıllık yazmışım düzelttim
pm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafada -- 24 Ocak 2021; 19:34:38 > -
Arkadaşlar, 5 kullanıcılı 2 yıllık kaspersky internet security için son 1 kişilik yerimiz kaldı. Almak isteyenler özel mesajdan yazsın lütfen.
-
Kredi kartıyla ödeme yaparken sms olarak şifre geliyor ama sitede şifre yazabileceğim bölüm gelmiyor. Pcde 2 farklı tarayıcıda ve telefonda denedim sonuç değişmedi. Neden olabilir acaba ?
-
Selam arkadaşlar , bugün itibariyle etkinleştirdiğim 2 yıllık KIS lisansım var. Tek cihaz kullandığım için 2 si duruyor. 30 TL den verebilirim kişi başına.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZipirMarioSelam arkadaşlar , bugün itibariyle etkinleştirdiğim 2 yıllık KIS lisansım var. Tek cihaz kullandığım için 2 si duruyor. 30 TL den verebilirim kişi başına.
Merhaba siteden kaspersky nasıl aldınız. Ben yapı kredi sanal kart ile daha önce almama rağmen bugün almak istediğimde site onay safhasında dönüp duruyor ve takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
-
Bende 2 yıllık alabilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: avcı001Merhaba siteden kaspersky nasıl aldınız. Ben yapı kredi sanal kart ile daha önce almama rağmen bugün almak istediğimde site onay safhasında dönüp duruyor ve takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Alıntıları GösterDaha önceden aldığım hesaplar hocam. Zamanında baya uyguna alıp mykaspersky hesabıma eklemiştim. Kendimde kullandığım için bittikçe etkinleştiriyorum.
-
Teşekkür ederim. Bugün tekrar denedim problem çıkmadı.
-
Arkadaşlar bende Kaspersky total security key arıyorum. Ama kaspersky internet security korumada yeterli gelir mi, gelirse ondanda alabilirim.
-
3 Pc 2 yıl aldım ve avg vpn ile aktif ettim. Bir kaç yıldır bu şekilde kullanıyorum.
-
kaspersky 1 yıl veya 2 yıl key arıyorum. Elinde olanlar özel mesaj atabilir, teşekkürler
-
Kaspersky 2 yıl key arıyorum(1 yılda olabilir). Ulaşmak isteyenler özel mesaj atabilir.
-
Site üzerinden 5 farklı kartla denememe rağmen alamıyorum. Her defasında hata veriyor. Sebep ne olabilir ? Yakında hiç satın alabilen var mı ?
-
Sanal kart ile para yükleyerek satın alma yapıyorsanız, hesapladığınız kura göre toplamdan değil de 10-15 TL fazla para yükleyin. Kredi kartından komisyon alınıyor ve banka kurları değişkenlik gösteriyor.
Ben Ocak ayı başında bu şekilde bir sorun yaşayıp bahsettiğim şekilde çözmüştüm.
Belki siz de bu şekilde halledebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal kartla denedim fazladan 50 TL atarak. Banka kartıyla denedim olmadı. Kredi kartıyla denedim yine olmadı :( Siteden satın alım sırasında vpn kullanmaya gerek yok değil mi ?
-
Sorunu çözdüm. Ödeme alanındayken kişi bilgilerini güncelleyebildiğimiz bir alan var. Orda adres kısmında türkçe karakter kullanmışım. Onu düzeltince oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X