Şimdi Ara

kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle yeni olduğumu belirtmek isterim dolayısıyla konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim bilgisayarı toplatalı 4-5 ay oluyor sistemim

gigabyte gtx 760 ekran kartı
    16 gb ram
    amd fx6300 işlemci
    windows 7 ultimate 64 bit tir
    bilgisayar bugüne kadar sorunsuz çalıştı antivirüs olarak bitdefender i kullanıyorum ve oda bilgisayarı aldığımdan beri yüklü ve sorunsuz sadece bir tane oyunum var oda euro truck simulator2 yükleyeli bir ay oldu oda şuana kadar sorunsuz çalıştı fakat oyun bu günlerde baya kasmaya başladı önce bunun oyundaki bir sorun olduğunu düşündüm fakat kısa zamanda sorunun bilgisayardan kaynaklı olduğunu anladım aynı zamanda bazen maus bile takılıyordu öyleki you tube de video izlerken bile kasmaya başladı (yanlış anlamayın sorun internette değil) video yükleniyordu fakat görüntülenirken donmalar oluyordu seste parazitler oluşuyordu bunu yan taraftan çıkan reklamlardanda anlayabiliyordum kasıyordu cc cleaner kullandım defalarca tarattım fakat bir şey çıkmadı sorunun ekran kartından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: orhant28

merhaba arkadaşlar öncelikle yeni olduğumu belirtmek isterim dolayısıyla konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim bilgisayarı toplatalı 4-5 ay oluyor sistemim

gigabyte gtx 760 ekran kartı
    16 gb ram
    amd fx6300 işlemci
    windows 7 ultimate 64 bit tir
    bilgisayar bugüne kadar sorunsuz çalıştı antivirüs olarak bitdefender i kullanıyorum ve oda bilgisayarı aldığımdan beri yüklü ve sorunsuz sadece bir tane oyunum var oda euro truck simulator2 yükleyeli bir ay oldu oda şuana kadar sorunsuz çalıştı fakat oyun bu günlerde baya kasmaya başladı önce bunun oyundaki bir sorun olduğunu düşündüm fakat kısa zamanda sorunun bilgisayardan kaynaklı olduğunu anladım aynı zamanda bazen maus bile takılıyordu öyleki you tube de video izlerken bile kasmaya başladı (yanlış anlamayın sorun internette değil) video yükleniyordu fakat görüntülenirken donmalar oluyordu seste parazitler oluşuyordu bunu yan taraftan çıkan reklamlardanda anlayabiliyordum kasıyordu cc cleaner kullandım defalarca tarattım fakat bir şey çıkmadı sorunun ekran kartından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

ekran kart driver'ını güncellemeyi deneyin. oyunları torrentten indiriyorsanız bazı oyunlarda optimasyon sıkıntısı olabilir. windows update'leri yapın.
    ama bana kalırsa problem virüs. taratın bilgisayarınızı. en kötü ihtimalle temiz bir format atın. ve yine bana kalırsa win 7 professional 64 bit kurun.

• ekran kartı driver güncel torrent oyun indirmem updateler tam kapresky ve bitdefender e tarattım bir şey çıkmadı önerdiğiniz tarama programı varsa lütfen söyleyin sıyırmak üzereyim daha toplatalı 4 ay oldu !!!!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Sorunu
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.