Şimdi Ara

'Kaskodan Para Almak Icin...' Kuyruklu Yalani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat ediyorum ne kadar pert yada hasar kaydi yuksek arac varsa ya "kaskodan para alabilmek icin hasar sisirilmis" yada "servis kaskodan para alabilmek icin hasari sisirmis" oluyor. Cidden artik bunlari yiyen var mi? (Dogru soyleyenleri muaf tutuyorum, lafim kaza yuzunden on tamponla arka tamponu birlesipte, "aslinda sadece tampon degisti abi kaskodan para alabilmek icin kaskoyla anlasip hasari sisirmisler" diyenlere..) El insaf insan azcik vicdan yapar, alacak adamda senin gibi bir ananin evladi, Allah'tan korkunuz efendim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasko kolay kolay yüksek bedelleri ödemez zaten çoğu parçayıda kasko kendisi temin edip gönderir. Eksper gelip inceledikten ve onay verdikten sonra daha sonra hasar yine incelenir.Çoğu kişi yalan söylüyo ama bazende aracın parçaları pahalı olabiliyo dandirik bir ayna binlira olabiliyo.
  • Gözümün önünde soldan hafif sürtmüş insignianın parçalarının değiltirilecek gibi gösterilip ( sol ön çamurluk kapılar arka çamurluk ve cam ) halbuki değişmeden tamir olacağını kaskodan para alacaz demeleriyle birlikte artık Bende inanıyorum hersey experin elinde hele tanıdıksa ohoooo arabanın bakımlarını bile beleşe getirirsiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 sene önce aldığım aracımın kaskosu 8 ay oldu biteli ve yenilemedim geçen senede park halinde 2 kere vurdular iki kere servise bıraktım kasko yapan adam belki 300 tl lik hasar 800-900 olarak gösterdi, ses etmedim ama olayların nasıl yürüdüğünü zaten biliyordum, daha da kasko yaptırmıyacağımı bildiğim için birşey demedim, hallettirdim iki kerede.
  • Kusura bakmayın ama malum siteden araba bakarken çokça karşılaştığım için başlığın daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-1.16d-bi-xenon-plus-sunroof-lu-277719433/detay

ARACIN SAG ÖN KAPIYLA SAG ÖN CAMURLUKTAN ALDIGI HASAR SONUCU KASKODAN PARA ALABİLMEK İÇİN SERVİSİN ŞİŞİRMİŞ OLDUGU FİYATTAN DOLAYI ARAÇ AGIR HASAR KAYITLIDIR. ARACIN ONARIMI YAPILMIŞ AKTİF BİR ŞEKİLDE KULLANILMAKTADIR ÇALIŞMAYAN LEKTRONİK YADA MEKANİK HİÇ BİR HAKSAMI YOKTUR ARACIN TEK KUSURU ÖN SAG ÇAMURLUK VE KAPININ BELLİ OLMIYCAK ŞEKİLDE EZİK OLMASI VE GÖSTERGE PANELİNİN CAMININ CATLAK OLMASI ONUN İÇİNDE FİYATI UYGUN YAZILMIŞTIR ARACIN YEDEK ANAHTARI VE KİTAPÇIKLARI BULUNMAKTADIR. HASAR KAYDI TAKINTISI OLANLAR TELEFONDA BOŞ MUHABBET İÇİN ARAMASINLAR LÜTFENNN...

Yazmış mahluk arkadaş. Bu yine iyi. Bazılarıda diyor ki ; karşı tarafın kazası eklenmiş gelen rakamın üzerine. Karşı tarafa verilen kusurda trafik sigortası 31.000 ödeme yapıyor zaten. Kaskoya eklenmiyor. Şu istisna hariç. Eğer karşı tarafın kazası 31.000 tlden yüksek ise kasko devreye giriyor ki bu durumda da baktığınız aracın hasarınında düşük olma ihtimali yok. Servis şişirmesi dedikleri sahtekarlık olayıda yalan ki pert araçlarda şişirme dedikleri şey servisin işine yaramaz, çünkü servis tutarı yüksek tutup pert rakamına yaklaştırırsa tamiratı yapıp para kazanamaz. Ayrıca koca sigorta şirketlerinin eksperleri mi yok, aptal mı bu koca şirketler havadan para ödeyecek. bu gibi sahtekarlara mesaj yazmaktan çekinmiyorum :)

• sigortayla işi olmuş herkes az çok bilir ki sigorta şirketi mümkün olduğunca az para ödemek için uğraşır. öyle kolayca fazla fazla para vermezler size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecceanduana

Kusura bakmayın ama malum siteden araba bakarken çokça karşılaştığım için başlığın daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-1.16d-bi-xenon-plus-sunroof-lu-277719433/detay

ARACIN SAG ÖN KAPIYLA SAG ÖN CAMURLUKTAN ALDIGI HASAR SONUCU KASKODAN PARA ALABİLMEK İÇİN SERVİSİN ŞİŞİRMİŞ OLDUGU FİYATTAN DOLAYI ARAÇ AGIR HASAR KAYITLIDIR. ARACIN ONARIMI YAPILMIŞ AKTİF BİR ŞEKİLDE KULLANILMAKTADIR ÇALIŞMAYAN LEKTRONİK YADA MEKANİK HİÇ BİR HAKSAMI YOKTUR ARACIN TEK KUSURU ÖN SAG ÇAMURLUK VE KAPININ BELLİ OLMIYCAK ŞEKİLDE EZİK OLMASI VE GÖSTERGE PANELİNİN CAMININ CATLAK OLMASI ONUN İÇİNDE FİYATI UYGUN YAZILMIŞTIR ARACIN YEDEK ANAHTARI VE KİTAPÇIKLARI BULUNMAKTADIR. HASAR KAYDI TAKINTISI OLANLAR TELEFONDA BOŞ MUHABBET İÇİN ARAMASINLAR LÜTFENNN...

Yazmış mahluk arkadaş. Bu yine iyi. Bazılarıda diyor ki ; karşı tarafın kazası eklenmiş gelen rakamın üzerine. Karşı tarafa verilen kusurda trafik sigortası 31.000 ödeme yapıyor zaten. Kaskoya eklenmiyor. Şu istisna hariç. Eğer karşı tarafın kazası 31.000 tlden yüksek ise kasko devreye giriyor ki bu durumda da baktığınız aracın hasarınında düşük olma ihtimali yok. Servis şişirmesi dedikleri sahtekarlık olayıda yalan ki pert araçlarda şişirme dedikleri şey servisin işine yaramaz, çünkü servis tutarı yüksek tutup pert rakamına yaklaştırırsa tamiratı yapıp para kazanamaz. Ayrıca koca sigorta şirketlerinin eksperleri mi yok, aptal mı bu koca şirketler havadan para ödeyecek. bu gibi sahtekarlara mesaj yazmaktan çekinmiyorum :)

araç kazada nasıl esnediyse gösterge çatlamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Yok ya nazardan çatlamış o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.