Şimdi Ara

Kasko yaptırmaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün 2005 model mitsubishi colt 1.3 amt instyle aldım. İlk aracım ve
    trafik sigortası: 720tl
    kasko bedeli yıllık 2.030tl

arabanın fiyatı zaten 16.000tl. kasko için 2.030tl çok yüksek rakam gibi geldi sizce kasko yaptırmaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigria -- 27 Eylül 2012; 22:50:01 >

• oha o fiyat ne öyle 2000 tl,kac sigorta şirketine sordunuz cok pahalı ya
  • Benim 2011 1.16i nin kaskosu 1500-1600 civarlarinda zaten :S eger yasiniz gencse sizi risk grubuna sokmus olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değmez çünkü 2000 lira çok yüksek.

kaza durumunda eğer kusurn yoksa zaten karşı tarafın sigortası hasarını karşılayacak, ayrıca colt hırsızlar için pek de cazip bir araç sayılmaz.

Ayrıca çok cüzi farklarla trafik sigortasının teminat miktarını arttırma imkanına sahipsin, kasko yaptırmıyorsan onu mutlaka arttır.

trafik sigortası plus ve benzeri adlarla kasko ile trafik sigortası arası poliçeler var onları araştırabilirsin.
  • yaşım 27 ama ehliyet alalı 4-5 ay olmuştur. Arkadaşım sigortacı o bana fiyat biçti. Beni yemiş mi dersiniz :/
    şimdi forumdan araştırma yapıyorum sigortacı arkadaşlara mail attım. Sizin de tavsiye edebileceğinz uygun rakamlar verebilecek kişiler/firmalar var mı?
  • değmez o ne öyle ya 3 sene koska yaptırma o parayla bi araba daha alırsın
  • o fiyatlara değmez fakat normal fiyatlara kesinlikle değer

araştırın fiyat uçuk ortalama 1000 1400 tl olmalı yaşınıza göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok normal benden 4.000 lira kasko ücreti istediler vermedim.Nasıl verebilirdim ki 30 bin liralık arabaya ?

9 ay kaskosuz gezdim başımıza bir olay geldi akıllandım.Park halindeki aracımıza arkadan çarptılar , çok bir şey yoktu önemsemedik arkasından bir araç sağ tarafı çizdi attı.Kasko yaptırmak şart oldu , araştırmalarım sonucu Halk Sigorta'dan kasko yaptırdım 1.400 liraya.1 ay olacak neredeyse , başıma bir iş gelmedi

29 yaşına kadar riskli gruptayız , ehliyeti 4-5 ay önce almanda dezavantaj olmuş.

Bence bir Halk Sigorta'yı araştır.Halk Bankasının sigorta şirketidir.Ucuz fiyat veriyor , baktın onu da beğenmedin kaskosuz gez sonuçta 7 yaşında araba parçası ne kadar pahalı olabilir ki ?
  • 18-20binlik arabaya kasko yapılmaz zarar olur. zaten trafik sigortası var kaldı ki aile arabası dikkatli olunur. 5yılda 10bin tl yapıyor.
  • Miktar biraz yüksek olmuş ama bence değer.

Ne zaman ne olacağını bilemiyorusunuz.

İki sene boşuna para veriyormuş gibi hissettim.

Taki ikinci senenin sonunda alkolü bir sahış benim arabama arkadan vurana kadar

Trafik sigortası karşılar mıydı bilmiyorum ancak ben istediğim yerde aracımı yaptırdım,kasko bir şekilde tahsil etti adamdan.Hem de aracım yapılırken araçsız kalmadım misal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 28 Eylül 2012; 2:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Miktar biraz yüksek olmuş ama bence değer.

Ne zaman ne olacağını bilemiyorusunuz.

İki sene boşuna para veriyormuş gibi hissettim.

Taki ikinci senenin sonunda alkolü bir sahış benim arabama arkadan vurana kadar

Trafik sigortası karşılar mıydı bilmiyorum ancak ben istediğim yerde aracımı yaptırdım,kasko bir şekilde tahsil etti adamdan.Hem de aracım yapılırken araçsız kalmadım misal.

Kaskon olmasada suçlu karşı taraf olduğundan yine senden çıkmazdı
  • Otomobil almak bir birikim sonucu oluyor. Bir çoğumuz tamamen savunmasız aracımızı belki evimizden bir kaç sokak öteye park ediyoruz. Sabah işe giderken belki otomobilimizi bir daha park ettiğimiz yerde bulamayacağız veya başına çok farklı olaylar gelecek. Keşke lafını kullanmamak için sigorta yaptırmanızı tavsiye ederim. Çok zenginim otomobilimin başına ne gelirse beni ilgilendirmez banka hesabımda 2-3 tane alacak kadar param var derseniz orasını bilemem. Bu arada aracınız için belirlenen kasko fiyatı yüksek geldi bir kaç yerden daha teklif almanızı tavsiye ederim.

Not: Yanlış anlaşılmasın Sigortacılık mesleği ile uzaktan yakından alakam yok.
  • deyer
  • Farkli bir şirkettende teklif alın mesela ben halk sigortadan yaptıriyorum gayette iyi çalışıyorlar bu sene trafiğide halktan yaptırdim. Bir axa olamaz ama ak ve anadolu sigortadan iyi hizmet veriyolar hemde fiyati çok daha uyguna geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tigria

yaşım 27 ama ehliyet alalı 4-5 ay olmuştur. Arkadaşım sigortacı o bana fiyat biçti. Beni yemiş mi dersiniz :/
    şimdi forumdan araştırma yapıyorum sigortacı arkadaşlara mail attım. Sizin de tavsiye edebileceğinz uygun rakamlar verebilecek kişiler/firmalar var mı?

Hemde ne yemek..

• kaza yapmadığınızda her sene indirim alırsınız, yine de yüksek mi bilemiyorum. fakat ben 2012 model 100bin üzeri aracımı bu rakamdan daha uygun bir rakama kasko yaptırdım. yanılmıyorsam %40 indirim hakkım var, 50 ve son olarak 60 oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigria

Merhaba arkadaşlar,
    Bugün 2005 model mitsubishi colt 1.3 amt instyle aldım. İlk aracım ve
    trafik sigortası: 720tl
    kasko bedeli yıllık 2.030tl

arabanın fiyatı zaten 16.000tl. kasko için 2.030tl çok yüksek rakam gibi geldi sizce kasko yaptırmaya değer mi?

O nasıl bir trafik sigortasıdır öyle? Ben en son 170 liraya yaptırdım?
  • O nasıl bir fiyat vermiş be abi sakın yaptırma maksimum 1500-1600 lira olması lazım.Ama kasko şart eğer hatalı şekilde kaza yaparsan hem karşı tarafın hasarını hem kendi hasarını ödeyemeyebilirsin.
  • pahali sayilir
    Sana ornek vereyim bilgin olsun,
    2006 passat 2.0tdi 580tl %60 indirimli
    2012 3.20d 2.100tl indirimsiz

• Daha uygun başka yerlerde çıkmıyor mu ?
    Zor bir ikilem bencede deymez.....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.