Şimdi Ara

kasko şirketi rücu yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, tecrübelerinizden ve bilgilerinizden bana yol gösterirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
    geçen hafta park halinde olan aracıma (araçlara park için ayrılmış alanda) park etmeye çalışan bir araç sert bir manevrayla çarpmış ardından da kaçmış.sokaktaki esnaf arkadaşlar olayı görmüşler, aracın plakasını ve modelini almışlar.ben aracımı ertesi gün gördüm.saolsunlar bana tüm bilgileri verdiler.polis çağırarak tutanak tutturdum. polis çok kısa bir ifadeyle olayı ayrıntılı anlatmadan,şahitlerin ifadelerini almadan tutanağı tutmuş.çarpan aracın trafik sigorta acentesine ulaştım fakat bana adamın telini vermediler.bana geri dönende olmadı.aracımın kaskosuda var.trafik şubedeki polis, sen park halindesin suçsuzsun,kasko şirketin karşı taraftan rücu edecek dedi.kasko şirketimi aradım, rücu işlemleri yapıyoruz dedi.rücu ettiğimiz zaman kaskonuza işlemiyor dedi.şuan aracım serviste yapılıyor.olay yeri fotoğraflarını, olay yerini gören mobese kamera fotolarını ve kamera numarasını ayrıca olayı anlatan ve rücu talep ettiğim dilekçeyi kasko şirketine verdim. şimdi zararımı karşılamak için nasıl bir yol izlemeliyim?kasko şirketimi mi takip etmeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 26 Ocak 2017; 16:27:7 >







  • Geçmiş olsun ,

    Siz gereken her şeyi yapmışsınız.Kasko şirketiniz rücu talebinde bulunur , reddedilirse mahkeme yoluna gitmeniz gerekir.

    Şirketinizi takip etmeniz yeterlidir.
  • teşekkürler dostum,
    karşı taraf reddederse, mahkemeyi kasko şirketim mi açacak yoksa ben mi açacağım? bu konuda bilgin var mı? internette bu konuyla alakalı net bir bilgi bulamadım. başına gelenler farklı şekilde yol almış.
  • merhaba hocam,

    para sigorta şirketinin kasasından çıkacağı için siz istemesiniz dahi rücu yu hemen yapar. Önemli olan size çarpan araç inkar ediyorsa ispatlamak lazım, elinizde görüntü varsa ve görüntüyü temin edip kasko şirketinize gönderdiyseniz şirket rücu ettirir, çünkü aynı şekilde karşıda ki sigorta şirketinin de sizin kasko şirketinize rücu ettirecek dosyaları var birbirleri ile çakışmazlar bu tarz durumlar için.

    Aracı teslim aldıktan sonra acenteniz ile iletişimde kalın, acenteniz kendi ekranından rücu edilip edilmediğini görebilir eğer edilmezse gelip yazın yardımcı oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 27 Ocak 2017; 11:53:31 >
  • focus kullanıcısına yanıt
    Kasko şirketine başvuruda bulunursunuz dava için , kabul edilmezse siz açarsınız hocam.

    En güzeli acentenizin işi takip etmesidir.
  • saolsın dostum,
    elimde video görüntüsü yok ama olaya yakın yerde mobese kamerası var.mobese kamera görüntülerinide sanırım sadece mahkeme kanalıyla yolluyorlar.mobese kamerasının numarasını yazabildim anca dilekçemde. ayrıca olay yerindeki esnaf arkadaşlarında şahit olduğunu yazdım. Polisten tutanağım var beyanıma karşılık. olay nasıl şekillenicek merak ediyorum. aracıma durduk yere zarar veren ve kaçan bu şahıstan inşallah karşılığını alabilirim. ayrıca aracın değer kaybıda cabası.kasko şirketimi takip edeceğim bu konuda.eğer yol alamazsam yardımınızı isteyebilirim dostum. nasıl bir yardımda bulunabilirsin bu durumda? dava açma ve izlemem gereken yol hakkında vs. mi?
  • focus kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi ve süreç konusunda yardımcı olabilirim işlemlerin hızlandırması vs. yani maddi yardımı acente devreye girerek görüşerek yardımcı olabilir.

    Eksper ve sigorta şirketine ulaştığınızda size detaylı bilgi vermezler kurumsal cevaplarla geçiştirirler acente ararsa daha detaylı bilgilendirme yaparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.