Şimdi Ara

kasko sigortacıma alındım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 15 yıldır aynı yere kasko yaptırıyorum bir kez bile işim düşmedi para istemedik hep verdik
    diğer müşterilere göre artım var,parayı ise zamanında verirdim,kredi kartı ve takside girmedim,sadece sıkışınca 1 ay gecikmeli verdiğim zaman oldu,ama bundan ziyade asıl elimde para verken 2 ay sonraki taksidi bile yatırdığım önden para verdiğim zamanlarda oldu
    yani herkes ayda bir para yatırırken,ben yeri geliyor birdahaki ay yada 2 ay ilerideki taksidi bile verirdim
    diğer müşterilere göre kat kat artım var
    ama bu son aylarda 15 gün geciktim diye telefonla arayıp para istemelerine alındım,parasız kalsalar çalışanlarına veremeseler neyse ama ben parayı götürdüğüm zaman patronun yurtdışı tatilde oluşunuda duyunca alındım,hani paraları yoktu
    neyse o günden sonra düşündüm acaba kasko yaptırmasammı diye
    kasko yenileme zamanı geldi ve daha 15 gün sonra para vermem gerekirken şimdiden para vericem ve hatta 2 aylık birden yatırıcam,annem bana paranın yarısını verdi,dedi şimdiden 2 aylığı birden yatır dedi

şu an düşünüyorum ben neden fazla fazla para vereyimki,fazla derken 2 ay sonrakini bile..neden iyilik yapayım banane
    beni düşündülermiki,haksızmıyım
    azcık para vericem tamam ne dersiniz arkadaşlar

• bence yanlış düşünüyorsunuz. azıcık para vermeniz hata olur. doğrusu hiç para vermemektir.
    müşteri olduğunuz için her zaman haklı olduğunuzu, hele böyle bir durumda sizi böyle düşüncelere garkeden bir firmayı başka türlü cezalandırmak yada 'yola getirmek' mümkün olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

bence yanlış düşünüyorsunuz. azıcık para vermeniz hata olur. doğrusu hiç para vermemektir.
    müşteri olduğunuz için her zaman haklı olduğunuzu, hele böyle bir durumda sizi böyle düşüncelere garkeden bir firmayı başka türlü cezalandırmak yada 'yola getirmek' mümkün olmaz.

haklısın
    koskoca 15 yıl,bir kez bile para istemedik,bizden aldıkları milyarları başkalarına acemilere harcadılar

para istedikleri zaman çalışanlardan bir kız bizi tanıyor utanarak söyledi,patron istiyor dedi

zamana baktım 2 aylık birden yatırıyorum,bir baktım istedikleri zaman sadece 15 gün geç kalmışız,eskiden böyle yapmazlardı,dedim herhalde kimse para vermiyor haklılar dedim,sonra gittim ertesi gün verdim

sonra patronu sordum tatilde dediler,içimden ulan işe bak dedim

neyse sağol 1 kişinin bile fikri yeter,aslında kaskoyu kesicektim ama malum trafik,olmazsa başka bir şirket arıcam

şu an şimdilik az para vereyim madem,heleki daha 15 gün vermesemde olur ama kasko yenileme zamanı gelmeden şimdiden para vericem,büyüklük bende kalsın

• +
    patron uzun yıllardır koltuktayken canım cicim ciğerim diyordu,ne zaman istersen para verirsin sorun değil diyordu
    ne zaman emekli oldu yerine başkasını koydu ama hala o mekan onun o zaman onu görmüyoruz,şu anda resmiyete bindi,aslında işin özeti bu
  • Ticarette hiçbir zaman çok fazla yakın olmayacaksın, çokta soğuk olmayacaksın.

Anladığım kadarıyla acenteniz kendisine bir acente müdürü almış ve kendisi elini ayağını yavaşça bu işten çekmiş, olabilir. Sizden para istenmesini kişisel algılamayın derim. Önden ödeme konusunda 'da insiyatif sizdedir, herzaman iyilik yapmak iyi değildir, herşeyin fazlası zarar.
  • Para istemesine kizmamak lazım sizin taksit gunu 15 gunu gectiyse araması normal cunku makbuz girimesi gerekir arayıp istemesi bundandir mesela anadolu sigorta taksut süresi 15 gunu astiysa ve kaza olursa sorun yaratabilir aramayipta ne yapsın kendi cebindenmi versjn ayrıca yurt dışına gitmesi kimseyi ilgilendiren konu değildir çalışıyor ve kazanıyor istediği zaman gezer hic kimsenin tasarrufunda olamaz bu sigortaci olarak gorevi police yapmak ÖDEMELERI takip etmek hasar vs adam isini yapmış olay budur yok kardeşim kızdım diyorsan buyrun baska acenteye gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko ve kasko iptali
    16 yıl önce açıldı
    KASKO PERT ARAÇ ÖDEMESİ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kredı kartsız nakıt odeme yapan musterı artık yok denecek kadar az. Bence sız odeme sıstemınızı degıstırsenız daha cok rahat edersınız. Hemen hemen tum sırketler 12 esıt taksıt ımkanı sunuyor.
  • aloneleon A kullanıcısına yanıt
    Uslup meselesi var bunu atliyorsunuz.

Arkadasim
    Sizin acente bunun kafadan bu nedenle sittirin gitsin baska acenta firma mi yok memlekette. Tek kurus vermeyin adilere

• Hummer 58 uslubumu sanami sorcam senden dersmi alicam nasil konusmam konusunda konuyu Başlatan şahısa söylüyorum begenmiyorsaniz kapi acik istediğiniz yere gidin

• Uslubtan bahsedene bak adiler diyor :) senin gibi musteri olmaz olsun yuzune bakmam böyle basit kişilerin

• Bu zamanda kaldımıya elden para vermek...
  • trust_fox kullanıcısına yanıt
    Cok haklısınız keşke herkes sizin gibi olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Bu zamanda kaldımıya elden para vermek...

Emre bey birilerinden para istemek okadar zorki anlatamam size insanin ömrünü yer kanser eder o derece lafım buradaki arkadaslar icin degil yanlış olmasin insanlar apt yoneticiliginde bile bikiyor birdaha yapmıyor kural birinden para isteyince kötü olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: trust_fox

Kredı kartsız nakıt odeme yapan musterı artık yok denecek kadar az. Bence sız odeme sıstemınızı degıstırsenız daha cok rahat edersınız. Hemen hemen tum sırketler 12 esıt taksıt ımkanı sunuyor.

Katılıyorum.

Ayrıca kredi kartına taksit yapınca, şirket bütün parayı ertesi gün hesabına almış oluyor.
    Bankaların kampanyaları ile çok küçük vade farkı kesiyorlar.
    Mesela benim sektörüm konuyla alakasız ama eğer müşteriye 6 taksit yaparsam tek slipe göre daha az komisyon kesiyor.

Yani konuyu açan arkadaşın aylık elden yaptığı ödemelerle taksit ödemesi şirketin pek de hoşuna gitmeyen, hatır gönül ilişkisi yüzünden kabul ettiği bir şeydir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Bu zamanda kaldımıya elden para vermek...

Emre bey birilerinden para istemek okadar zorki anlatamam size insanin ömrünü yer kanser eder o derece lafım buradaki arkadaslar icin degil yanlış olmasin insanlar apt yoneticiliginde bile bikiyor birdaha yapmıyor kural birinden para isteyince kötü olursun

Bilmem mi?Babam apartman yöneticisi idi,en sonunda firma ile anlaştılar onlar yöneticilik hizmeti veriyordu.
  • 20 haneyle ugrasmak zor degilmi :) biz bunun nicelerine tahammül ediyoruz malesef ama bir süre sonra böyle kisiler bankalar da olduğu gibi sicile işlenecek bu kisi ödeme sorunlu başka acenteye gidince gorecek ne olduğunu :))

• 15 gün geciktirmişsiniz sebebi nedir? eliniz dardaysa mühlet isteseniz verilirdi belki,,, belki unutmuşta olabilirsiniz adam ne bilsin ,,, bence gereksiz bir alınganlık göstermişsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.