Şimdi Ara

KASKO NEOVA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki on gün içinde megane 2 alacam su an satacak bir arkadasla konuşuyorum.kaskoyu neova'ya yaptırmayı düşünüyorum ilk arabam ve ilk kaskom olacak sigortacı arkadas çocukluk arkadasım her konuda yardımcı olacak fakat yinede ben nelere dikkat etmeliyim.neova ile ilgili bilgisi olan arkadaslar varmı?

• İlk defa duyuyorum, bilen varsa yorum bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun.
    Benim şahsi fikrim bilinen şirketlerin dışındaki şirketlere Kasko yaptırmamanız.100 TL fazla verin Anadolu, Yapıkredi gibi şirketlerden yaptırın derim.Çünkü Neova, SBN, Sompo Japon vs. bu gibi şirketler piyasaya yeni çıktığından dolayı ucuz fiyata kasko yapıyor fakat herangi bir hasar durumunda sıkıntı yaşanıyor.Ayrıca hiç bir zamna bir Anadolu Sigorta, Yapıkredi Sigorta olamaz tabiki.Neova hakkımda bilgim pek fazla mevcut değil ama illaki oradan yaptırıcam derseniz anlaşmalı olduğu servislere göz atmanızı öneririm.
  • Neova sigorta KUVEYT TÜRK bankası ile birdir. Arap sermayeli arkası kuvvetli bir firmadır. Yaklaşık olarak 800 den fazla kasko ve 150 den fazla iş yeri kestim en hızlı ödeme çıkarttan şirketlerdendir. Bu arada müşteri konusunda çok seçiçi ve fiyatları anadolu ve yapıkrediden yüksektir. Yaş sınırı vardır. 29 yaş altı sigorta yapmaz. Anadolu dan da poliçe keserim ama hakkını yememek lazım çogu zaman ödemeleri anadoludan da hızlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dunya

Neova sigorta KUVEYT TÜRK bankası ile birdir. Arap sermayeli arkası kuvvetli bir firmadır. Yaklaşık olarak 800 den fazla kasko ve 150 den fazla iş yeri kestim en hızlı ödeme çıkarttan şirketlerdendir. Bu arada müşteri konusunda çok seçiçi ve fiyatları anadolu ve yapıkrediden yüksektir. Yaş sınırı vardır. 29 yaş altı sigorta yapmaz. Anadolu dan da poliçe keserim ama hakkını yememek lazım çogu zaman ödemeleri anadoludan da hızlıdır.

2 senedir Neova sigortayla aracım kaskolu Allaha çok şükür hiç kullanmadık o yüzden hızlı ödeme çıkarır yada yavaş çıkarır tarzında konuşmam doğru olmaz.

o zaman aldığım fiyatları söylüyorum 2 yıl önce...

Araba Golf Comfortline 2001

Groupama 1.750

Hdı(adını bile duymamıştım) 2.100

Anadolu 1.700

Ankara Sig. 1500

Dubai sig. 750

Neova 950 (bayi indirimiyle) idi

Neova yaptırdım bu yıl hasarsızlıkta aldım 830 a düştü..

geçende arka tamponuma dokundular dokunan aracın sigortası benden 1.750 isteyen groupama 250 Tl parayı 3 ay sonra yatırdı.

Bu arada ilk kaskomu Neova dan yaptırdıgımda yaşım 25 ti :)

• Yaş sınırını şu an için söyledim. Evet dediğiniz doğru 2 yıl önce yaş sınırı yoktu. Ama şundan emin olabilirsiniz sizi mağdur etmezler.

Bu arada HDİ SİGORTA bir alman firması dır. dünya genelinde 150 ülkede faaliyet göstermektedir. Ülkemize ihlas sigortayı satın alarak yaklaşık 5 yıl önce giriş yapmış bulunmaktadır. Mercedes ve Man da hatrı sayılır bir hisse sahibiler.

Talanx International AG, Almanya’nın 3. büyük sigorta grubu olan ve dünyanın 150 ülkesinde hizmet veren Talanx AG bünyesinde yer alıyor.
    Grup, 30.06.2006 tarihinde imzalanan anlaşma ile İhlas Sigorta’yı satın alarak ve yeni şirket Talanx International AG’ye bağlı olmak üzere “HDI Sigorta” adıyla Türkiye’de hizmet vermeye başlamıştır.

Almanya'nın en büyük üçüncü sigorta kuruluşu olan Talanx AG, 1903 yılında Alman Sınai Şirketleri tarafından Sorumluluk Sigortaları Birliği olarak kurulmuştur.

Grubun merkezi Almanya'nın Hannover kentinde bulunmakta ve içinde çok markayı barındırmakta olan Talanx AG, dünya üzerinde yaklaşık 150 ülkede faaliyet göstermektedir

• peki neovanın bankalarla anlasması varmı? mesela vakıftan kredi cekerken adam diyor kasko bizdenmi olacak diye yok dedinmi biraz daha fazla para ödüyon kredi geri ödemesinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sompo sigorta mağduriyeti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neova?
  • Kuveyt bankası ile anlaşması var. Ama şöyle bir durum var yasadaki acıklardan dolayı bankalar bu durumu kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dunya

Kuveyt bankası ile anlaşması var. Ama şöyle bir durum var yasadaki acıklardan dolayı bankalar bu durumu kullanıyor.

bankalar bu durumu kullanıyor derken?geriye ödedigimiz para ile ilgilimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 22 Mayıs 2012; 13:34:21 >
  • Yok yasal olarak böyle bir dayatma yapmaya hakları olmamasına ragmen kredi faiz oranları ile insanları mecbur bırakıyorlar sigorta ve kasko yaptırmaya. Ve aynı şirket aynı poliçe bankada en yüksek fiyattan kesiliyor . Örgin: iş bankası 1.400 fiyat verdi ise dışardaki anadolu acentesi 1100 fiyat veriyor.
  • o halde bunu bi iyice araştırmak lazım
  • uzak durulması gereken firma olduğunu bugün öğrendim. ilgi alaka sıfır, görev, sorumluluk sıfır. en düşük fiyat verip ihaleyi kapma on.
  • Kuveytten araç finansmanı çekmek istiyorum kaskoyu bunlardan kuveytin anlaşmalı olduğu neova dan yaptırmam zorunluymuş bana garip geldi. Bir fikri olan var mı? Ya da izlemem gereken yol nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.