Bildirim
KASKO İNDİRİMİ NE ZAMAN BİTER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
indirimin bitmiş geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yil yapmayinca indirim bitiyo mu? Bilmiyodum bende. Ogrenmis olduk.
her ay yüzde 10. 7 ayda biter. ben öyle biliyorum.
ama ben bilinçli bıraktım. -
dostum ben yıllardır senın gıbı nızamı kasko yapan bırıyım indirimde guzel alıyorum.......diye bılıyordum. benim arkadaşım 2 kere alkollu yakalandı artı şans işte (cok sevındım) 3.cu cevırmede sarhoşken polis arabasına çarptı 2 yılmı ne ehlıyet alamadı arabasız dolaştı ..cezası bıtınce 2013 model passat aldı ve adını duymadıgım bir firmadan benden ucuza kasko yaptı..!! ben dalga gectım ama bu kasko fırması vw ilede anlaşmalıymış...aldıgı arabanın on camında çatlak vardı bedavaya degiştirdi ...yani takma kafana başka fırmada daha ucuza kasko yaparsın...bizi kandırıyorlar paso..)) -
Başıma geleni yazayım hocam. 2013 nisanda sıfır sembol aldım ve kasko yaptırdım. 2014 nisaninda yeniledim. Fakat 2015 te yeter dedim çizik bile yapmadım kaskoya para bayılmam. 2015 aralıkta aracı sattım ve 2016 ocakta yeni araç aldım. Yeni aracı kaskosuz kullanmak istemedim değeri bi nebze yüksekti. Sigortacının dediği en fazla 6 ay içinde yenilenmezse indirim oranı sıfırlanır. Yapma ya dedim indirim oranım ne kadar dedim ℅30 muş dedi. Şimdi silbaştan başladım.
Yapacak bişi yok
ŞİRKETTEN ŞİRKETE değişiyormuş benimkinde 6 aya kadar düşmüyor 6-12 arası 1.kademe 12-24 arası 2 kademe sonra komple sıfırlanıyormuş BENİMKİ %50 İNDİRİMLE YAPILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 28 Eylül 2016; 14:52:09 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X