Şimdi Ara

KASKO İNDİRİMİ NE ZAMAN BİTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımı sattım satınca öğrendim sigortacı kasko yapmayı atlamış kartımdan para çekilmemiş 16 yıldır kaskom vardı yeni aracımı önümüzdeki hafta alacağım sigortacı sorun olmaz dedi ama neredeyse 1 yıl olmuş ev sigortası araç sigortası kasko derken fark etmedik bilen varmı

• indirimin bitmiş geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yil yapmayinca indirim bitiyo mu? Bilmiyodum bende. Ogrenmis olduk.

• her ay yüzde 10. 7 ayda biter. ben öyle biliyorum.

ama ben bilinçli bıraktım.
  • dostum ben yıllardır senın gıbı nızamı kasko yapan bırıyım indirimde guzel alıyorum.......diye bılıyordum. benim arkadaşım 2 kere alkollu yakalandı artı şans işte (cok sevındım) 3.cu cevırmede sarhoşken polis arabasına çarptı 2 yılmı ne ehlıyet alamadı arabasız dolaştı ..cezası bıtınce 2013 model passat aldı ve adını duymadıgım bir firmadan benden ucuza kasko yaptı..!! ben dalga gectım ama bu kasko fırması vw ilede anlaşmalıymış...aldıgı arabanın on camında çatlak vardı bedavaya degiştirdi ...yani takma kafana başka fırmada daha ucuza kasko yaparsın...bizi kandırıyorlar paso..))
  • Başıma geleni yazayım hocam. 2013 nisanda sıfır sembol aldım ve kasko yaptırdım. 2014 nisaninda yeniledim. Fakat 2015 te yeter dedim çizik bile yapmadım kaskoya para bayılmam. 2015 aralıkta aracı sattım ve 2016 ocakta yeni araç aldım. Yeni aracı kaskosuz kullanmak istemedim değeri bi nebze yüksekti. Sigortacının dediği en fazla 6 ay içinde yenilenmezse indirim oranı sıfırlanır. Yapma ya dedim indirim oranım ne kadar dedim ℅30 muş dedi. Şimdi silbaştan başladım.

Yapacak bişi yok

• ŞİRKETTEN ŞİRKETE değişiyormuş benimkinde 6 aya kadar düşmüyor 6-12 arası 1.kademe 12-24 arası 2 kademe sonra komple sıfırlanıyormuş BENİMKİ %50 İNDİRİMLE YAPILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 28 Eylül 2016; 14:52:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sigorta yatırmazsak ne olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.