Şimdi Ara

Kasko fiyatı sordum 3bin lira dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bu kadar çok çıkıyor hiç kazam yok yaşım yüksek fakat 3 bin lira diyor sigortacım, bu arada 5. basamaktayım zorunlu sigortada 2010 model araba için 900tl verdim.Çok mu sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden çok çıkıyor ki, ben daha dün 2015 model araba civic için kasko +trafik 1900 lliraya yaptırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çıkmış. Araç nedir ? Ben 2015 kadjar a genel kapsamlı kasko için 1800 civarı vermiştim.

• Kasko yapan kisiyi bu bolumde olabilir senin atlattigin kazalari basina gelen olaylari gormus az bile istemis.

• Tüm firmaların fiyat teklifini yazılı iste bakalım kaç yerden teklif almış? 1-2 yere bakıyorlar sallıyorlar, hem içerikleri de önemli bunlarda fark yaratıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko fiyatı sordum 3bin lira dedi
    Açıkçası kasko fiyatları hakkında pek bilgim bulunmamakta fakat ben bu kadara yaptırdım diyenlerin hasarsızlık indirimi üst basamaklarda olabilir. Ayrıca yaşanılan yer de önemli bildiğim kadarıyla, trafiğin yoğun olduğu yerlerde daha yüksek fiyatlar çıkabilir. Ayrıca aracınız 11 yaşında olarak geçmekte(0km araçlar 1 yaşında diye geçtiğinden ötürü öyle oluyor) yüksek çıkmış olabilir. Çünkü genel olarak 10 yaş üstüne kasko yapan az firma var ve fiyatlar yüksek oluyor gibi söylentiler de mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.