Bildirim
Kasko değerinin üstünde 2. El araba almayın.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elinde 2017 Golf olsaydı ya da varsa, kasko değerinden satar mısın peki? -
Boş konu, kasko değerine kim satıyor, trink sat bile kasko dan fazla veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Corona çıktı. Dediniz ki bekleyin garibanın malına mülküne üç beş kuruşa konarız. Kimse araba almasın. Çok ucuzlayacak. Ne oldu? Haklı mı çıktınız?
Daha önce de yazdılar hep yok düşecek, yok şimdi almayın...
Piyasa yükseliyor. Talep hep artıyor. Oyuncak değil bu işler. Hep dedim yine diyorum. İhtiyacı olan alsın binsin. Üçe beşe baka baka çok beklersiniz daha çünkü. -
15temmuz nasıl kutlanacak garibanın binecek aracı Yok, otobüslerde Corona dan dolayı kapalı olur, bende yurdisindan 2. El çekip gümrüklerde satılsın,
15 Temmuz günü hava sıcak mıydı hocam?quote:
Orijinalden alıntı: redferrari
15temmuz nasıl kutlanacak garibanın binecek aracı Yok, otobüslerde Corona dan dolayı kapalı olur, bende yurdisindan 2. El çekip gümrüklerde satılsın,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç fiyatlarının düşmesi taraftarı degilmisiniz, gariban binsin aracina kavuşsun isteriz , piyasayı şişiren alsatcilik bitsin isteriz ki galericiler dahi şikayet ettiler
Piyasadaki balonun resmidir kasko değerleri...
Sıfır Clio 150-160 bin TL ne yapsın adam B segmentine o parayı verene kadar gider Passat alırım diyor ikinci el
Ülkede ki sıfır araba fiyatlarını eleştiren yok takmışlar kafaya al satcılar ve galericileri
150 bine sıfır Passat vardı biz mi almadık , bak Avrupa'daki fiyatları bile istemiyoruz ne hallere düştük
Japonya'da 12 ay asgari ücret çalış yeme içme altına 2020 sıfır golf trend çekiyorsun Türkiye'de bu 121 ay
Ülkede neden sıfır araba , döviz ve vergiler bu kadar çok diyen yok beter olun 25 senede ülkenin geldiği nokta bu
Bunu diyen arkadaş yaklaşık 3 hafta önce 2017 model 1.0 tsı golf ilanını kaçmaz araç olarak lanse ediyordu 202 bin miydi neydi fiyatı
Forumun düştüğü durum işte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Haziran 2020; 16:43:21 >
Bende kendime araç bakıyorum. Piyasada fiyatlar yüksek ama herkez takmış milletin sattığı araca. Kimse dediğiniz gibi 0 kıçı kırık 3. dünya ülkesi dışında kapısına bile park etmeyeceği arabalara 150 bin veriyoruz diye sormuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370
Sıfır Clio 150-160 bin TL ne yapsın adam B segmentine o parayı verene kadar gider Passat alırım diyor ikinci el
Ülkede ki sıfır araba fiyatlarını eleştiren yok takmışlar kafaya al satcılar ve galericileri
150 bine sıfır Passat vardı biz mi almadık , bak Avrupa'daki fiyatları bile istemiyoruz ne hallere düştük
Japonya'da 12 ay asgari ücret çalış yeme içme altına 2020 sıfır golf trend çekiyorsun Türkiye'de bu 121 ay
Ülkede neden sıfır araba , döviz ve vergiler bu kadar çok diyen yok beter olun 25 senede ülkenin geldiği nokta bu
Adam almış zamanında arabasını enflasyon vergi altında parası yok olmuş gitmiş. Şimdi enflasyon vergi farkını arabasına ekleyince herkez lak lak ediyor. Zamanında 60 alınan o arabalar şuanda 200 istenior 0'ına. Adam napsın size arabayı aldığı fiyattan mı versin?
Ülkede enflasyon olmaz, faiz olmaz dersin ki ulan 60'a aldığın arabayı utanmıyormusun 70'e satmaya diye o zaman eyvallah. Devlet geçiriyor geçiriyor. Sonra gariban arabasını satmaya çalıştımı vay hainler vay bilmem ne hadi ordan!
-
Cahil mesajlar geliyor 2018 hiğhline rline dı araç hatırlıyormsn Kaç para kasko değeri var iyice bir bak..
2017 modeldi, 2018 trafiğe çıkışlı, highline paket
202 bine sıcak fırsat diyordun, şimdi gelmiş burda ne diyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Haziran 2020; 17:20:29 >
o zaman kendin de satacaksın o şekilde arabanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 26 Haziran 2020; 17:25:28 > -
Kasko değeri ilandaki fiyatlardan genelde yüksek ki zaten.. 2017 Leon 1.6 TDI kasko değeri 153.675,00 ₺ yazmakta. Kendi aracımı Trinksat'a verip aldım sayarsam 140bin'e geldi bana. Plus paket ekstra eklettiriyorsunuz kasko değeri daha da artıyor. Golf Comf. düz vites de 160bin civarında kasko değeri..
-
Tahminimce düşecek diye araba almayıp yaya kalanlardan :) -
aynen öyle. kendi elinde arabası olsaydı kasko değeri 100 bin olsa 250 bin tl isterdi o kadar eminim ki buna...quote:
Orijinalden alıntı: whitewolf101
Tahminimce düşecek diye araba almayıp yaya kalanlardan :) -
Dediğin hesaba göre Türkiye’de bir tane bile araba satılmaz
Ben kaskonun altina sattim gecen. 129800 kasko degeriydi 128000 e sattim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Elinde 2017 Golf olsaydı ya da varsa, kasko değerinden satar mısın peki?
|
Bunu diyen arkadaş yaklaşık 3 hafta önce 2017 model 1.0 tsı golf ilanını kaçmaz araç olarak lanse ediyordu 202 bin miydi neydi fiyatı
![]() Forumun düştüğü durum işte... |
Benzer içerikler
- trafik cezasına itiraz reddedilirse vekalet ücreti
- motosiklet marş basmıyor hiç ses yok
- benzinli araba kaç dakikada ısınır
- atiker lpg bakım uyarı sesi kapatma
- ford transit 350 l yakıt tüketimi
- bmw elektrikli motor
- ford puma 2025
- porsche 2025
- ford mustang mach-e fiyat
- elantra n
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X