Şimdi Ara

Kask taşıma, ekipman sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde 250cc scooter ile başlayacaktım motora, çünkü ihtiyaçlarım bunu gerektiriyordu.Daha sonra diğer tür vitesli motorları görünce şekil olarak hoşuma gittiler.Fakat aklıma bir şey takıldı supersport veya scooter gibi bagajı olmayan motor kullanan arkadaşlar kaskı falan ne yapıyor? Ben okula giderken kullanıcam ağırlıklı olarak, yanımda taşıyamayacağımdan dolayı Scooter almam gerekli gibi.Hem de dizlik falan koymak için.Bunun dışında Kask-Eldiven ikilisi dışındaki ekipmanları gündelik kullanmak gerekli mi? Hani dizlik de olur da işte pantolon, mont, ayakkabı, sırt-bel koruma falan gündelik zamanlarda takılmalı mı? En azından scooter alıp efendi efendi sürerken fazla gelir diye düşünüyorum.

• Bekleyenin, hedeflerin yoksa artık yeter diyorsan ekipman kullanmak gereksiz evet. Parmak arası terlik ve sortla efil efil dolaşmak varken ne gereği var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Biraz ağır cevap vermişsin. "Ekipmanı gündelik kullanmak gerekli mi?" sorusu, osiosborn' u "ekipman kullanmak gereksizdir" düşüncesine gayet tabii götürebilir. Maaselef motosiklete bindiğin her an ekipman giymek giymek zorundasın. Bana göre standart olması gerekenler, motosiklet pantolonu, mont, ayakkabı, kask, eldiven. Ekstra bel ve göğüs koruma kullanılırsa güzel olur. Efendi efendi sürünce kaza olmayacak sanıyorsan yanılıyorsun. Hiç düşünmediğin bir zamanda bir şey olacak ve düşeceksin. O zaman üzerindeki ekipmanlara kalıyor işin. Ya seni korurlar ya da vücudunun çeşitli yerlerin ciddi hasarlar meydana gelir. Geçtiğimiz ay bir arkadaşım güvenlik şeridinde 60 km/s ile giderken bir anda güvenlik şeridine giren bir minibüs yüzünden düştü. Kim hatalıdır sorgulamaya gerek yok şuan. Üzerinde mont yoktu, şu an kolunda platin var. Belki mont giyseydi de aynı sonuç olabilirdi. Ama ihtimalleri azaltmak senin elinde. Ben her şartta giymeni tavsiye ederim.

• Güvenlik herşeyden önemli bence kullan

• Scooter bu açıdan çok avantajlı. Kaskı dizliği eldiveni rahatlıkla koyarsınız sele altı yetmezse arkaya topcase takarsınız. Ss kullananlar kaskı ellerine alırlar.

• soru anladığım kadarıyla supersport kullananlar ekipmanları ne yapıyor.
    hemen cevaplayım kask elde mont üstte dizlik dizde hava çok sıcaksa mont ele gelebiliyor ha birde kilit vs için çanta takıyoruz

• JEANT kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu düşünüyorum bir süredir hocam SS istiyorum başlangıç için uygun olmasa da, fakat okula gidip gelirken kullanacağım için bu durum sıkıntı gibi.Scooter alıp kask, eldiven, kilit vs. için sele altını kullanmak, kitap koymak, dizlik koymak, sığarsa mont vs koymak için de top case takmak en kullanışlısı gibi.Hani okulun otoparkında kaskı motora kilitlemek de olabilir ama yine ıvır zıvır kalacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kask kamera aparatı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

Ben de bunu düşünüyorum bir süredir hocam SS istiyorum başlangıç için uygun olmasa da, fakat okula gidip gelirken kullanacağım için bu durum sıkıntı gibi.Scooter alıp kask, eldiven, kilit vs. için sele altını kullanmak, kitap koymak, dizlik koymak, sığarsa mont vs koymak için de top case takmak en kullanışlısı gibi.Hani okulun otoparkında kaskı motora kilitlemek de olabilir ama yine ıvır zıvır kalacak.

kaskı eline alırsın mecbur valla hangisi uygunsa sana ona yönel derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.