Şimdi Ara

Kasiyer nasil ayda 1500 TL aliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1500 Tl ye kasiyer calisiyor ama ayni ulkede muhendisler daha az maas alabiliyor

Ben Turkiyeyi hicbir zaman anlamiycam

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/48950-yasam-iste-pastane-ciragi-ruzgar/8

• ulan o kadar dizide oynadın o paraya kendi fırınını açarsın
  • her dizide her rolde oynayan yuksek para kazanmiyor
  • Kasiyerin 1500 TL alması senin neden zoruna gidiyor?Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi gayet lüks bir pastane , aldığı maaşda gayet normal.
  • Prim mesai(yanlis yazdiysam duzen lutfen)sosyal haklar ayrica o islerde calisan tipler firildaktir kafasi muhendisten daha iyi calisir.adam hayat okulu okumus derler ya.magaza giren kisiyi hemen karakterino analiz ederler.gerekirse satisa katilir urun satar ve uzerinde prim alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendis dandik bir üniversite mezunu olduğu için olabilir
  • 1500 TL para mı Allah aşkına? Yoksulluk sınırı şurada 3.300 TL. Bu maaşları tartışırken başka meslekten örnekler vermeyin. Hepsi az işte lanet olsun böyle ülkeye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1500 TL abartılacak bir rakam değil
  • misterno5 M kullanıcısına yanıt
    mesleğiniz nedir?
  • bizim memlekette meraktan onu görmeye gidenler sayesinde maaşını üç kere çıkartır
  • kasadan oldu kasiyer oldu
  • burdaki haberin amacı erkek olunca iş bulamayışı
    sen olayı tamamen yanlış anlamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Prim mesai(yanlis yazdiysam duzen lutfen)sosyal haklar ayrica o islerde calisan tipler firildaktir kafasi muhendisten daha iyi calisir.adam hayat okulu okumus derler ya.magaza giren kisiyi hemen karakterino analiz ederler.gerekirse satisa katilir urun satar ve uzerinde prim alir.

Doğru.Hayat okulu diploması tüm üniversitelerden üstündür.Çok zeki fırıldak insanlar var üniversiteye gitmiyorlar.
  • 3 5 fazla geçiriyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Mühendis dandik bir üniversite mezunu olduğu için olabilir

valla yazayım yazayım diyorum milletin zoruna gider diye yazmıyorum
    ortalama iq ile dandik bi üniversitede mühendislik okuyan herkes bi havalarda, alman mühendisi sanıyolar kendilerini
    lise son sınıf fiziği ile 5000 tl maaş bekliyolar
  • ben 1500 tl maaş alıyoum 12 saaat çalışıyorum vardiyalı
  • burada namusuyla calısan insanın parasına neden göz dikiliyor anlamıyorum
    mühendissin diye sana milyarlar mı verecekler

verecekler diyorsan sendikan var
    verecekler diyorsan o paraya mühendis arkadasların calısmayacak arkadaş
  • Ünlü olduğu için kıyak yapmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

1500 TL para mı Allah aşkına? Yoksulluk sınırı şurada 3.300 TL. Bu maaşları tartışırken başka meslekten örnekler vermeyin. Hepsi az işte lanet olsun böyle ülkeye.

İngilizce öğretmeni olup özel ders verebilirsin kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: misterno5

Bu ne kadar garip bir ulke

1500 Tl ye kasiyer calisiyor ama ayni ulkede muhendisler daha az maas alabiliyor

Ben Turkiyeyi hicbir zaman anlamiycam

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/48950-yasam-iste-pastane-ciragi-ruzgar/8

Ablam kasiyer 1500 alıyor ve uni.mezunu muhendisten cok dusuk sayılmaz ayrica kpss hazırlaniyor.ve sunu soyleyeyim bir suru muhendislik fakultesi cok dusuk puanlarla aliyor artik [edirne,tekirdag bunlardan biri] oralari bitirip gelirsiniz is bulamassiniz sonrada kasiyer bizden cok maas alir diye hayiflanirsiniz.sen odtu,bogazicini bitirdinde 1500 tl yi cok mu gorduler???

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.