Şimdi Ara

kasımpaşa Muhtarından Açıklama Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasımpaşa köy kahvesinde gerçekleştirilen röportajda kasımpaşa muhtarı açıklamalarda bulundu..

Öksüz, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

BU CÜMLELER BEŞİKTAŞ'IN 2. BAŞKANINA YAKIŞIYOR MU?

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarını eleştiren Hasan Hilmi Öksüz; "Beşiktaş 2. Başkanı o tarz bir açıklama yaparsa bizim kulübümüz de ona cevap verecektir gayet tabi. Benim şu anda bu konudan haberim yok, ama sadece televizyon seyrettiğim için altyazılarda geçen Ahmet Nur Çebi'nin beyanlarını okuyorum Kasımpaşa maçı ile ilgili. Oradaki cümlelere baktığımızda, TFF'yi, kamuoyunu herkesi tehdit eder gibi konuşuyor. Bu tarz cümleler Beşiktaş Kulübü'nün 2. Başkanına yakışıyor mu bu tarz cümleleri kimse konuşamaz hele hele Beşiktaş'ın 2. Başkanı hiç konuşamaz, bir başkana yakışıyor mu bu?"

SAYGI DUYMAYAN ŞEREFSİZDİR

Beşiktaş gibi büyük bir kulübün Donk'un pozisyonunun arkasına sığınmaması gerektiğini söyleyen Öksüz;</strong> "Beşiktaş taraftarı Başkanına tepki vermiyor mu? Ben size maçın oynandığı akşamda söylemiştim, Beşiktaş olarak İstanbul'un ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olan Beşiktaş kulübünün maçta Donk'un yaptığı pozisyonun arkasına sığınıp mazlumları oynama hakkı var mıdır? Şikayetçi olmak ayrı şeydir, adam gibi çıkarsının "biz burada kural hatası olduğunu düşünüyoruz" dersiniz şikayeti yazar gönderirsiniz, buna herkes saygı duyar, saygı duymayan bana göre şerefsizdir. Ama kalkacaksınız, TFF dahil herkesi tehdit edeceksiniz, sonrada Kasımpaşa'ya diyeceksiniz ki "bu ezikliği onlar da yaşamak istemez" ne ezikliği ya, ben çıkmışım aslanlar gibi Beşiktaş'ı yenmişim, bir futbolcunun hatasından dolayı  hakem hatası, kural hatası beni hiç ilgilendirmiyor. Bu tabiri Beşiktaş Kulübü'nün 2. Başkanı konuşabilir mi? Ne ayıp şey bunlar ya" diye belirtti.

DONK NE YAPMIŞ Kİ?

Kasımpaşa Spor Kulübü futbolcusu Donk'un Beşiktaş maçında kulüp tarafından ceza verilecek bir hareket yapmadığını belirten Hasan Hilmi Öksüz; </strong>"Donk ne yapmış ki, ceza uygulayalım. Sahaya atılan 2.topu almış, hakem zamanında düdük çalmadığı için ki hakeme kızdığına inanıyorum ben, hakemin bu tavrından dolayı elindeki topu diğer topa atmış, Donk'a ben ne ceza vereceğim ki? Hakeme  karşı gelmemiş, kimseye hakaret etmemiş, kimseye küfretmemiş, kimseye vurmamış. Bizim kulübümüzde hakeme tavır takınan futbolcuya ceza verilir, bu futbolcu sarı kart gördüğü için cezalı oldu ve oynamadı bir sonraki maçta" ifadelerine yer verdi.

BEŞİKTAŞ BUNLARA LAYIK BİR KULÜP DEĞİLDİR?

Beşiktaş ile stat konusunda yapmış oldukları anlaşmanın Yönetim Kurulu'nda görüşüldükten sonra karara bağlanacağını söyleyen Öksüz;</strong> "Kasımpaşa Spor Kulübü olarak stat için Beşiktaş ile yaptığımız bir anlaşma var, o anlaşmada neyin nasıl olacağını yazmışız zamanında, karşılıklı olarak taraflarda bunları imzalamışlardır. Yapılan beyanlar ilgili ilkelere aykırılık varsa bu değerlendirilir, ama şu anda dediğim gibi bu konuda yönetim kurulunun bir tavrı olduğunu zannetmiyorum, sadece Beşiktaş 2. Başkanının açıklamasına karşılık Kasımpaşa Kulübü de açıklamasını siteye koymuştur. Benim şahsi kanaatim stat anlaşmasını etkilemeyeceği yönünde, ama yönetim kurulunun kanaati ne olur bilemiyorum, toplantıda bir karar veririz. Şunu tekrar söylemek istiyorum; Sayın 2. Başkan'ın açıklamalarını kınıyorum, Beşiktaş bunlara layık bir kulüp değildir, bu idareciler de bu kulübe layık değiller diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

• Hükümetin maşası ne olacak. Az kaldı az, herkes ait olduğu yere gidecek son günlerinizi iyi yaşayın siz. Kasımpaşaymış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donk ne yapmış ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Hükümetin maşası ne olacak. Az kaldı az, herkes ait olduğu yere gidecek son günlerinizi iyi yaşayın siz. Kasımpaşaymış.

Bunlara benzer şeyler söylemek için girdim ki 'donk ne yapmış'ı görünce bir şey daha ekleyeyim ; kola şişesine kapak bile olamayacak adamların ülkede kamu birimlerini yönetiyor olması ciddi şekilde zoruma gidiyor .

• Bunlar kendilerini ne sanıyor taraftarın yok reytingin yok ama hükümeti öyle bi almış ki arkasına rahat rahat yerleştiriyorlar lafları çok acayip ya.
  • Haa olay simdi belli oldu, bunu bahane edip stad anlasmasini fesh edecekler. Vay arkadas ya ben boyle bir teskilat gormedim yemin ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaytunga sağlam malzeme çıktı benden söylemesi

• Akıl yok akıl
  • Donk ne yapmış ki, ceza uygulayalım. Sahaya atılan 2.topu almış, hakem zamanında düdük çalmadığı için ki hakeme kızdığına inanıyorum ben, hakemin bu tavrından dolayı elindeki topu diğer topa atmış

• Kasimpasa kulubunun cahil bir o kadar da kultursuz sozcusunun Besiktas i karalayan , hakaret iceren aciklamalari Besiktas internet haber sitesinde yer almasi cok manidar. Besiktasli herhangi birinin aciklamasina yer verilmezken , Kasimpasa nin aciklamalari ilk siralarda yer goruyor kendine. Yaziklar olsun boyle sitelere.
  • Donk'un yaptığı hareket fb veya gs maçında olsa çoktan o maç tekrar edilirdi. Bu kadar konuşulmazdı , bu kasımpaşalı muhtarlarda konuşamazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Donk'un yaptığı hareket fb veya gs maçında olsa çoktan o maç tekrar edilirdi. Bu kadar konuşulmazdı , bu kasımpaşalı muhtarlarda konuşamazdı.

Tekrar edilmezdi.Hükmen verilirdi maç.klüp yöneticileri de ağızlarına ne gelirse söylerlerdi.Bizimkiler gibi taraftarın gözüne giriyim diye saçma sapan bir şekilde Eziqq demezlerdi

• İnsanda azıcık utanma olur arlanma olur arkadaş Donk ne yapmış ki demiş adam ya yemin ediyorum komedi
  • Yapmayın yahu koskoca Beşiktaş kasımpaşanın muhtarını mı muhatap alacağız? Yapılan ropörtaj dahi gereksiz olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Hükümetin maşası ne olacak. Az kaldı az, herkes ait olduğu yere gidecek son günlerinizi iyi yaşayın siz. Kasımpaşaymış.

Kullandıkları terbiyesiz üslup ne de çok benziyor sahiplerinin konuşma tarzına.
  • Ne diyo la bu liseli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.