Şimdi Ara

Kasım 94 Doğumlu birisi kaç yaşındadır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
15.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan türev integral çözüyoruz bunu anlamıyorum bir türlü Beyler gün alma o bu karıştırmayın. İşe başvuracağım 18-24yaşında diyor atıyorum. Kimisi 18sin diyor. Kimisi 19 kimisi 17 herkes bir şey diyor lütfen söyleyin. Sorarlarsa kaç yaşındayım ben işe başvurabiliyor muyum

• 17
  • kasimda 18 yasinda olur su anda 17,5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17. Kasim'dan itibaren 18 yasinda olacaksin ve 19'dan gun alacaksin.

• 17, 18 i anlarimda 19 nedir ya :D

• 18'den gün almışsın 17'yi bitirip. Kasım'da da 18'i bitirip 19'dan gün alacaksın. Ya kısaca kardeşim sen 18 yaşındasın şuan. Kasımda ise 18 yaşın bitecek böyle düşün. Daha da açmam gerekirse şuan 18. yılının içerisindesin ve daha bitmedi. İşte Kasım'da 18. yılın bitecek. Çaktın? Çakmadıysa boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain55 -- 9 Haziran 2012; 19:43:45 >
  • 17 ile 18 arasında bir yerdesin.. Ne 17.5'sun diyelim kısa hesap.. Reşit olabilmek için doğum gününü beklemelisin..

Edit: Sen 18'sin diyenler olmuş şu an 18 değilsin. Eğer 1 kasımda doğmuşsan bugün yani 9 haziran itibariyle 8 gün, 7 ay 17 yıl oluyor yaşın. Yani 17.5'in biraz üstündesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 9 Haziran 2012; 19:17:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan 17nin içinde.
  • 17 kasımda 18 olur.
  • 17 yaşında.Kasım'da ise 18'i doldurup 19'dan gün alacak.
  • Soran olursa 17 yani dimi beyler
  • keşke bende o yaşlara geri dönebilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

18'den gül almışsın 17'yi bitirip. Kasım'da da 18'i bitirip 19'dan gün alacaksın. Ya kısaca kardeşim sen 18 yaşındasın şuan. Kasımda ise 18 yaşın bitecek böyle düşün. Daha da açmam gerekirse şuan 18. yılının içerisindesin ve daha bitmedi. İşte Kasım'da 18. yılın bitecek. Çaktın? Çakmadıysa boşver.

Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

kasım ayında 18i dolduracaksın. 19a gireceksin.

+1

Kasımda 18 yılın dolmuş olcak, 19 a gireceksin.Bazılarına anlatamıyorum bunu.

İşin resmi boyutunu soruyosan 18 yaşını doldurmuş olmanı isterler +18 geçen şeyler için.Yani kasımdan sonra 18 in dolmuş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 9 Haziran 2012; 19:47:29 >
  • 17nin son ceyregindesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Ulan türev integral çözüyoruz bunu anlamıyorum bir türlü Beyler gün alma o bu karıştırmayın. İşe başvuracağım 18-24yaşında diyor atıyorum. Kimisi 18sin diyor. Kimisi 19 kimisi 17 herkes bir şey diyor lütfen söyleyin. Sorarlarsa kaç yaşındayım ben işe başvurabiliyor muyum

Kasım 94 Doğumlu birisi kaç yaşındadır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

kasım ayında 18i dolduracaksın. 19a gireceksin.

+1

Kasımda 18 yılın dolmuş olcak, 19 a gireceksin.Bazılarına anlatamıyorum bunu.

İşin resmi boyutunu soruyosan 18 yaşını doldurmuş olmanı isterler +18 geçen şeyler için.Yani kasımdan sonra 18 in dolmuş oluyor

http://www.yashesaplama.com/
  • Şuan 17 yaşındasın kasımda 18 olacaksın.Gün alma saçmalığı nereden çıktıysa o hesap sokakta işe yarar sadece
  • Doğduğun zaman 0 yaşındasındır normalde ama onu 1 yıl olarak hesaplıyorlar. İlk 1 yılını doldurduğunda ise 1. yılını tamamlamış 2 . yılına giröiş oluyorsun .

Bu mantıkla 19 olucaksın kasım da.

İnternet , dijtal ortam da ise senin yaşını 0 dan başlatır ona görede senin yaşın 18 dir .
  • bu yaş konularında artık kim çıkardıysa, yok 19dan gün aldı bilmemne saçma sapan teoriler var...
    bakkal hesabı ile say şunu neyse odur, saçma sapan fikirlerle milletin kafasını karıştırıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.