Şimdi Ara

Kasıkta Apse ? ( Kıl Dönmesimi ? )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kalktığımda kasığımda sivilce gördüm patlattım , patlattıktan sonra dikkatimi çekti sivilcenin altı karaydı , sanki kıl çıkamamış gibi.

Ama çok büyük bir apsede değil ama kıl dönmesi olmasından tırstım, polikinliğe gittim doktor yağdır o sorun yok dedi ama yinede içimde kaldı bu apse sorun yaratırmı ?

Birde sivilceyi kanattık baya yara oluştu mikrop kapmaması için antibiyotikli krem falan sürdüm yeterlimidir ? Genital bölge olduğundan mikrop kapma riski var , nedense baya evhamlaştım bu sıralar =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 24 Ağustos 2010; 23:56:38 >

• Forumda nedense bu konuya cevap bulamadım =)
  • Niye sıkıntı yaptıysam ya forumda kıl dönmesi konularını okuyunca içim acayip oldu
  • valla hocam benimde yüzümde sivilce çıktı patlattım. mikrop kaptı heralde yüzümün sol elmacık kemiği altından dudağıma kadar yayıldı yara old. şimdi allahtan geçmeye başladı da hafif kızarıklık kaldı. 2-3 güne kadar geçicek gibi duruyo.
  • Doktor da yok dediyse bir şey yoktur.
  • Doktordan daha iyi biliyordur DH'deki üyeler danışmakta haklısın.
  • kıl donmesi kasıkta olmaz genelde ense kuyruk sokumu gibi yerlerde olur onun da sebebi vucuttan dokulen kılların bir yerde toplanması ve deri altına kıvrılma sonucu girmesidir. ama kasık bolgesi çabuk mikrop kapar terlemeden dolayı. temiz tutmakta antiseptik kullanmakta fayda var. batticon ve sargıbezi mesela.

doktordan iyi bilmiyoruz tabiki ama doktor da insan ve ülkemizde doktorların çalışma koşulları malum çoğu zaman çok ciddi değilse bişi yok bişi yok diyip gonderiyorlar oyle de yapmalılar herkesin küçük sorunlarıyla hastayı rahatlatacak kadar ilgilenemezler vakitleri yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl dönmesi bitkisel tedavi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar haklısınız ama bende hastalık hastalığı sorunu var pireyi deve yapıyorum , 21 yaşındaki insan neden böyle olur bilmiyorum ama çok takıyorum =)

Doktora tabi güveniyorum ama yukarda dediğim sebepten dolayı sizlerede sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Doktordan daha iyi biliyordur DH'deki üyeler danışmakta haklısın.

Fikir alışverişinde bulunmak istedim arkadaşım , burda bu konuda bilgili insanlar var , doktor tabiki iyi biliyordur ona birşey demedim =)
  • Baş ağrısından apandisit ameltayı olanlar var. O yüzden iyice kontrolden geçmeli herkez benden demesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.