Şimdi Ara

kasık problemi.. cok acil..tecrübesi olan gelsin. editlendi.bi daha editlenicek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar simdi ben futbol oynarım ve de cok fazla her gün oynarm yani. Sag ayağım la toplra cok sert vururum yas 15 1 aydır kasik problemi cekiyorum ne zaman topa sağ ayağım la vursam kasik birden bir aciyor sonra ne topa vurabiliyorum nede koşabiliyorm.doktora git demeyin ltfn nabicam tecrübeli birileri var mı yardim lazim acil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatalrhymer a.k.a -- 6 Mayıs 2014; 14:44:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burdakilerden ne kadar sağlıklı bir cevap alabilirsin ? Git genel cerrahiye belki kasıkta yırtılma vardır. Eğer yırtıksa daha da zorlansan sonuçta ölüme kadar gider çok ciddiyim. Kasık fıtığından 2 defa ameliyat oldum. Aksatma ameliyat olsan bile 1 haftada normal hayata dönüyosun 1 ayda da top oynamaya başlıyosun. Doktora git !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razgradz

Burdakilerden ne kadar sağlıklı bir cevap alabilirsin ? Git genel cerrahiye belki kasıkta yırtılma vardır. Eğer yırtıksa daha da zorlansan sonuçta ölüme kadar gider çok ciddiyim. Kasık fıtığından 2 defa ameliyat oldum. Aksatma ameliyat olsan bile 1 haftada normal hayata dönüyosun 1 ayda da top oynamaya başlıyosun. Doktora git !

+1

• quote:

Burdakilerden ne kadar sağlıklı bir cevap alabilirsin ? Git genel cerrahiye belki kasıkta yırtılma vardır. Eğer yırtıksa daha da zorlansan sonuçta ölüme kadar gider çok ciddiyim. Kasık fıtığından 2 defa ameliyat oldum. Aksatma ameliyat olsan bile 1 haftada normal hayata dönüyosun 1 ayda da top oynamaya başlıyosun. Doktora git !

Babama diyorum ama zorlamadan dor diyo 1 ay top oynama geçer dio krem sur dio hastanelik bise yok dio vs vs .

• git baba önemli de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenbah1999

quote:

Babama diyorum ama zorlamadan dor diyo 1 ay top oynama geçer dio krem sur dio hastanelik bise yok dio vs vs .

baban takmıyorsa kendın git.eger sorunun psikolojik değilse tabii.

• Ben gitsem nolcak illa yaninda buyuk birini istiyorlar. 18+

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baba gelecegim tehlikede falan de. Kiyamaz goturur baban. Derslerde ne hastaliklar goruyoruz normal karin agrisiyla baslayip olduren kanserler tabi Allah korusun ama bir agri icin bile gidilebilir

• baban doktor mu ?

bu konularda riske girmeyin kardeşim.
  • Aynısı bana oldu geçen yıl. Muhtemelen tam ısınmadan başlamışsın ve sert topa vurunca zorlanmış. Bendeki yırtılma hissi gibiydi haftalarca tam geçti derken oynamaya başlayınca kat kat arttı. Sonucunda birkaç ay oynamadım düzeldi. Zedelenen kas ise çabuk geçer ama eklem veya kemik kaynaklıysa birkaç ay sabret kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.Jones

Aynısı bana oldu geçen yıl. Muhtemelen tam ısınmadan başlamışsın ve sert topa vurunca zorlanmış. Bendeki yırtılma hissi gibiydi haftalarca tam geçti derken oynamaya başlayınca kat kat arttı. Sonucunda birkaç ay oynamadım düzeldi. Zedelenen kas ise çabuk geçer ama eklem veya kemik kaynaklıysa birkaç ay sabret kardeşim

Kardeş çok saol %90 isinmamaktan cunku hic isinmadan sert toplara cok vururum hali sahada felan galiba ondan Saol aynı seyleri babamda diodu demekki dooruymus. Bende 1 kac ay dayanmak zorundayım ozaman saolun bekliyorum 1 ay sonra editlerim.

• Kardes arkadasin dedigi sadece ihtimal. Herkeste aynisi olmaz. Sporcu arkadasim da olmaz bir sey diye geciniyordu simdi kasik fitigindan cekiyor. Sen git doktora. Sporda bel bolgesi sakaya gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tronco

Kardes arkadasin dedigi sadece ihtimal. Herkeste aynisi olmaz. Sporcu arkadasim da olmaz bir sey diye geciniyordu simdi kasik fitigindan cekiyor. Sen git doktora. Sporda bel bolgesi sakaya gelmez.

Haklida olabilirsin aslında.

• .O nasıl baba la öyle ? Doktor gibi davranıyor . Git sen doktora annenle git illa babanla mı gideceksin ? Saçmalamayı bırak ya .
  • quote:

.O nasıl baba la öyle ? Doktor gibi davranıyor . Git sen doktora annenle git illa babanla mı gideceksin ? Saçmalamayı bırak ya .

Ya bide cok ugrastiriyorlar ondan bi gidiosun 2 saat sıra bekle sonra godiln iki dk bakiyolar haftaya gelin rontgen cekcez falan ugrasmak hic iyi olmuo.

Biliyorum çünkü dizimin altinda batma oluyordu onun icin gitmiştim sonra tövbe ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenbah1999

quote:

.O nasıl baba la öyle ? Doktor gibi davranıyor . Git sen doktora annenle git illa babanla mı gideceksin ? Saçmalamayı bırak ya .

Ya bide cok ugrastiriyorlar ondan bi gidiosun 2 saat sıra bekle sonra godiln iki dk bakiyolar haftaya gelin rontgen cekcez falan ugrasmak hic iyi olmuo.

Biliyorum çünkü dizimin altinda batma oluyordu onun icin gitmiştim sonra tövbe ettim.

Bunları mecbur yaptıracaksın. Sonrasını daha kötü olur uyarayım. 2 büklüm dolaşmak var ...

• Su anda sağlık ocağı na gidiyorum. Editlicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.