Şimdi Ara

Kasık fıtığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mayısta askere gidecem ama kasık fıtığı sorunum var. Biliyorsunuz kasık fıtığında karın duvarındaki yırtıkdan dolayı bağırsaklar falan testislere kadar iniyor. Mesela ben azıcık koşayım hemen mide bulanması olur ve ağrı girer. Napmalıyım bu durumda ne öneriyorsunuz ?



  • Kasık fıtığı cerrahi müdahale olmadan düzelmez. Ayrıca yaşın çok genç fıtık sorunu ilerlemeden bir an önce ameliyat olmanı tavsiye ederim. Bende şubat ayı sonu kasık fıtığı olduğunu anladım ve 10 gün önce ameliyat oldum. Şu an gayet iyi durumdayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

    Kasık fıtığı cerrahi müdahale olmadan düzelmez. Ayrıca yaşın çok genç fıtık sorunu ilerlemeden bir an önce ameliyat olmanı tavsiye ederim. Bende şubat ayı sonu kasık fıtığı olduğunu anladım ve 10 gün önce ameliyat oldum. Şu an gayet iyi durumdayım.

    hocam kapalı yöntemle mi ameliyat oldunuz acaba
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Laparoskopik yani kapalı yöntemle ameliyat oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slmlar 3gün önce bende laparaskopik kasık fıtığı ameliyatı oldum ameliyat korkusu yüzünden yaklaşık 15 yıl kaçtım Ağrı dayanılmaz hale geldi yolda yürüyemez oldum ameliyat korkusu hayatımın en büyük korkusuydu diyebilirim dormicum ve çevre desteği ile ameliyathane de herkesle geyik yaparak korkusuzca mutlu mesut girdim ameliyata son 40 yıldaki en rahat uykuydu diyebilirim uyandırma odasında uyandığımda çok rahatlamıştım odama aldılar 1gece güzel bi bakımla birlikte yattım sabah evimin yolunu tuttum şimdi evdeyim çok rahatım Korkunuzu evde Bırakın size tek tavsiyem odur rahat olun ölüm korkusu ise 250.000 de 1 oran ve oda anestezi ile ilgili değil belki başka bi komplikasyon dan hastalıkla alakalı ise yılda 20 milyon kişi ortalama fıtık ameliyatı oluyor oran 0,1 eğer olayı uzatırsanız ölüm riskiniz 1/4 bilginiz olsun sakin olun lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lkrks

    Slmlar 3gün önce bende laparaskopik kasık fıtığı ameliyatı oldum ameliyat korkusu yüzünden yaklaşık 15 yıl kaçtım Ağrı dayanılmaz hale geldi yolda yürüyemez oldum ameliyat korkusu hayatımın en büyük korkusuydu diyebilirim dormicum ve çevre desteği ile ameliyathane de herkesle geyik yaparak korkusuzca mutlu mesut girdim ameliyata son 40 yıldaki en rahat uykuydu diyebilirim uyandırma odasında uyandığımda çok rahatlamıştım odama aldılar 1gece güzel bi bakımla birlikte yattım sabah evimin yolunu tuttum şimdi evdeyim çok rahatım Korkunuzu evde Bırakın size tek tavsiyem odur rahat olun ölüm korkusu ise 250.000 de 1 oran ve oda anestezi ile ilgili değil belki başka bi komplikasyon dan hastalıkla alakalı ise yılda 20 milyon kişi ortalama fıtık ameliyatı oluyor oran 0,1 eğer olayı uzatırsanız ölüm riskiniz 1/4 bilginiz olsun sakin olun lütfen

    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam ameliyattan sonra kasıklarınızda şişme oldumu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.