Şimdi Ara

Kasaya güç gelmiyor ya da ssistemi açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sistem aldı kardeşim. Ben de taktım parçaları.

Önce kasaya anakartı vidaladım sonra işlemci somra işlemci fanı somnra ekran kartı sonra ram (psu kasada vardı).

Sonra anakarta dikdörtgen ve kare güç kaynaklarını taktım. sistem fanına bağladım ve power sw yi taktım (test etmek için hemen açayım diye idareten bunları taktım).

Önden tuşa bastım. basar basmaz sistem fanı ışığı yanıyor kırmızı ve sönüyor. anakart işlemci fanında hareket yok gibi. tekrar bsınca bu sefer ışık da tyanmıyor. Anca power supllyı arkadna kapatın açınca tekrar aynısı oluyor.

Anakarta dikdörtgen ve kareyi iyice oturttum. Ondan kaynaklanyır olamaz.

İşlemci mi oturmamıştır? işlemci oturmamış olsa yine de çalışmaz mıydı ama yani fanları dönerdi?

• Powersw kısa devre yapip açmayi denermisiniz tornavida yardımı ile yanlış yere takma imkanınız varmı kablolarda eksik takmiş olma ihtimaliniz varmı kasa iç fotosu koyabilirseniz bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EksabaytGuvenlikPc

Powersw kısa devre yapip açmayi denermisiniz tornavida yardımı ile yanlış yere takma imkanınız varmı kablolarda eksik takmiş olma ihtimaliniz varmı kasa iç fotosu koyabilirseniz bakalim

Hal ettim teşekkürler ram oturmamış.

Şimdi ise sorun şu. eski windowslu hddyi çalıştıramıyor. tamir ekranı geliyor donuyor.

hddyi iptal edip usbden taktım ubuntu live , o dao lmuyor. slacko oldu sadece.

win 8 win 10 yükleme denedim usbden, harddisk takılı ve olmadn. yine donuyor.

genelde 3-4 kez açmam gerekiyor biosu göreyim diye restart etmem gerekiyor.

daha yeni aldım niye böyle olabilir ki?
  • merhaba hocam.anakartin isgi kirmiziysa ankartta ariza vardir iletisime gecin aldiginiz yerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hireen boot tarzı bir CD var mı elinizde mini xp ile pc açıp hdd nizi sıfırlayın önemli bilgi yıksa sonra tekrar bir yükleme deneyiniz sorunuzu tam olarak anlayamadım gerçi

• Debug ışığı kırmızı. bugün pc servise gittim anakart dedi. ben mi vbozdum bilmiyorum. eksnden aldık msi anakart. nasıll bir yol izleniyor, eksenle uğraşmayıp direk msi ye mi götürsem? kargoyla daha mı kolay olur?

ayıplı mal deyip yenisini ver dersem olmaz değil mi kontrol edecekler önce.
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    bolgenizde servis agi varsa elle goturun yada paketlemeyi siz yapip uzerine buyuk puntolarla not dusun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.