Şimdi Ara

Kaşar diye tabir edilen tarzda kızlar sevgi ile değişir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
2
Favori
12.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birazcık dekolte olmalıdır kadınlar bu şekilde kendilerini toplum arasında daha özgüvenli hisseder. Kadın güçlü karaktere sahip olmalı kendini kolay kolay ezdirmemeli net karar alabilmeli ve ayni zamanda narin ruhlu olmalı

Fazla ileri gitmedigi sürece her sey kabulumdur dekolte dahil ama kararca

Önemli iki kural var onlar da sadakat ve güven vermektir.
  • Hocam eğer kız ciddi bir sıkıntı falan yaşamayıp kendi gelişimiyle bu hale geldiyse sevgiyle falan değişmez hatta daha da kötüye gider. Hiç bir şekilde engelleyemezsin. Üstüne gittikçe daha beter olur. Ha ama geçmişinde ailevi veya başka ciddi sorunlardan dolayı bu hale geldiyse ve kendisinin içinde bulunduğu hali beğenmiyorsa yaşadığı ortamı değiştirmek ve gereken ilgiyi göstermek şartıyla değiştirebilirsin, değişir. Ancak 18 yaş gayet küçük bir yaş. Karakterin oturmaya başladığı yıllar. İyi yola getirmek fazlasıyla zor olur.
  • Bu tarz insanlara kendi dilinden konuşmazsan, yani aynı anda bunun gibi 2-3 kızı yönetmiyorsan, tamamen gecelik ilişki üzerinden yürümüyorsan, benim bir vicdanım ve kendime saygım var, inandığım şeyler var diyorsan bu tür insanlarla asla muhatap olma.
  • Zor kardeş.. Yani bu işin bir büyüsü var çok sevdiğin çok değer verdiğin kadın seni sevemeyebiliyor. Yani ben düşünüyorum bugüne dek herşeyimi verdiğim maddi/manevi tüm imkanlarımı kullandığım sevgimle dünyalardan fazlasını verdiğim kız arkadaşımla ayrıldım. Olmayınca olmuyor iki insanın biribirine aynı ve mükemmel gözle bakması bunun denk gelmesi zor illaki birisi daha çok seviyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

öncelikle bu kızın kaşar olduğuna nereden karar verdin? napmış da kaşar bu kız? istediği gibi giyinir seni alakadar etmez. istediği şekilde fotoğraf paylaşır, istediği postu beğenir, istediğiyle de mesajlaşır. ve bunlar kızı kaşar yapmaz öncelikle bunu aş.

bu kızın şuanki davranışları yaşına göre normal, daha ergen ve dikkat çekme çabası içinde. belki de geçmişte yaşadığı şeyler o kızı bunu yapmaya itmiştir bilemeyiz.

sana da tavsiyem şudur, eğer ki bu kızın yaşamı sana ters geliyorsa ilişki düşünme. kimseyi değiştirmeye çalışma ve kendin de başkaları için değişme.
    Midesi geniş yok yok hatta obez olmuş bir insan tipisin. Herkez senin gibi olamiyor malesef.

• bize denk gelmez böyle kızlar anasını satayım. en sevdiğim tarz, rahat rahat takılırsın. dırdır çene yok misss.
    eğlenmene bak kardeş.
  • Aynen kanka zamanda portal açılır ve kızın 41231212 erkekle yatmadığı versiyonu geri gelir.
  • Kaçan kovalanır. Kızın üstüne fazla düşme, yaşamına karışma, sana sorduğu konulara pek ilgilenmiyormuş gibi cevap ver. Bu durumda kız senin üstüne gelmeye başlayacaktır. Eğer seni arka planda tutmaya devam ediyorsa ona ne kadar ilgi gösterirsen göster seni ve düşüncelerini umursamaz.

• Beterin beteri var ğankaa..

Bu kadın eski Spice Girls gurubun üyelerindendi baya ünlüdür

Bakın neler yapıyor xD

Ayrıca 3 çocuk annesidir. Çocukların 3ünün de babaları farklı evliliklerden

Hiç şaşırmadım

• Evet değişir.
    Sen sevgi gösterdikçe o senden soğur :))

Gerçekleri söylüyorum sadece.

Bu kategorideki kızlar genellikle barzo tiplerden hoşlanırlar. Eğer o tipteysen ki anlattıklarına göre değilsin değiştirmen imkansıza yakın.
    O barzolar isterse de çarşafa bile girerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 6 Mayıs 2019; 19:2:29 >
  • bunu söylemek istemezdim hocam ama senin hatun beyinsiz galiba
  • o seni değiştirir, sen onu değiştiremezsin

Hocam sizin o değerli ve blgisi görüşlerinizi de merak ediyorum, Teşekkürler

@Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull

• Aklın sıra kıza çevresinden görmeye alıştığının aksine davranıp kafalamaya çalışıyorsun kız da yemiyor, yemeyecekte...Çünkü şuan en çok arzulanan zamanı.
    Sen böyle devam et, üniversiteye gitsin son sınıfta sana bakar oda olmadı 30 undan sonra bakar.
  • Bu kız ile sağlıklı bir gelecek kuramazsın. Kesinlikle aranızdaki bağı koparıp kendi yoluna bakmalısın.

Ne kadar ilgi gösterirsen göster ne kadar seversen sev aynı karşılığı ondan almadığın sürece bir şeyin değişeceğini bekleme. Hem değişse bile gerçekten değişmez, sadece geçici olarak değişir ve kendisine göre uygun şartlarda tekrar eski haline döner. Unutma, huylu huyundan vazgeçmez.

Kesinlikle koşarak uzaklaş. Kalbini yıpratma, kendini üzme. Değmez!
  • Bu kızlara iyi davranın beyler, bu kızlar 27-28 yaşlarına gelince pamuk gibi oluyorlar. Duygusala bağlayıp ayrılma ve terkedilme korkusuyla kafayı yiyip köpeğe bağlıyolar Bakmayın 18 yaşının gazında daha o
  • Böyle bir kıza aşık oldum yıllar evvel,komşunun kızı hatta neyse daha geçtiğimiz şubat ayında ben bunla 1 ay çıktım ama görsen 1 ay da her gün işten alıyorum arabayla filan geziyoruz ediyoruz.Her türlü takıldım en son ben bunla beraber oldum kardeşim.Neyse ben buna hemen her gün beraber oldum sonra da yol verdim.Şimdi arada karşılaşıyoruz melül melül bakıyor bakmıyorum bile.

Niye dersen zamanında bana yapmadığı kaşarlık kalmadı benim içimde bir yaraydı artık tahtadaki çizikten farkı kalmadı...

Sana tavsiyem kaşarla zaman harcama yada göm geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 6 Mayıs 2019; 19:13:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzak dur böyle kızlarla çok fazla tecrübem var kaç direk adam edemezsin çoğunun aile sorunu vardır
  • aman aman :D

haci kiz kendisi demis borderline disorderim var diye. normal bir kizda bunu hissettigin anda kacman gerekirken kiz bir sebepten bunu sana soylemis, 10-15 lira taksi parasi toplayalim forumca hizlica uzaklas o kizdan :D

erkeklerin sulanmasini dekolte vs sal 2019dayiz artik instagram sagolsun bi bana yurumuyorlar heralde.

CABUK KAC REIS
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.