Şimdi Ara

Kaşar diye tabir edilen tarzda kızlar sevgi ile değişir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
2
Favori
12.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızını dövmeyen dizini döver derdi bir arkadaşım geri kafalının tekisin derdim, ama bazen hak vermiyor değilim artık...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan harbiden konu sahibinin yazdiğinin aynisi birini taniyorum babası vefat etmis küçükken. Babası ölen kendini kaşarlığa vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşında diyorsun. 18 yaşında biri daha kendi benliğini tamamlamamıştır. Sorumluluklarından daha hala bir haberdir. Ayrıca çoğu kız evden standart kot pantolon, gömlek, tişört vs ile çıkar ama çantalarından her zaman dekolteli kıyafetler bulundururlar. Evden, yani ailesinden dışarı çıkmaya izin aldıkları an takıldığı cafe vs vs gibi herhangi bir yerde hemen tuvalete geçerek '' dekolte '' veren kıyafetleri giyerler.

Bazı insanlar ne yazık ki ilgi budalası. Erkeği, kızı farketmez. Erkekler ilgi ve alakayı maddi gücü ile, kadınlar ise ilgi alakayı dekolte vs vs ile sağlamaya çalışır. Ucuz, yapmacık davranışlar işte.

Ben barmen olarak çalışıyorum şuan. Başka bir mesleğe sahibim ama işte ne yaparsın şartlar buna yönlendirdi. Geceleri ne manzaralar ile karşılaşıyorum hayret edersin. Bir içki için bile neler yapabilecek kızlar var. Bahsettiğin kız ne yazık ki ilerleyen birkaç sene içerisinde ortalık malı olacak.

Burada cinsiyetçilik yapmıyorum. Ortalık malı tabiri sert olsa bile, doğrulara değinmek sert bir üslup değildir. Erkeklerin kalitesiz olduğu kadar, kızlarında kalitesizleri mevcut. Hayatının gerçek amacı kızlar ile eğleneyim, kendimi geliştirmeyeyim, maddi gücüm elveriyor her gece başka biri ile takılayım tarzı ise kızla takıl.

Ama gerçekten bir aptal gibi aşık olduysan bu kız seni parmağında sallandırır, sende acıyı dibine kadar yaşarsın. Gerçekten sevgi, aşk gibi şeylerin değerli olduğuna inanan bir insansan elbet o tarzda bir insan bulursun.

Ama bu kıza tekmeyi önce sen bas. Yoksa yakında o sana basar. Bulur bir Taylan aklın gider.

• Kasardan kasara fark var. Kasar sutas mi pinar mi aknaz mi tiknaz mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ¨Ben annemi, babamı karıştırmıyorum sen kim oluyorsun¨ Kız &100 haklı.Bu şekilde giyinen kızlar sana göre kaşar oluyorsa,bunu kıza da söyle ya da konu linkini ulaştır da kız boş vakit kaybetmesin senle.
  • yazının ilk paragrafını okurken borderline ve histrionik kişilik bozukluğu herhalde dedim Bu tarz kişilik bozuklukların temelinde çocukken yaşanılan travma yatıyor tedavisi yok, yani seni anca süründürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Zor kardeş.. Yani bu işin bir büyüsü var çok sevdiğin çok değer verdiğin kadın seni sevemeyebiliyor. Yani ben düşünüyorum bugüne dek herşeyimi verdiğim maddi/manevi tüm imkanlarımı kullandığım sevgimle dünyalardan fazlasını verdiğim kız arkadaşımla ayrıldım. Olmayınca olmuyor iki insanın biribirine aynı ve mükemmel gözle bakması bunun denk gelmesi zor illaki birisi daha çok seviyor.
    Senin kızı savunman gerekmez miydi üstad?
  • 30 nda kel yarı zengin birini bulur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse değişmez Joe, bunu aklına yaz

• CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Üstte bir cevapta yazmıştım, kızın giyimine göre kaşar demiyorum kıza. Kız kendi ¨ben erkeklerin kaşar dediği tarzda takılmaktan zevk alan biriyim¨ dedi. Benlik bir durum yok ortada yani.
  • Çocuk daha.. Başını ağrıtır.. Daha olgunluğuna en az 10 yıl var.. Üzülürsün..
  • o kızdan hayır gelmez. fazla bağlanmadan ayrıl.
  • Olmuyor değişmiyorlar ne yaparsan yap ben bayağı ileri gitmiştim de yok yine değişmiyorlar. Arkadaşlar harbiden haklı aile sorunları falan oluyor ve dediğin gibi ilgi çekmek için borderline olayına girmiş olabilir. Merak ediyosan azcık baskın bir karakter sayılırım ve arkadaşların dediğine katılıyordum sonra gözümü kapadım hiç bir şeyi görmez oldum falan derken bir baktım bitmişiz. Benim tavsiyem ciddi düşünmeden hayatımı yaşıyorum de kendine ve takıl öbür türlü aşırı bağlanır; ulan ben aşık oldum - işte bu kız o olmalı ! tavırlarına girersen üzüleceğine eminim.
  • Last Peony L kullanıcısına yanıt
    Aile sorunu olan insan sevgi eksikliği hissediyordur, bunu birinden aldığında düzelmesi gerekmez mi hocam?
  • İkizler burcu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

o seni değiştirir, sen onu değiştiremezsin

Hocam sizin o değerli ve blgisi görüşlerinizi de merak ediyorum, Teşekkürler

@Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull
    Hocam konu cok uzun okumaya vaktim yok malum ben zamanini en iyi sekilde degerlendiren adamim
    Senden ricam olayi kisaca ozetlersen bende degerli gorusumu seninle paylasirim hocam
    Opuyorum gozlerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam konu cok uzun okumaya vaktim yok malum ben zamanini en iyi sekilde degerlendiren adamim
    Senden ricam olayi kisaca ozetlersen bende degerli gorusumu seninle paylasirim hocam
    Opuyorum gozlerinden

Alıntıları Göster
    hocam arkadaş kaşar bi kızla birlikteymiş, sevgimle onu ehli sünnet bir kız yapabilir miyim diye konu acmıs. Ben dedim o seni değiştirir sen onu değiştiremezsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

bu kızın babası ya öldü ya da annesi ile ayrıldılar hiç şaşmaz

bas tekmeyi gitsin
    Turambar Turin Kim bilir ne acılar çekti de bunları yazdı nick mesaj uyumu.

Katılıyorum bu arada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.