Şimdi Ara

Kasanın arkasından gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar resimde görünen kısmın arkası varya şu delik delik olan yerden cızz diye ses gelıyor ama pc acıkken gelmıyo pc yi kapattıgımda bu dügme acık kalırsa ses gelıyo dugmeyı kapatınca sesde kesiliyo. nedeni ne nasıl çözerim pc ye zarar verir mi?
    pc yeni daha dün kurdum
     Kasanın arkasından gelen ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurtovski -- 22 Kasım 2014; 21:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet zarar verebilir. PSU içinden geliyor o ses ve PSU kaliteli bir ürün ise içini açıp bir kontrol etmek gerekir.

Benim PSU ve elektronik arızalar konusunda yazdığım birçok konu var onları da inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_89463140/f_//tm.htm#89463140
    http://forum.donanimhaber.com/m_72466926/f_//tm.htm#72466926

Bu konular size gerekli açıklamaları yapacaktır.

• yeni aldıysanız iade edin. imalat hatası.
  • arkadaşlar ama ses sadece pc kapalıyken gelıyo acıkken gelmiyo denedim. pcyi kapattigimda arka dügmeyide kapatsam olur mu ? yoksa illa servise mi yolliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: @ultrAslan@

arkadaşlar ama ses sadece pc kapalıyken gelıyo acıkken gelmiyo denedim. pcyi kapattigimda arka dügmeyide kapatsam olur mu ? yoksa illa servise mi yolliyim

Yazdığım mesaj konunun çözümüdür başka yerde sorun aramayın. PSU garantisi varsa servise gönderin yoksa da ya kendiniz tamir edeceksiniz yada bir bilene yaptıracaksınız. Elinizde başka PSU varsa onunla da test edip görebilirsiniz.
  • Cızz sesini siste açıkken gürültüden duyamama ihtimalini de ihmat etme. Bu şekilde kullanmanı da tavsiye etmem. Anakartı süs olarak vitrine koymak istemiyorsan tabi 😎

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan servise götürücem adamla konustum dün sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAĞ ÖNDEN GELEN GARİP SES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.