Şimdi Ara

Kasanin arkasına bastırınca çıt sesi geliyor (6s)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6s'in kasasının arkasına bastırınca çıt sesi geliyor. Özellikle iphone yazısının 3 cm ustune biraz sertce basinca oluyor. Sizde de aynısı oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gtx980 G kullanıcısına yanıt
    e bastırma
  • O ses ekrandan geliyordur da sen anlayamıyorsundur.

Screen clicking diye aratırsan bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

O ses ekrandan geliyordur da sen anlayamıyorsundur.

Screen clicking diye aratırsan bulursun.

Ekrandan degil. kasanin yanlarindan tutarak bastiriyorum yine ayni ses. Yabanci forumlari arattim bircok kisi ayni sorunu yasiyor.

• Kardeş kullan geç takma kafana sıkma canını. Bir daha da iphone almazsın olur biter

• gtx980 G kullanıcısına yanıt
    Bir çok kişide varsa bu sorun değildir olması gerektiği içindir. 5slerde tuşun sallanması gibi yada bağzı telefonlarda sallayınca kameradan ses gelmesi gibi. Kullanıma bir zararı yok sadece takıntı
  • alttaki vidaların yeteri kadar sıkılmaması ile alakalı bir durumdu sanırım. bende de çok zorlayınca 3d touch için geliyordu. 6s çıkış gününde aldım herhangi bir problem yaşatmadı şimdiye kadar. vidaları sıkmaya gerek dahi duymadım. zaten case ile kullanırsanız da yaşanmaz. çok rahatsız ettiyse vidaları sıktırın apple da . bendeki sessiz ortamda çok zorlarsan anca duyulacak şekilde bir seviyede idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavandan çıt çıt ses geliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

alttaki vidaların yeteri kadar sıkılmaması ile alakalı bir durumdu sanırım. bende de çok zorlayınca 3d touch için geliyordu. 6s çıkış gününde aldım herhangi bir problem yaşatmadı şimdiye kadar. vidaları sıkmaya gerek dahi duymadım. zaten case ile kullanırsanız da yaşanmaz. çok rahatsız ettiyse vidaları sıktırın apple da . bendeki sessiz ortamda çok zorlarsan anca duyulacak şekilde bir seviyede idi.

Amerikadan alindi cihaz garantisi yok, alali 1 ay olmadi. Kardesimde de ayni telefon var ondan ses cikmiyor. Bu kadar kaliteli malzemeden bu tur sorunlar cikmasi mide bulandirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtx980 -- 22 Ağustos 2016; 21:08:09 >
  • 7 aydır kullanıyorum çıt sesi iki telefonumdada vardı. Herhangi bir sorun yaşamadım arıza çıkarmadıgı sürece servise vermeyi düsünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx980

quote:

alttaki vidaların yeteri kadar sıkılmaması ile alakalı bir durumdu sanırım. bende de çok zorlayınca 3d touch için geliyordu. 6s çıkış gününde aldım herhangi bir problem yaşatmadı şimdiye kadar. vidaları sıkmaya gerek dahi duymadım. zaten case ile kullanırsanız da yaşanmaz. çok rahatsız ettiyse vidaları sıktırın apple da . bendeki sessiz ortamda çok zorlarsan anca duyulacak şekilde bir seviyede idi.

Amerikadan alindi cihaz garantisi yok, alali 1 ay olmadi. Kardesimde de ayni telefon var ondan ses cikmiyor. Bu kadar kaliteli malzemeden bu tur sorunlar cikmasi mide bulandirici.

hangi kalite ? bundan bir önceki versiyonda dar pantolon giyenler ayakkabı bağlarken cepte bükülüyordu telefon steve jobs zamanıydı o kalite. garanti yoksa vidaları yeniden sıkın düzelsin. ama gerekli birşey değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtx980

quote:

hangi kalite ? bundan bir önceki versiyonda dar pantolon giyenler ayakkabı bağlarken cepte bükülüyordu telefon steve jobs zamanıydı o kalite. garanti yoksa vidaları yeniden sıkın düzelsin. ama gerekli birşey değil.

Malzeme kaliteli ama montajda problem var piyasada aluminyum kasali telefonlar premium olarak nitelendiriliyor genelde. Orasi da ses cikarsin artik yapacak bir sey yok . Ses buyuk ihtimalle ekrandan gelmiyor zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.