Şimdi Ara

kasama modlayacagım danışayım dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.elimde mid tower bir kasam var ve bu kasanın üstüne ve altına fan deligi açmak istiyorum fakat dremel im yok dremel gibi kesmek istiyorum size bir kaç sorumm olucak ...

sizce sanayidemi kestirsem kestirceksem demirciyemi gidmeliyim dremelleri varmıdır
    yada bnde spiral var (canavar diyorlar::D ) onlada sekil çıkarabilirmiyim kuçuk agız taksam
    birde 12 cm fan monte etcem kasam siyah renk beyaz boya bndı çekip öle çizcem ama yuvarlagı fanın iç dairesine göremi çizcem biliyorum böle olcak ama sorayım dedim
    modcu arkadaşlardan öneri bekliyorum

• hocam sprelle kesersin hemde 10 numara olur yuvarlağıda fanın yuvarlağına göre ölçüp kesicen kolay gelsin şimdiden
  • spiral çok kullandım yuvarlak yapmaz anca anakart arka kablo yeri açarım kıl testeresi mantıklı geldi.denicem kasamda yeni cillop gibi parlak siyah pasta cila bile attım :) şimdi kıyamıyom: D
  • Ne dremelle, ne spiralle, ne canavarla ne de başka bir şeyle kendin kesmeni önermem. Kendin kesersen kenarların cetvel kadar düz olmayacağını ve her halükarda kenarları gizlemek için lastik fitil ya da dekoratif süsleme gibi bir şeyler yapman gerekeceğini unutma. Çirkin görünecek kısacası. 5TL verirsen verirsin bence hiç uğraşma demirciye kestir. Yalnız dikkat et yalap şalap yapmasın adam başında dur. CNC ile kesen varsa muhteşem olur zaten. Sadece kestirmekle kalmaz şekilli desenli bile kestirebilirsin. 5 vermezsin de 15 verirsin 20 verirsin ama değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Ne dremelle, ne spiralle, ne canavarla ne de başka bir şeyle kendin kesmeni önermem. Kendin kesersen kenarların cetvel kadar düz olmayacağını ve her halükarda kenarları gizlemek için lastik fitil ya da dekoratif süsleme gibi bir şeyler yapman gerekeceğini unutma. Çirkin görünecek kısacası. 5TL verirsen verirsin bence hiç uğraşma demirciye kestir. Yalnız dikkat et yalap şalap yapmasın adam başında dur. CNC ile kesen varsa muhteşem olur zaten. Sadece kestirmekle kalmaz şekilli desenli bile kestirebilirsin. 5 vermezsin de 15 verirsin 20 verirsin ama değer

sagol bilgi için her demirci istedigim gibi kesermi birde nasıl bir aletle kescek çekiç tornavidayla girişmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.