Şimdi Ara

Kasama Ek Fan Takmak İstiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kasama birkaç ek fan takmak istiyorum fakat kasamda kendiliğinden gelen iki tane fan bulunmakta. ayrıca ekran kartınında fanı war. ben fanları alsam nereye takabilirim?

birde fandaki kabloyu nereye takıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodxman -- 17 Haziran 2005, 23:13:21 >

• takıcak yer yoksa egzost fan alabilirsin bence hem böylece uğraşmamış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynakolik -- 17 Haziran 2005, 23:40:35 >
  • Sana fan olarak önerim ise Thermaltake Spark 7 mükemmel bir fan
  • Kasa fanı alırsan PSU çıkışlarına takarsın.Yada anakartında yer varda 3 pinli fan alırsın
  • arkadaşlar fanı tam olarak nereye takıcam? şu an kasanın arkasında iki tane war
  • walla benim bi fan fazladan olan disket surucusunun elektrik kablosuna takılı.tıkır tıkırda calısıyor yanlız o kablonun bi tarafı 12 bi tarafı 14 v sanırım.hangi tarafta hızlı donüyorsa fan oraya tak
  • kasanda yer yoksa tabi doğal olarak takamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    notebook soğutucuya fan takmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mutlaka birşey darboğaz yapacak. burda herşey kasandan geçiyor. mesela benimkinde bi tane var oda yetiyo
  • abi herkesin yaptığı gibi kasayı tornacıya götürecen bi güzel deldirecen yan kapağı ama tabi ilk önce hangi fanı takacan çapı ne kadar fln bi ölç ondan sonrası çocuk oyuncağı
  • ek fan ek ses demek de oluyor diğer yandan
  • bu kadar fan takip hep power'a hemde elektrik faturasinı zorlıyacagina SU SOGUTMAYA GEC BİRAN ONCE
    :)
  • abi hem ucuz hem güzel bi soğutma için diyom hem de sen kaliteli bir fan alsan o fandan gık bile çıkmaz
  • Abi extra fan takıpta fan sesleri arasında başın şişer yaw.Hele geceleri müzik açmadan bilgisayar başında oturmak!!! fan sesleri bunu bi işkence yapıyor resmen. Elimden gelse çıkarıcam tüm fanları. Zaten işlemci biraz iyi diğe normalden daha büyük fan takmışlar Bencede en mantıklısı su yoluyla soğutma. Bu su yoluyla soğutma sistemi ile ilgili bilgisi olan varmı? maliyeti ne kadar? Takması felan kolaymı? iyi ve kötü yönlerini biri yazarsa sevinirim
  • arkadaşlar su soğutmaya ne gerek var yüz kere dedik kaliteli fanlar ses çıkarmaz
    hadi diyelim beğenmedin al CM Stacker bak bakiyim ses çıkıyo mu
  • Kasanın ön arafna tak (zannedersem takacak yer vardır), emiş yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodxman

arkadaşlar fanı tam olarak nereye takıcam? şu an kasanın arkasında iki tane war

arkadaşım kassanda yeterli fanın varsa daha ne diye zorluyosun ki..

zsaten fan takılabilecek yerler bellidir kasada..
    onlarda doluysa.....yapcak tek şey var.
    kasanın tavanında yada yan kapağında fan için delikler açıp oralara takmak..

yada bir arkadaş söylemiş

çoğu kasada hdd lerin ön tarafında yani ön panelin altında fan delikleri vardır.

orda fan yoksa emici bir fan takarsın
    hee, eğer orda da varsa,
    DAHA NE İSTYONUZ,,,,,
     Kasama Ek Fan Takmak İstiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 18 Haziran 2005, 14:29:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.