Arkadaşlar Kasamda garip olaylar dönüyor ara sıra işlemci fanı duruyor ve dürtükleyince çalışıyor..Güç kaynağının fanı da çok yavaş dönüyor gözümle takip edebiliyorum..İki sabit diskim var ikisi bitişik duruyor kasanın içinde..Onlar da açılışta oda sıcaklığında ama sonradan 46 C'ye kadar çıkıyorlar.. Bir monitoring aracı ile baktım değerlere ama emin değilim tabi sonuçlar doğruyu yansıtıyor mu bilemiyorum.. İşte ekran görüntüsü..
Alttaki "aux" yazan voltaj değeri de ara sıra kırmızı oluyor 1.66'ya yükseliyor falan.. Yeni kasa almayı düşünüyorum tasarımı sade olsun ama güvenli olsun, ASUS önerir misiniz?..50 - 60 dolar civarı verebilirim.. Teşekkürler... :)
NOT :İşlemcim P4 2.4 Ghz,Güç kaynağım Çin'de bile kötü muamele görecek bir kalitesizlikte..Bunları da dikkate almanız gerekirse diye ekliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: cuizable
NOT :İşlemcim P4 2.4 Ghz,Güç kaynağım Çin'de bile kötü muamele görecek bir kalitesizlikte..Bunları da dikkate almanız gerekirse diye ekliyorum..
asus iyidir....
sıcaklıklar normal gibi duruyor ama cpu fanın çalışmıyor herhalde onu halletmen lazım Ben Asus ta-231 kullanıyorum gayet memnunum .