Bildirim
Kasadan yanık kokusu anakart işlevi yok...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Download bilgisayarı olarak kullanıyorum acil yardım gerekiyor.Şimdiden teşekkürler. -
kasadan boot sesi yani açılırken bip sesi geliyormu?
gelmiyorsa anakartın yada işlemcin mefta olmuş demektir ama büyük olasılık anakarttır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
kasadan boot sesi yani açılırken bip sesi geliyormu?
gelmiyorsa anakartın yada işlemcin mefta olmuş demektir ama büyük olasılık anakarttır..
Bip sesi yok.Olsaydı ilk yapacağım iş rami değiştirmek olurdu zaten :) keşke öyle olsaydı.Îşlemcide problem olduğunu anlamak için maraştaki bilgisayarcılar dahil hiç sağlam amd anakart yok :(.işlemci fanında yanık kokúsu var ama işlemcide koku yok kafayı yiyecem offf... -
işlemcinin sağlam olup olmadığını anlamak için ramleri çıkar sonra tekrar çalıştır eğer bip sesi duyuyorsan işlemcin sağlamdır...
bence anakartın gitti mecbur yenisini alman gerekecek benimde başıma geldi ondan biliyorum.. -
quote:
işlemcinin sağlam olup olmadığını anlamak için ramleri çıkar sonra tekrar çalıştır eğer bip sesi duyuyorsan işlemcin sağlamdır...
bence anakartın gitti mecbur yenisini alman gerekecek benimde başıma geldi ondan biliyorum..
bip sesi yok işlemci de gitti o zaman :s hocam kesin değil mi yoksa anahtarlık yapacam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
quote:
bence anakartın gitti mecbur yenisini alman gerekecek benimde başıma geldi ondan biliyorum..
bip sesi yok işlemci de gitti o zaman :s hocam kesin değil mi yoksa anahtarlık yapacam :)
sen benim aklıma bakıpta hareket etme.. ikisi birden gitmiş olması imkansız biri gider diğeri sağlam oluren iyisi servise gitmek hocam başka bir yolu yok bunun.. ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu biliyorum şimdiden geçmiş olsun
-
Benim bilgisayarımdada yanık kokusu çıkıyordu fark ettiğimde power fan dönmüyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Benim bilgisayarımdada yanık kokusu çıkıyordu fark ettiğimde power fan dönmüyordu.
Power fanı çalışıyor -
quote:
quote:
Benim bilgisayarımdada yanık kokusu çıkıyordu fark ettiğimde power fan dönmüyordu.
Power fanı çalışıyor
Fanları kontrol et kasa içini falan . -
quote:
quote:
quote:
Power fanı çalışıyor
Fanları kontrol et kasa içini falan .
Fanlar çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Power fanı çalışıyor
Fanlar çalışıyor.
Kabloları koklama imkanın varsa bir kokla bakalım yanık kokan var mı .
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Power fanı çalışıyor
Fanlar çalışıyor.
Kabloları koklama imkanın varsa bir kokla bakalım yanık kokan var mı .
Kablolarda koku yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X