Şimdi Ara

Kasadan gelen tıkırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar powerboost'un bir kasasını kullanıyorum. 2-3 aydır bir problem yoktu fakat 4-5 gündür kasadan bilgisayarı açınca tıkırtı sesleri geliyor ve üstünden belli bir zaman geçince duruyor yada çok hafifliyor. Sesin nereden geldiğini anladım fakat ne yapıcağımı bilmiyorum. En alttaki fandan geliyor, temizliğini falan yaptım fakat yinede gitmedi. Gördüğüm kadarıyla hiç bir şeye temas etmiyor ama tıkırtı sesi geliyor ne yapabilirim?

• Merhaba, benim de işlemci fanından tıkırtı geliyor, değişmesi gerek, herşeyin nir ömrü vsr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bilgisayar kasası fanından gelen gürültü vantilatörlerden kaynaklanabilir. Bilgisayar kasanızın fan hızı arttıkça , fanın gürültüsü de artar. Fan hızını düşürmek veya fanın hızını otomatik olarak kontrol eden bir denetleyici kullanmak, gürültüyü azaltabilir. Fanınız dengesizleşmiş olabilir bundan kaynaklı çalışırken dediğiniz şekilde ses çıkartabilir. Fanınızın montajını kontrol etmenizi öneririm. Tozdan dolayı da olabilir ama siz temizlediğinizi söylediniz bu yüzden diğer faktörlere bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.