Şimdi Ara

Kasadaki Harici Disk Takma Yeri Hakkında (TX Laser SSD Ready)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Disklerin dik takılması normal şartlarda problem çıkarmaz(iyice sabitlenmeli tabi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı kasadan satmaktayım evet resimdeki gibi dik takılıyor eski birçok markada (hp,dell) bu şekilde kasa gördüm yıllarca sorunsuz kullanılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz1907

aynı kasadan satmaktayım evet resimdeki gibi dik takılıyor eski birçok markada (hp,dell) bu şekilde kasa gördüm yıllarca sorunsuz kullanılan

Aerocool V3X kasa almaya karar verdik. Hepsiburada.com'da 96 TL civarı fiyatı var ve USB 3.0 özelliği var. 4 tane HDD takılabiliyor. Daha sipariş vermedim.

Mmerak ettiğim, 3.5 harici disk takma yeri olarak ne kastediyor?

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    2 tanesine dikey olarak disk takabilirsiniz. Birinin ise asıl amacı Kart Okuyucu, Disket sürücü gibi 3,5" boyutundaki donanımları takmaktır. Bu durumda bildiğiniz gibi bir ucu kasanın önünde görünür. (TX yazısının hemen üzerindeki kapağın yerinde. O kapak takarken çıkarılır.) Bazı kasalarda buraya harddisk takmak için vida delikleri açılmış olabilir. Bu harici yuva dediği sanırım şu resimde görünüyor:

Fanın hemen üzerindeki yuvaya çok dikkatli bir biçimde bakın. Orada aşağıya doğru uzanan bir metal plaka var. Bu plaka üzerinde vida yuvaları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

2 tanesine dikey olarak disk takabilirsiniz. Birinin ise asıl amacı Kart Okuyucu, Disket sürücü gibi 3,5" boyutundaki donanımları takmaktır. Bu durumda bildiğiniz gibi bir ucu kasanın önünde görünür. (TX yazısının hemen üzerindeki kapağın yerinde. O kapak takarken çıkarılır.) Bazı kasalarda buraya harddisk takmak için vida delikleri açılmış olabilir. Bu harici yuva dediği sanırım şu resimde görünüyor:

Fanın hemen üzerindeki yuvaya çok dikkatli bir biçimde bakın. Orada aşağıya doğru uzanan bir metal plaka var. Bu plaka üzerinde vida yuvaları var.
    Flopy takılan yer kastediliyor sanırım fakat flopy'ler 2.5" boyutunda olmuyorlar mı?

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    Hayır. Disket sürücüler 3,5" boyutunda olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz1907

aynı kasadan satmaktayım evet resimdeki gibi dik takılıyor eski birçok markada (hp,dell) bu şekilde kasa gördüm yıllarca sorunsuz kullanılan

Aerocool V3X kasa almaya karar verdik. Hepsiburada.com'da 96 TL civarı fiyatı var ve USB 3.0 özelliği var. 4 tane HDD takılabiliyor. Daha sipariş vermedim.

Mmerak ettiğim, 3.5 harici disk takma yeri olarak ne kastediyor?

İLANIMA Bİ BAKIN İSTERSENİZ V3X KASA MEVCUT

http://forum.donanimhaber.com/m_47803492/f_//tm.htm#47803492

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.