Şimdi Ara

Kasa yapmayı düşünüyorum Bakarmısıniz.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime biraz daha küçük bir kasa yapmayı düşünüyorum. Kasayı plexi mi yapayım yoksa kontroplak danmi yapayım hangisi daha iyi kullanışlı olur.?
    Bunlara alternatif olarak ne önerebilirsiniz başka kasa yapmak için.

Plexi derseniz onu nerden bulabilirim acaba nerde satılıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yardım edebilecek kimse yokmu yha..

• Aklında çok belirgin bir proje yoksa önce forumdaki diğer konuları incelemeni öneririm. Neredeyse seninle aynı kelimeleri kullanarak konu açan pek çok arkadaş var, bir kısmıyla daha ciddi seviyelere taşıdık projelerini. Aklındakiler biraz daha detaylı şekillenince daha detaylı yardımcı olabiliriz.
  • thunderwatcher abimin dediği gibi ben de aynen senin gibi bi konu açtım. ve plexiye yöneldim 10cm yüksekliğinde 45cm uzunluğunda ve 40cm eninde olcak şekilde parçaları sordum 65 tl dediler (reklamcılarda bulunuyo galiba ben reklamcıya sordum) cnc den 1 kez geçmesi gerekiyormuş o yüzden eve geldim projeyi çizmeye çalışıyorum :)

şu an en kullanışlısı plexi gibi görünüyo.

Not: projem htpc
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrocker

thunderwatcher abimin dediği gibi ben de aynen senin gibi bi konu açtım. ve plexiye yöneldim 10cm yüksekliğinde 45cm uzunluğunda ve 40cm eninde olcak şekilde parçaları sordum 65 tl dediler (reklamcılarda bulunuyo galiba ben reklamcıya sordum) cnc den 1 kez geçmesi gerekiyormuş o yüzden eve geldim projeyi çizmeye çalışıyorum :)

Bende htpc yapmayı düşünüyorum ama bakalım neler olacak. :) şuan kasa yanımda olmadığı için ölçü felan alamıyorum boyutlarına bilemiyorum oyüzden. Peki sizce boyutları kaça kaç olmalı?
    En kısa sürede projeyi burada paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderboltGL

quote:

Orijinalden alıntı: blackrocker

thunderwatcher abimin dediği gibi ben de aynen senin gibi bi konu açtım. ve plexiye yöneldim 10cm yüksekliğinde 45cm uzunluğunda ve 40cm eninde olcak şekilde parçaları sordum 65 tl dediler (reklamcılarda bulunuyo galiba ben reklamcıya sordum) cnc den 1 kez geçmesi gerekiyormuş o yüzden eve geldim projeyi çizmeye çalışıyorum :)

Bende htpc yapmayı düşünüyorum ama bakalım neler olacak. :) şuan kasa yanımda olmadığı için ölçü felan alamıyorum boyutlarına bilemiyorum oyüzden. Peki sizce boyutları kaça kaç olmalı?
    En kısa sürede projeyi burada paylaşacağım.

Ben gördüşüm diğer htpc leri beğenmedim çünki çok kalın duruyolar. sonuçta ben bunu tv ünitesine koyacağım estetik ve ince durmalı bu yüzden uzun ince bence en iyisi. en büyük parçaya göre minimum yüksekliği seçmelisin bence. mesela psu 10cm yüksekliğindeyse 12-13 cm yükseklikte yap.

benim projemin boyutları 45cm*40cm*10cm

• ben de düşünüyorum da dur bakalım. şu solidworks ü adam akıllı öğreneyim neler yapıcam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhd93

ben de düşünüyorum da dur bakalım. şu solidworks ü adam akıllı öğreneyim neler yapıcam :D

forumda hep sketch up u öneriyo ben de kurdum çizimlere başladım. bazı hatalar var programda fakat gayet kolay kullanışlı bi program
  • sırf bu iş için öğrenilecek olsa dediğin gibi sketchup güzel program ama işim gereği sw her türlü öğrenmem gerekiyor. autocad ile güzel şeyler yapmışlığım var ama bu sw çok ters bir şey. yani autocad'den geçen herkes aynı sorunu yaşıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhd93

sırf bu iş için öğrenilecek olsa dediğin gibi sketchup güzel program ama işim gereği sw her türlü öğrenmem gerekiyor. autocad ile güzel şeyler yapmışlığım var ama bu sw çok ters bir şey. yani autocad'den geçen herkes aynı sorunu yaşıyormuş.

babam da önce autocad sonra solidwork kullandı fakat alıştı. kursuna gitti-öğretim dvdsi aldı yapıyo bayağı bişeyler. kolay gelsin size de :)
  • teşekkürler. ben de video falan indiridim, bakalım uğraşıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.