Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi, maximum toz koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Özellikle Toz a karsı maximum korumalı ve, mümkünse dışarı dönük fan sayısını az tutabilecegim (7-8 ayrı alttan üstten yandan fan takmak istemiyorum, delik sayısını azaltırsak tozdan kurtulabiliriz belki?) bir kasa bakıyorum.

Skylake sistem kuruyorum, i7 6700k, msi gaming pro, ve daha önceden almış oldugum galax Hof 970 ekran kartım var(biraz iri bir ekran kartı), psu almayı dusunmuyorum. Corsair 700 var elimde.

tavsiyelerini bekliyorum, simdiden teşekkürler.

• Dünya'nın parasını verip kasa alıyoruz kasanın ön yüzü resmen tiksindiriyor o toz filtresini gördüğümde.
    Önerim Nzxt H440 veya Fractal Design dan yana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalman z9 neo güzel baya aldım geldi ama kullanmaya baslayamadim cumartesi günü teskere alıyorum bi bak istersen

• Nzxt s340 ön kasa kapağı arkasında büyük toz filtresi var, psu altında toz filtresi var

• Gigabyte sumo y

• bendehttp://www.corsair.com/en/carbide-series-500r-mid-tower-case var, fakat her fan girisi faydadan cok zarar veriyor gibi gelmeye basladı, tüm komponentler toz içinde, bu tip bir arayışa girdim bende.
  • Nzxt H440 için firmanın ses ve toz geçirmez gibi vaatleri var, ama galiba S340 için bu tip bi dizayn iddiaları yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.