Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasayı iyi tanıyorum TA serisinde yan kapakta ve eksoz olmak üzere 2 fan mevcut. TA9A1 modelini incele bir de istersen aralarındaki fark görünümleri.

Düzenleme: 2 adet fanla gelmesi lazım, dağıtan firmaya göre değişkenlik gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 25 Haziran 2007; 22:44:10 >
  • İŞTE BUNU SEÇTİM

http://www.teknoal.com/productDetail.aspx?lngProductID=684&lngCategoryID=33

ama ne yazık ki bu 350 wattlık vatanda yok onun yerine 400lük var

VATANDAN ALMAM LAZIM ÇÜNKÜ ORANIN DESTEK MERKEZİNDE
    KASA PARÇALARINI YENİYE TAKTIRABİLİRİM AYRICA TEST ETTİREBİLİRİM
  • @ livingdeads

h600 b28 modeli 400W güç kaynağına sahip. Konuda incelemesi mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

@ livingdeads

h600 b28 modeli 400W güç kaynağına sahip. Konuda incelemesi mevcut.

tamam da ben diyorum ki 350wattlık alacam ama vatanda yok acaba getirtirler mi?

bi de ön ve arka soğutması var mıdır 350liğin ? ayrıca sessiz midir?

hatta 400lük olanla 350lik arasındaki fiyat farkı sadece wattdan mı kaynaklanıyo?
  • @ livingdeads

Fiyat farkı güç kaynağından diye tahmin ediyorum. Sana tavsiyem Asus TA serisi olacak. Gerçek 350W güç kaynağı ve 2x12cm 'lik fan ile geliyor. Aopen almak zorunda değilsin
  • quote:

@ livingdeads

Fiyat farkı güç kaynağından diye tahmin ediyorum. Sana tavsiyem Asus TA serisi olacak. Gerçek 350W güç kaynağı ve 2x12cm 'lik fan ile geliyor. Aopen almak zorunda değilsin

çok iyi soğutan , soğutmayı ön ve arkadan dengeleyen kasa hangisi?
  • Ayırdığın bütçe ile alabileceğin ürünler Asus ve Aopen. İki ürününde önde fanı yok. Yan panelde ve arkada fanları mevcut.

Asus'un 2 fanı da 12cm.

Aopen'da ise fanlar 8cm.

Sonuç Asus tercihi daha doğru olacaktır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

bugün itibarı ile bende thermaltake armor ailesine katılmış bulunuyorum thermaltake arnor va8003bws aldım 275 ytl ye
    bir hafta içinde resimlerini burada sizlerle paylaşacağım....ama kutusunu görünce insan ürperiyor inanın

dostum o fiyata nerden buldun çok iyi fiyata almışsın
  • Konu süper gerçekten yararlı bi konu açmıssın tebrik ederim. Keşke benim feel i almadan önce açsaydın
  • @ myd

Feelzede arkadaşım myd, inşallah bundan sonra daha güzel ürünler kullanırsın, bu arada imzandaki ekran kartı gerçekten harika
  • quote:

@ myd

Feelzede arkadaşım myd, inşallah bundan sonra daha güzel ürünler kullanırsın, bu arada imzandaki ekran kartı gerçekten harika

Napalım aldık bi kere bizde bunu modluyos felan uraşıyoz kendi çapımızda Ekran kartına gelirsek onuda amd-ati zedeyim, yani orta seviye ekran kartı kullanıcısı olduğum için atinin çıkaracağı orta seviye kartları beklemek zorunda kaldım. Bakalım az kaldı ak koyun kara koyun çıkacak ortaya

• Ben yorumumu yaptım

Aopen'da birşey farkettim güç kaynağı fanı 12cm yazıyor, bu olumlu bir özellik. Fakat fiyat olarak Asus daha makul. Aopen'ın kasa fanlarının boyutlarını tam olarak göremedim ama büyük ihtimal 8cm dir.

Fiyat+12cmlik fanlar Asus almanı tavsiye ediyorum.

Aopen'in kasa fanları 12cm ise Aopen al.
  • Arkadaşlar benim kasa da yaz aylarının gelmesi ile çok aşırı ısınmaya başladı arakada sade 80mm egsoz fan ve psu nun 12 cmlik fanı var haa bide işlemcinin stock fanı Cool Master-Centurion 534 Plus 430W çok hoşuma gitti genel olarak fiyat performans açısından en iyi bir kaç kasa arasında gözüküyor.Benim sorum bu kasayı izmirde nerede bulabilirim acaba bilgisi olan var mı?(yakından görmek istiyorumda)Ayrıca bende delux 500w kasa var acaba bu gerçek 500 olmadığı kesinde gerçek olarak kaç watt bilen var mıdır?

Sistemim
    P4 3.0ghz - asus p5gd2-x anakart - Ram 3gb dual kit - asus 6600td(şimdilik)ilerde 8800gts:) 120gb hdd

İlerde 8800gts alırsam acaba 430w lık psu kaldırır mı bide

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

not:Başka yerede yazdım ama daha çok kişiin görmesi için bi tanede burda bulunsun

• @ EnigM@

8800GTS düşünüyorsan CM centurion alma, 430W kaldırabilir fakat performans alman açısından kasa+ güç kaynağı alman daha iyi olacaktır. dx10'un yaygınlaşmasıyla fiyatlar düşer ve belki 8800GTX alırsın
  • Ben uygun fiyatı açısından hem psu hemde soğutma olarak düşündüm.8800gts yi zaten yakın zamanda almam imkansız belkide almam iolası bir alımda ise psuyu değiştiririm.Ama dedğim gibi bu fiyata psu ve soğutma nın ii olması çok önemli benim sistemide kaldırır herhalde 430w psu dimi

bu psu yu en fazla hangi ekran kartını sağlıklı çalıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 26 Haziran 2007; 22:51:52 >
  • Ekran kartı değişimi yakın zamanda değilse CENTURION alabilirsin,Senin sistemini 350W dahi kaldırır.

2 adet 12cm'lik fanla geliyor, öne ayrıca bir fan daha eklersen gayet güzel bir soğutma sağlarsın.
  • Cevabın için teşekküürler.Ancak almdan önce biraz daha araştırma yapsam ii olacak malum para kolay kazanılmıyor
  • quote:

Ekran kartı değişimi yakın zamanda değilse CENTURION alabilirsin,Senin sistemini 350W dahi kaldırır.

2 adet 12cm'lik fanla geliyor, öne ayrıca bir fan daha eklersen gayet güzel bir soğutma sağlarsın.

kusura bakma ama güç kaynağı fanı mı 12 cm olsun yoksa diğer fanlar mı ?

bir de asus ile aopen arasında kaldım

asusun ta9a1 ve 951 modeli ile aopenin h600b-b27 modeli yani bu 3 ü arasında
    düşünmek istersem bana bir kıyaslama yapabilir misin eksiler artılar açısından?
  • @ living deads

ASUS ve AOPEN karşılaştırması yaparsak:

Gigatek'in fiyatlarına göre:

• Aopen 77$+kdv
  • Asus TA9A1 ve 951 57$+kdv

Yani bu bölümde Asus çok daha ağır basıyor.

Kasa fanları:

• Aopen 2x8cm
  • Asus 2x12cm

Bu bölümde yine Asus galip geliyor.

Güç kaynağı:

• Aopen gerçek 350W güç kaynağı içeriyor. (12cm fan ile)
  • Asus gerçek 350W güç kaynağı içeriyor. (8cm fan ile)

Bu bölümde iki güç kaynağıda aynı değeri vermesine karşı fan boyutu ile Aopen önde.

Sonuç:

Asus'un 2, Aopen'ın 1 üstün yönü var.

NOT: Asus'un yazdığın iki modeli de aynı, sadece görünümleri farklı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.