Şimdi Ara

kasa öneri ve temin etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle zalmanın gs1200 modelini almayı düsünüyordum ama birtürlü alabilecegim biryer bulamadım öncelikli olarak bu kasayı almayı düsünüyorum ve nereden temin edebilirim bilen yardım eden olursa cok sevinirim.egerki bu kasayı alma imkanım olmaz ise de alternatif kasa önerilerinizi bekliyorum 550 tl max bütce ayarında full tower simdiden tskler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Al sana Ömürlük kullan bence...boostcolic dediği gibi büyük hayli büyük Yada dediği gibi Ae Xpr modellerine bak ...
  • evet x st yi düsünüyorum ömürlük olarak :) kasanın fan sayısı nedir kutu icinde gelen(mümkümse 1ön 1üst ...gibi acıklayıcı olursa) ona göre de fan isticem ve sizinde tavsiyeleriniz olursa bekliyorum fan konusunda atıyorum yan panele 9 tane 12lik mi yoksa 23lük mü uygun olur

Orijinalden alıntı: kezrak13

evet x st yi düsünüyorum ömürlük olarak :) kasanın fan sayısı nedir kutu icinde gelen(mümkümse 1ön 1üst ...gibi acıklayıcı olursa) ona göre de fan isticem ve sizinde tavsiyeleriniz olursa bekliyorum fan konusunda atıyorum yan panele 9 tane 12lik mi yoksa 23lük mü uygun olur

ben x st ve xpredator x3 kullanıyorum bir adet 20 cm lik çok daha mantıklı olacaktır on ve arka fan standart olarak geliyor

evet x st yi düsünüyorum ömürlük olarak :) kasanın fan sayısı nedir kutu icinde gelen(mümkümse 1ön 1üst ...gibi acıklayıcı olursa) ona göre de fan isticem ve sizinde tavsiyeleriniz olursa bekliyorum fan konusunda atıyorum yan panele 9 tane 12lik mi yoksa 23lük mü uygun olur

Fan Detayı 1- Ön Panel: 2 x 12cm veya 2 x 14cm veya 1 x 20cm kırmızı ledli fan (1 x 20cm takılı),
    2- Üst Panel: 3 x 12cm veya 3 x 14cm veya 2 x 20cm kırmızı ledli fan (1 x 20cm takılı),
    3- Alt Panel: 3 x 12cm veya 3 x 14cm veya 2 x 20cm kırmızı ledli fan (opsiyonel),
    4- Right Side - 1 x 9cm veya 1 x 12cm fan (opsiyonel),
    5- Left Side - 9 x 12cm veya 1 x 20cm fan (opsiyonel),
    6- Rear - 1 x 12cm veya 1 x 14cm fan (1 x 14cm takılı),
    7- Behind HDD rack - 2 x 14cm fan (opsiyonel)

Fan detayları bunlar .Ek yaparsanda Ae Shark mödelleri var . Onlarıda incelersin

• zalım zalman:) bulamadık x st yi alıcam tskler ilginiz icin tavsiyeleriniz icin saygılar

zalım zalman:) bulamadık x st yi alıcam tskler ilginiz icin tavsiyeleriniz icin saygılar

St güzel kasa ama birkaç eksik yanı var öncelikle ön panel plastik ve pek kaliteli değil sanırım en azından incelemeler böyle söylüyor.
    İkinci olarak fan takıp uçarım diye düşünüyorsanız yan paneli komple doldurduğunuzu varsayarsak 9 fanın yapacağı kablo karmaşası yapacağı hava akımını nötrize edecektir.

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • _____________________________
    I don't want to believe, i want to know!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Xigmatek Elysium daha iyi malzeme kalitesi olarak ve daha ucuz.

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-ccc-hsa0ds-t02-elysium-full-tower--pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55091#allImages

+1 benimde aklımda ki kasa.

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

zalım zalman:) bulamadık x st yi alıcam tskler ilginiz icin tavsiyeleriniz icin saygılar

St güzel kasa ama birkaç eksik yanı var öncelikle ön panel plastik ve pek kaliteli değil sanırım en azından incelemeler böyle söylüyor.
    İkinci olarak fan takıp uçarım diye düşünüyorsanız yan paneli komple doldurduğunuzu varsayarsak 9 fanın yapacağı kablo karmaşası yapacağı hava akımını nötrize edecektir.

İçerdeki geniş hacim çok etkileneceğini sanmıyorum...
    Kırık kafa, Gigabyte 970A-UD3P, FX-8320, TridentX 4x8 GB 2133-9.11.11.31, 7950 DCU2T, 2x4 TB SV-35, 2x6 TB SV-35, 2x8 TB WD Harici, 240 GB SSD, BlueRay-RW, 29 inç 4K-3840x2160-IPS-75 Hz-4 ms, TT Toughpower Qfan 750W 80 B, Coolermaster RC-690-III, Logitech M705 ve K350 Wave
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Kargaşa etkilemez de.
    O kadar fanı takınca kafa ütülenir.

Doğru fanları seçersen sıkıntı olmaz . .. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.