Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

Güzel olmuş.

Alıntıları Göster
    eline saglık güzel bir calışma tebrik ediyorum fakat ben renk uyumunu ve kasanın kaka renginde olmasını sevmedim mat siyah olsa daha güzel olurdu düsüncesindeyim borularda mat kırmızı olurdu daha spor bir v8

Orijinalden alıntı: NosWagen

eline saglık güzel bir calışma tebrik ediyorum fakat ben renk uyumunu ve kasanın kaka renginde olmasını sevmedim mat siyah olsa daha güzel olurdu düsüncesindeyim borularda mat kırmızı olurdu daha spor bir v8

ahahahah kaka rengi değil o eski bakır

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

ehehehhh evet bu kaka rengi değil bakır rengi. Cep telefonundan cektıgım için resimler guzel değil anlaşılmıyor tabi :) aslında haklısın renk konusunda ama eski ve klasik gorunumlu bısey yapmak istedigim için bu renk kombinasyonunu kullandım. Fakat su anda aklımda cok gaddarca bir proje var bundan sonraki mod um Transformers gibi teknolojik ve fituristik birkasa yapmak... ama malesef yazın olucak su anda baya bi işlerim yogun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninjaaa

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

ehehehhh evet bu kaka rengi değil bakır rengi. Cep telefonundan cektıgım için resimler guzel değil anlaşılmıyor tabi :) aslında haklısın renk konusunda ama eski ve klasik gorunumlu bısey yapmak istedigim için bu renk kombinasyonunu kullandım. Fakat su anda aklımda cok gaddarca bir proje var bundan sonraki mod um Transformers gibi teknolojik ve fituristik birkasa yapmak... ama malesef yazın olucak su anda baya bi işlerim yogun...

Alıntıları Göster
    güzel bir çalısma olmuş gule gule kullanın..

• quote:

hepinizin yazdıgı yorumlara cok tesekkur ederım bana cok buyuk destek oldunuz ve bı okadar da guven verdınız..

Alıntıları Göster
    Tek oluklu pencere lastiği ve pleksi alıcam, artık bende yavaş yavaş başlamak istiyorum.

Acaba anadolu yakasında nereden bulabilirim, ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Karışma Bende

Tek oluklu pencere lastiği ve pleksi alıcam, artık bende yavaş yavaş başlamak istiyorum.

Acaba anadolu yakasında nereden bulabilirim, ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    son zamanlarda gördüğüm en güzel kasa mod u.bravo.dibim düştü valla:))) nazar değmesin maşşallah diyeyimde...

Orijinalden alıntı: Yavuz Alper

son zamanlarda gördüğüm en güzel kasa mod u.bravo.dibim düştü valla:))) nazar değmesin maşşallah diyeyimde...

Alıntıları Göster
    ninjaa kardeşim birşeyi merak ediyorum o egsoz fanın nasıl brşey?memnunmusun nerden aldın kaça aldın?bende öyle birşey almak istiyoru 2 tane 12likmi onlar?tavsiye edermisin devri nasıl.çalışınca alev görünümü veiyormu? sorular çıldırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2104C947D

ninjaa kardeşim birşeyi merak ediyorum o egsoz fanın nasıl brşey?memnunmusun nerden aldın kaça aldın?bende öyle birşey almak istiyoru 2 tane 12likmi onlar?tavsiye edermisin devri nasıl.çalışınca alev görünümü veiyormu? sorular çıldırdı

Alıntıları Göster
    şu zamana kadar gördüğüm en emek verilmiş çalışma diyebilirim gerçekten mükemmel olmuş renk seçiminiz çok iyi. marjinal seçimler her zaman iyidir ben olsam gümüş tercih ederdim heralde:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

şu zamana kadar gördüğüm en emek verilmiş çalışma diyebilirim gerçekten mükemmel olmuş renk seçiminiz çok iyi. marjinal seçimler her zaman iyidir ben olsam gümüş tercih ederdim heralde:)

Alıntıları Göster
    çok ilginç bi tasarım..fakat ilginç oldğu kadar güzelde tebrikler
    AMD Phenom II 940 X4 QuadCore - Gigabyte MA790X-UD3P/DDR2 - Kingston HyperX 2 GB 1066 MHz - SONY DvdRw - WD 1 TB 7200 RPM (Caviar Black) - Sapphire HD4870 Vapor-X 1 GB - Gigabyte SuperB 550W - Samsung P2250 21.5" LCD - Creative Inspire 5200 - IN-WIN B2 Stealth Bomber J629 Gaming ATX KASA - Nokia 5800 XpressMusic - Nokia E71 - CM Storm Scout Case - SONY MHC-RX90 - XIGMATEK XLF -XIGMATEK MONO COOL - Sunbeam Core-Contact Freezer - CREATIVE SOUND BLASTER 5.1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BishgeN

çok ilginç bi tasarım..fakat ilginç oldğu kadar güzelde tebrikler

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim yorumlarınız için yaklasık 1 aydır kullanıyorum genel sıcaklıklar 5-10 derece dusuk oyun performansları cok iyi derecede etkiliyor..

teşekkür ederim yorumlarınız için yaklasık 1 aydır kullanıyorum genel sıcaklıklar 5-10 derece dusuk oyun performansları cok iyi derecede etkiliyor..

Alıntıları Göster
    Tek kelimeyle harika.

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT

Tek kelimeyle harika.

Alıntıları Göster
    Kasa değil Uzay gemisi sanki bir an uzay gemileri geldi aklıma çok güzel olmuş toplamda maliyeti ne kadar oldu merak ettim doğrusu ve bride o lcd ekranı ne kadara aldın?
    Fan kontrol işlemide yapıyor herhalde o :D

Orijinalden alıntı: HTrmn

Kasa değil Uzay gemisi sanki bir an uzay gemileri geldi aklıma çok güzel olmuş toplamda maliyeti ne kadar oldu merak ettim doğrusu ve bride o lcd ekranı ne kadara aldın?
    Fan kontrol işlemide yapıyor herhalde o :D

Alıntıları Göster
    boru acaip gitmiş

Orijinalden alıntı: lakers45

boru acaip gitmiş

Alıntıları Göster
    Süpersin kardeşim, ellerine sağlık. Güle güle kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newjack -- 6 Kasım 2013; 15:45:09 >

Orijinalden alıntı: Newjack

Süpersin kardeşim, ellerine sağlık. Güle güle kullan...

Alıntıları Göster
    Mükemmelsin dostum çok farklı bir mod olmuş tebrikler

Orijinalden alıntı: FullDH

Mükemmelsin dostum çok farklı bir mod olmuş tebrikler

Alıntıları Göster
    Mükemmel bir çalışma bu modda bende sıvı soğutma ve overclok için mükemmel bir kasa yapmışsın bütün rezervuarı ve motoru alta yaptığın kasaya koyup uv li soğutma sıvısıyla hem bu mükemmel projeyi de yamamlamış olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Amore_slx

Mükemmel bir çalışma bu modda bende sıvı soğutma ve overclok için mükemmel bir kasa yapmışsın bütün rezervuarı ve motoru alta yaptığın kasaya koyup uv li soğutma sıvısıyla hem bu mükemmel projeyi de yamamlamış olursun

Alıntıları Göster
    şahane olmuş emeğine sağlık hocam!

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

şahane olmuş emeğine sağlık hocam!

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş

hepinizin yazdıgı yorumlara cok tesekkur ederım bana cok buyuk destek oldunuz ve bı okadar da guven verdınız..

Alıntıları Göster
    kardeş cidden süper çalışma olmuş ellerine sağlık ! şahane

AMD Athlon x4 630 2.8Ghz | ASUS M4A785TD-V EVO | Sapphire HD4890 1GB vapor-x 256bit | G-Skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1600Mhz | Xilence 600W 135mm | WD 500GB | A4Tech XL750-BF | Win7 X64
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_blacksea

güzel gidiyor devam böyle...

Alıntıları Göster
    bu kasaya sık bi su sogutma lazım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.