Şimdi Ara

Kasa için tekerlekli sehpa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasayı yere koyuyorum, pek hoş olmuyor.

Yurtdışında şunun gibi çözümler bulunabiliyor .Bizde böyle ürünler var mı?

http://www.amazon.com/gp/product/B003BYRO7O?

• Kasaya tekerlek tak
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    kasanın boyuna enine uygun mdf kestirt 4 tane tekerlek al altına vidala bende yapacagım öyle birşey ama zaman bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuka

kasanın boyuna enine uygun mdf kestirt 4 tane tekerlek al altına vidala bende yapacagım öyle birşey ama zaman bulamıyorum.

Bende öyle yapmayı planlıyorum aslında. Tabii böyle yere biraz yakın oluyor, çok toz topluyor. Şöyle bir 15cm yükseltecek bir çözüm bulabilirsem daha da iyi olacak.
  • quote:

Mdf degil biraz daha duzgun bir agactan yapilmis halini zamaninda Tepe Mobilya'dan masa alirken almistim ama hala satiyorlar mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

quote:

Bende öyle yapmayı planlıyorum aslında. Tabii böyle yere biraz yakın oluyor, çok toz topluyor. Şöyle bir 15cm yükseltecek bir çözüm bulabilirsem daha da iyi olacak.

en mantıklısı şu masa yapılan malzemeden altına ufak ayaklık takmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    masa içi uzay kasa için öneri
    4 yıl önce açıldı
    KOLTUK KILIFI TAVSİYESİ LAZIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onlar gibi de , onun boyu yetmiyor. En iyisi kendimiz yaptırmak gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.