Şimdi Ara

Kasa fanı tavsiyesi (ALINDI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler alınabilecek en makul seviyedeki kasa fani almak istiyorum bunlarda da dikkat etmemiz gerekecek husus varmıdır ? Bütçe belirlemedim. Alınabilecek iyi kalitede en ucuz fan nedir ? Hepsiburadada 10 liraya da var 100 lirayada var hangisini tercih etmeliyim 10 liralık isimi gorurmu. 12 cm + 14 cm lazim. Tutupta 100 liralık fan önermeyinde işlevi ve az biraz malzeme.kalitesi olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifif -- 19 Haziran 2017; 20:52:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• piyasa'da 10 tl'ye de fan bulursun 100 tl'ye de

burada önemli olan şey bu fiyatların belirlenmesinde kullanılan malzeme kalitesi, teknolojiler, mtbf süreleri vs. diye gider.

mesela çok sessiz ve dayanıklı(mtbf 100.000 saat ve üzeri) fan istiyorsan 50-100 tl arası parayı gözden çıkarmak gerek.
    onun dışında led'li veya rgb ledli olsun istiyorsan yine yukarıda yazdığım şeyler devreye girer.

bunların dışında 10 ile 30 tl arası bulabileceğin fanların çoğu kalitesiz sleeve bearing yapıda dayanıksız ve kalitesiz fanlardır.

sizin aradığınız 40-50 tl'lik fanlar akasa viper veya cougar marka fanlar kalitelidir. hepsiburada'da bulabilirsiniz.
  • Hocam fanlarla ile ilgili baya bilginiz var sanırım. Siparis olarak bir tane 140 mm dandiklerden siparis verdim aerocool dark force diye bir model . Bir tane de 12 cm almam lazim. Sizin dediginz markalar da iyi gibi xigmatek serisi nasıldır yada artic diye bir marka var fan kontrolcu var hizini dusurebilirim.

• fifif kullanıcısına yanıt
    780t kasama 3 tane aldım. Süreklii indirim oluyor. Çokmemnunum. 3 tanesini 110 tlye aldım. Tanesi 37 felan idi. Takip et.
    www.hepsiburada.com
    Cougar CFD 120mm Kırmızı LED Kasa Fanı (CF-D12HB-R) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/cougar-cfd-120mm-kirmizi-led-kasa-fani-cf-d12hb-r-p-BD304159

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam resimdeki ürünü almış bulunmaktayım. Sizce iyimidir bu ürün nasıldır? Begenirsem bir tane daha almayi dusunuyorum. Kasanin yabanina yerlestirmeyi dusunuyorum mantiklimi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: fifif

Hocam resimdeki ürünü almış bulunmaktayım. Sizce iyimidir bu ürün nasıldır? Begenirsem bir tane daha almayi dusunuyorum. Kasanin yabanina yerlestirmeyi dusunuyorum mantiklimi sizce?

Kasanın tabanına nasıl yerlestireceksin? Ekran kartının fanına bakacak ters yönde hava akımı uygularsan yakarsın kartı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu sekil taktim.hocam zarari olurmu iceri dogru ufluyor fan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.