Şimdi Ara

Kasa Fan Hızını Nasıl Ayarlayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba MB511 kasa ve tomahawk max anakart aldım yarın montajını yapıcam ilk defa sistem montajı yapıyorum. Tomahawk maxta argb girişi yokmuş sanırım bu yüzden kasa fanlarını kasayla beraber gelen kontrolcüye bağlayacağım. Işık ayarlarını reset tuşuyla yapabiliyormuşuz. Fanların 2 kablosu varmış biri rgb birisi ise güç kablosu kontrolcüye rgb kablolarını bağlayıp güç kablolarını nereye bağlamam lazım? Sanırım direk psuya bağlarsam sürekli son hızda çalışıyorlarmış.

• Up. Sys-fan 4 pinli girişlere bağlarsam fan hız kontrolü yapabiliyor muyum?
  • Heja-Maica kullanıcısına yanıt
    Evet, fanlarin guc kablolarini anakart uzerinden Sys Fan yazan girislere baglarsan BIOS uzerinden veya Windows'ta MSI Command Center programi ile fan kontrolu yapabilirsin.
  • Kasa fanından gelen bir şu şekilde çıkış var bu çıkışı anakarta takamadım uygun yer yok birde kontrolcü üzerinde şöyle bir sata güç çıkışı var bunu powera mı bağlayacağım? Çözemedim acil yardıma ihtiyacım var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fanlardan şu şekilde bir dişi kablo geliyor 3 pinli bunu nereye takacağımı çözemedim anakartta 3 pinli giriş yok sys fan yerleri 4 pinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heja-Maica -- 10 Haziran 2020; 17:54:15 >
  • Üstteki kısmı hallettim sanırımda son attığım fotoğraftaki 3 pinli şeyi nereye takacağım çözemedim hala

Onu 4 dişli sysfan kısmına takabilirsiniz. Kablonun uerinde hangi tarafa doğru takilacagini gösteren işaret tırnak falan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    12 yıl önce açıldı
    Fan Hızını Ayarlama Yardımm
    11 yıl önce açıldı
    cpu fan yönü doğru mu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz gibi yaptım 1 pin açıkta kaldı üstteki fotoğraflarda rgb kontrolcüsünden çıkan sata güç kablosunu nereye takacağım peki?

Tam bilemiyorum maalesef hocam. Yanlış yönlendirmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 10 Haziran 2020; 18:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.