Şimdi Ara

Kasa' da değişiklikler için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ekran kartı:Asus Eah5830 DiretcU
    Ekran kartı modelini üstündeki model numarasından aratarak baktım amd hd 5800 serisi ya da ati radeon 5830 diye de geçiyor sanırım

anakart:Gigabyte GA-MA78LMT-S2
    hard disk 500gb
    Kasa:Cooler Masster Elite 430
    Ram: 4GB

Arkadaşlar 2011 civarında topladığım kasa yı uzun zamandır kullanmıyordum ve şimdi tekrar oyun oynamaya karar verdim bu yüzden biraz geliştirebilir miyim diye yardım almak istedim
    Anakart ile uyumlu modelleri bilmiyorum,gerçekten fark yaratacak bir ekran kartı değişikliği yapılır mı ? Ram de eklersem şuanın oyunlarını medium seviyesinde en azından oynatır mı ?
    Ya da at bundan olmaz mı dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gobl1n

Anakart, CPU, ekran kartı, DDR4'lü sistem olursa RAM satılacak, yerine daha iyileri alınacak.

ekran kartını ramı daha yüksek yine 256 bit bir kart ile değiştirip,bir de 4 gb ram daha eklesem medium da götürmez mi bir süre acaba
    Geçici bir çözüm olur, ama performans az da olsa artar. AMD tarafında HD 7770, HD 7790, HD 7850, R7 260, R7 265, R7 265X, R7 360 güç ve enerji tüketimi olarak sisteme uygun, aklima gelen kartlar. Renkleri ve imaj kaliteleri kötü olduğu için, Nvidia önermiyorum.

Orijinalden alıntı: gobl1n

Geçici bir çözüm olur, ama performans az da olsa artar. AMD tarafında HD 7770, HD 7790, HD 7850, R7 260, R7 265, R7 265X, R7 360 güç ve enerji tüketimi olarak sisteme uygun, aklima gelen kartlar. Renkleri ve imaj kaliteleri kötü olduğu için, Nvidia önermiyorum.

Ekran kartı nvidia dır abi diyenlerden olmadığın için sevindim :D
    Çok sağol ilgilendiğin için

yazdığım gibi ekran kartım 256 bit 1 gb
    tabi ki alacağım kart hem model olarak yeni hem toplam belleği daha yüksek olacağı için örneğin 4 gb 128-bit illa ki performans olarak daha iyi olacak
    ama bit özelliği ekran kartlarında oyun oynarken normalde çok daha önemli oluyordu değil mi ? bunu bilgim olsun diye soruyorum

https://www.itopya.com/asus-rx-460-oc-rog-strix-gaming-4gb-gddr5-128bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti/

https://www.itopya.com/asus-rx-550-4gb-gddr5-128bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti/

https://www.itopya.com/asus-r7-250-2gb-ddr5-128bit-dx112-amd-radeon-ekran-karti/

bu modeller mantıklı mıdır ?

• Yunus Emre K Y kullanıcısına yanıt
    R7 250 zayıf kart. Diğer kartlar idare eder. Bahsettiğim kartları bu yazdıklarının neredeyse yarısı / üçte biri fiyatlara ikinci elde bulabilirsin. Veriyolunu yol şeridi gibi düşünebilirsin. Daha güçlü GPU daha geniş veriyolu ister. Yolda aynı anda yan yana gidecek araç sayısı gibi düşün.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.