|
Asus Prime B450M-K II anakart ile birlikte 3ad. ARGB fanlı Dark GT Pro kasa kullanmaktayım. Üç fana ilave olarak üst kısma bir egzoz fan daha eklemek istediğim için kasamda kullanılan fanların birebir aynısından sipariş ettim. Ne var ki gelen dördüncü fanı düzgün bağlamayı beceremedim çünkü 3 pinli soketi bir tek CHA_FAN kısmına takabiliyorum, öyle olunca da ARGB alamıyorum. Normalde bağlantısı oldukça basit görünüyordu. Hali hazırda üzerinde bulunan fanlar için kasanın yanında PSU üzerinden uç uca eklenen 4 pinli kablolar var. Bu da kasanın reset kısmından yönetilen ARGB kontrolcüsüne çıkıyor. İlk kurulumda sıkıntı yoktu, yani ilk kurulumdan kastım kasamı ilk topladığımda mevcutta üç fanlı şekilde ilavesiz kullanırken... Ancak şimdi 3 pinli ekstra fanım ve bağlantısını yapamadığım fandan gelen bir ARGB kablom var. Nasıl ilerleyebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var. FANIM: https://www.dark.com.tr/bilgisayar-bilesenleri/kasa-fan/dark-120mm-argb-fan-dark-gtpro-fani.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrisema -- 18 Temmuz 2025; 3:57:21 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt