Şimdi Ara

Kas yapmadan yağ yakmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar karın ve kalça bölge vücuduma oranla çok daha geniş.2-3 kaburga kemiğim bile gözükürken bu bölgeler bağımsızlıklarını ilan etmişler resmen.Şimdi sorum mesela ben yağlarımı eritmek istiyorum biliyorum bölgesel yap eritme yok ve yağ eritme için en iyi yöntemse kardiyo çalışmakmış.Şimdi ben mesela kardiyo için koşu ve bisikletle uğraşırken korkum orada kas oluşması yani yap erimeden kas oluşmaz değil mi?Çünkü oluşursa o bölgeler yine büyük kalacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ yakmak istiyorsan kalori açığı vereceksin temel mantık bu.Yani 2000 calori yerine 1500 yiyeceksin.

Bu arada kalcada ve göbekteki kas çirkin durmaz ki.Hem yağı erit hem kas yap yoksa cılız olursun bu seferde.Kiloludan daha kötü.

• Kaslarını sıkıştırır ve toparlar ama yeni kas kütleleri eklemez. Korkacak bir şey yok. Ayrıca yağ yakılmadan kas yapılmaz diye bir şey yok ama yağlar kasların üzerindedir bir örtü gibi düşün manzarayı kapatırlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovan -- 14 Şubat 2016; 16:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

Yağ yakmak istiyorsan kalori açığı vereceksin temel mantık bu.Yani 2000 calori yerine 1500 yiyeceksin.

Bu arada kalcada ve göbekteki kas çirkin durmaz ki.Hem yağı erit hem kas yap yoksa cılız olursun bu seferde.Kiloludan daha kötü.

Hocam amaç önce işte yağ oranını azaltmak sonra sporla kilo almak.Teşekkürler tavsiyeniz için :)
    @giovan yağ yakmadan kas yapmak istemiyorum :) önce yağ oranını azaltıp Zayıflamak sonra sağlıklı kilo almak.Kasta çok gözüm yok zaten vücudum düzgün olsun yeter. Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

Yağ yakmak istiyorsan kalori açığı vereceksin temel mantık bu.Yani 2000 calori yerine 1500 yiyeceksin.

Hocam amaç önce işte yağ oranını azaltmak sonra sporla kilo almak.Teşekkürler tavsiyeniz için :)
    @giovan yağ yakmadan kas yapmak istemiyorum :) önce yağ oranını azaltıp Zayıflamak sonra sağlıklı kilo almak.Kasta çok gözüm yok zaten vücudum düzgün olsun yeter. Teşekkürler :)

Tamam şimdi ne demek istediğini anladım.Yağ oranını düşürmek için en önemli bilgileri vereyim kendim fitness ile uğraşıyorum, ilk önce günlük kalori ihtiyacını hesapla.500 kalori eksik yiyeceksin bunları internetten veya fatsecret adlı programdan hesapla.Bol su ve yeşil çay içebilirsin.Sekeri 0 a indir.

Haftada 500 gr dan fazla kilo verme dikkat et.

• yag yakmak icin kardiyo agırlıklı calıs ama en azından kastan minimum oranda zarar etmek hafifte olsa agırlık calıs . Yag yakıp kas kazanmak cok zor o yüzden birini sececeksin.

Tavsiyen 75 kg ya kadar düs sonra beslenmeni arttır . (Ben 80 kg dan 64 kg kadar düsmüstüm ama az yemek(yaglanmaktan korkmak yüzüdnen) 1,5 sene ugrasmama ragmen kolu 33'ten yukarı cıkaramadım sonra 2 ay bıraktım suan kötü beslenmeden 75 kg cıktım . Anlayacagın kg verme isini abartma elinde sonunda patlayıp acayip zararlı besleniyorsun, belli zamandan sonra kas icin düzgün protein al yoksa benim gibi kg verir ama kaslı görünümün olmaz )

Simdi tekrar düzgün basladım ama eskiden 15 kg dumbell kaldırıken ve 4 set 20-15-12-12 diamond push up yaparken suan 12 kg kaldırıp maks 12 diamond push up yapabiliyorum paslanmısım. En azından yaza az da olsa formda girmek icin ugrasıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Et yemeyerek kas yapılabilirmi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

Tamam şimdi ne demek istediğini anladım.Yağ oranını düşürmek için en önemli bilgileri vereyim kendim fitness ile uğraşıyorum, ilk önce günlük kalori ihtiyacını hesapla.500 kalori eksik yiyeceksin bunları internetten veya fatsecret adlı programdan hesapla.Bol su ve yeşil çay içebilirsin.Sekeri 0 a indir.

Haftada 500 gr dan fazla kilo verme dikkat et.

Anladım hocam teşekkür ederim :) şekersiz zor olacak ama değecek inşallah.
    @ChrissyCostanza hocam şu an 75 kiloyum :) dediğim gibi vücudum çık orantısız göğüs kafesi kemiklerimden bazıları bile belli olurken kalça ve karın ölçülerim çok fazla :) Teşekkürler tavsiyeniz için

• 1 kilo yağın boyutu 1 kilo kasın boyutunun 2 katı biliyo musun ?
  • Sabah : 250 gr lor peyniri (tek süt) bütük çukur tabağa ez 10 fındık 1 tatlı kaşğı tarçın 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu tozu 7-8 fındık tepeleme çorba kaşığı yağsız tuzsuz lapa üstüne 1 bardak yarım yağlı süt içine 1 tatlı kaşığı tahin 3-4 canderel tadlandırıcı tablet karıştır hepsini ye

öğlen : 200 gr tavuk göğsü ( haşlanmış ) - yarum havuç rendele 1 çay kaşığı tereyağda havuçları 2-3 dk pişir yarım haşlanmış patatesi küp küp doğra yarım domataesi minik inik doğra yine 2 çorba kaşığı lapayla havucu patatesi domatesi karıştır öğlen bunları ye

Akşam : 300 gr pırasa küp küp doğra tavada 10 dk kavur üstüne pul biber karabiber ekle 2 de yumurta kır yanınada 200 gr tavuk göğsü 2 dilim tam buğday ekmeği ekle

Dikkat edilmesi gerekeneler :

1- Öğün araları zinhar abur cubur ağıza bişi atmak v.s yok
    2- Akşam yemeği saat 19:00 da en geç bitmiş olmalı yatana kadar zinhar bişi yenmemeli
    3- Kolay gelsin :)

Bu arada koşarken kas felan oluşmaz ayrıca kas kütlesi öğle yağ kütlesi gibi yer kaplamaz sıkılaştırır birde sana tavsiyem koşu bandıdında felan koşma git sahada veya parkurda felan koş koşu bantları sağlıklı değil bisiklette kilo verdirmez bisiklet işi hikaye . Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin ama işin gerçekten zor göbek eritmek kolay değildir

• Ağırlığı kasların gelişsin diye değil yağ yakarken eritmemrk için çalışacaksın. Arkadaşlar yazmış yukarda. Yani kas yaparım korkusu ile sadece kardiyo yaparsan olan kasını yakarsın. Kas yapan insanlar nasıl çalışıyorsa sen de öyle çalışscan ama beslenmen farklı olacak.

• İp atla.
  • GodShotGG: anladım o zaman normal bir şekilde çalışayım çok kasmayayım :) Teşekkürler
    Agirretxe: Hocam ayrıntılı anlatım için çok teşekkürler :) benim için arada atıştırmamak zor olacak ama denemeye çalışırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agirretxe

Sabah : 250 gr lor peyniri (tek süt) bütük çukur tabağa ez 10 fındık 1 tatlı kaşğı tarçın 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu tozu 7-8 fındık tepeleme çorba kaşığı yağsız tuzsuz lapa üstüne 1 bardak yarım yağlı süt içine 1 tatlı kaşığı tahin 3-4 canderel tadlandırıcı tablet karıştır hepsini ye

öğlen : 200 gr tavuk göğsü ( haşlanmış ) - yarum havuç rendele 1 çay kaşığı tereyağda havuçları 2-3 dk pişir yarım haşlanmış patatesi küp küp doğra yarım domataesi minik inik doğra yine 2 çorba kaşığı lapayla havucu patatesi domatesi karıştır öğlen bunları ye

Akşam : 300 gr pırasa küp küp doğra tavada 10 dk kavur üstüne pul biber karabiber ekle 2 de yumurta kır yanınada 200 gr tavuk göğsü 2 dilim tam buğday ekmeği ekle

Dikkat edilmesi gerekeneler :

1- Öğün araları zinhar abur cubur ağıza bişi atmak v.s yok
    2- Akşam yemeği saat 19:00 da en geç bitmiş olmalı yatana kadar zinhar bişi yenmemeli
    3- Kolay gelsin :)

Bu arada koşarken kas felan oluşmaz ayrıca kas kütlesi öğle yağ kütlesi gibi yer kaplamaz sıkılaştırır birde sana tavsiyem koşu bandıdında felan koşma git sahada veya parkurda felan koş koşu bantları sağlıklı değil bisiklette kilo verdirmez bisiklet işi hikaye . Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin ama işin gerçekten zor göbek eritmek kolay değildir

Gayet sağlam dengeli besleyici bir program buna uyarsan sağlıklı bir şekilde yağ oranını düşürürsün.

• Bende işe yarıyor dostum ama gerçekten bu programa uymak büyük irade ister allah kolaylık versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.