Şimdi Ara

kas yapanlar neden üstün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle TR gibi ülkelerde fenotipler çok net bellidir.

dışarı çıkarsanız göreceğiniz adamların % 80 i aynı tip. Sadece giyimleri farklı.

Saçak sakal bile büyük bir kısmının aynı , özellikle üniversite öğrenclierinin

Bunlar herkesin sahip olduğu özellikler. Ama kas varsa direk % 5 lik dilime çıkıyorsunuz

• Hayattaki amacın ne bi söyler misin?

Ne yapıyorsun da spor yapmaktan daha önemli de spora ayıracak 1 saatin yok.

Sadece fitness değil bütün sporları düzenli ve uzun süre yapması çok zordu hiç bir sporda 3 5ayda bir yere gelemezsin bu vücut geliştirme içinde bu şekildedir, futbol içinde bu şekildedir.

Herkesin ağzında bir laf istesem gider bende yaparım çok mu zor. Önce ayağının dibindeki spor salonuna git ve 1 hafta geçir, sadece insanları izle, orda en az 5 yıldır spor yapandan 1senedir yapana ve 3 5 aydır yapan insanlara bak emin ol hiç biri senin instada gördüğün gibi kas yığını yada çok estetik bir vücuda sahip değil çünkü öyle kolay değil.

Senin gibiler salona gelir kaydolur 1 2 antrenman yapar ve salona bir daha uğramaz.

Kendinizi avutmayı bırakın yıl olmuş 2020 bu zamanda spor yapmayan insanın kendisine saygısı yoktur illa fitness yapmak zorunda değilsiniz.

Ya şu yıkık konu sahibine cevap yazmayın. Lan bir insan boyle anonim ortamda kendinde olmayan özelliklerle övünür mü ya. Bu nasıl bir yıkıklıktır. Ulan bari dediklerin sende var kabul edelim ama bu özelliklere sahip bir insan burada 30 yaşına gelmiş 10 yaşında gibi cümle kururmu ya.

Neyse hayatında başarılar 5 dil bilen ama 2 cümle yazamayan arkadaşım.
    Forumda herkes her şeyi biliyor, en çok bilenlerde o Bilgisayar koltuğundan kalkmayan arkadaşlar :) Galiba spor yapmayı Bilgisayar koltuğunda dönmek sanıyorlar, her şeyi her konuyu böyle koyu şekilde eleştirmeyin be arkadaş...

Kaslı adamı ne yapacaksınız ? Kas yapmış adam işte, boş vakti varmış değerlendirmiş, boş boş duracağına spor yapmış deşarj olmuş. Bir iki kendini bilmez yüzünden bütün kas yapanları eleştirmek kıskançlıktır ya :)

Asıl irdelenmesi gerekenler, bütün gün o bilgisayar koltuğunda oturup yargı dağıtanlar :) Forumda atıp tutup, herkesi yargılıyorlar fakat kendileri de bir halt yapmıyor. Hayatı bu kadar derinlemesine ele alıp eleştirel bakmayın, özgüveninizi yok edersiniz ve kendiniz için değil etrafınızdakiler ne der diye yaşarsanız, sadece milleti eleştirirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

Bu mesaj silindi.

Bunu genelde 185lik , 3/10luk zarganalar diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

Bu mesaj silindi.

boyum ortalama. 173.

bakanlar oluyor , kıskananlar da oluyor senin gibi

• 2 tane kıza kendinizi beğendireceksiniz diye sabah akşam spor salonlarında sürünüyosunuz sonra da atomu parçalamış havalarına giriyosunuz   komik gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

2 tane kıza kendinizi beğendireceksiniz diye sabah akşam spor salonlarında sürünüyosunuz sonra da atomu parçalamış havalarına giriyosunuz   komik gerçekten

sporun yığınla faydası var

2 kız diyip kendini kandırıyorsun yazık

Genel olarak hayat motivasyonunu artırıyor. Seni daha çalışkan hala getiriyor , daha mutlu oluyorsun

Hayatında 1 gün spor yapmamış kişilerin avuntusu bu genelde. Kendine gül : )

• neyse insanlarla laf dalaşına girmeyi sevmiyorum.

• hayvan gibi kas yapmanın sağlığa bi faydası falan yok

kendimi avutucağım bi durum yok,gider yaparım zor bi iş değil ama hayatta daha önemli öncelikler olduğunu düşünüyorum

kimseyi yargılamam boş iş vs diye ama ağırlık indirip kaldırmakla çok büyük bi iş başardığını sananlar komik gerçekten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayvan gibi kas yapmanın sağlığa bi faydası falan yok

kendimi avutucağım bi durum yok,gider yaparım zor bi iş değil ama hayatta daha önemli öncelikler olduğunu düşünüyorum

kimseyi yargılamam boş iş vs diye ama ağırlık indirip kaldırmakla çok büyük bi iş başardığını sananlar komik gerçekten :)

gider yaparsın ? ahaha

yaparsın yaparsın. : )

Fitnessi kolay sanıyorsunuz. Fiziksel olarak zorluğu geçtim , hayatından ne fedakarlıklar yapman gerekecek

Yeri gelecek planlarını iptal edip oraya ağırlık kaldırmaya gideceksin. Küçük sakatlıklar , ağrılar bir sürü şey var

Kolay bir şey sanıyorsunuz gülüyorum ahaha

Sen hiçbir zaman kaslı biri olamayacaksın.

• öyle bi amacım var mı ki

bütün hayatımı buna adasam kas yığını olsam ne olucak,kızlar mı bakıcak ?

sığırda da kas var dostum,önemli olan beyni geliştirmek :)

• Başlık bir kere çok saçma. Her şeyin bir üstünlüğü vardır zaten. Ne açıdan üstün, kaslı olanlar daha mı zeki, akıllı oluyormuş?

Kaslı olmanın tek üstünlüğü vücudun şekillenmesini sağlamaktır ve düzeyinde olur ise bir yere kadar sağlıklı kalmanı sağlar.(Protein tozu vb. Supplementler kullananlar sağlık için yapmıyordur zaten bunu, büyük ihtimal kız tavlama derdindedir.)

Yani Sanki üstün bir ırk gibi söylemek saçma değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öyle bi amacım var mı ki

kaslıyım

iyi bölümden mezunum

5 dil biliyorum. spor benim hayatım değil , hayatıma renk katan bir aktivite.

kudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 4 Ekim 2020; 20:53:20 >
  • spor gereklidir ama fit ya da belki biraz belirgin hatlı bir vücut yeterli. fazlasını da hobi olarak yaparsın saygı duyarım ama gösteriş yapınca itici oluyor. ve kas yapmaya çalışan insanların çok büyük bir kısmı primat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne zaman senin konunu görsem milleti küçümseme derdindesin

Tamam hepimizden üstünsün kaslı,yakışıklı,zekisin

umarım bi gün senin gibi olabilirim  

• quote:

ne zaman senin konunu görsem milleti küçümseme derdindesin

Tamam hepimizden üstünsün kaslı,yakışıklı,zekisin

umarım bi gün senin gibi olabilirim  

Diğer konularda da üstün olduğumu görünce anca dalgaya vuruyorsun

• quote:

öyle bi amacım var mı ki

Ne kendini avutup duruyosun sen ya. Gemi mühendisliği öğrencisiyim, okumak araştırmak en büyük hobim, instagram atayım özelden de az bak. 3 tane enstruman çalabiliyorum (telli ve klavyeli), şarkı söyleyip kara kalem yapıyorum. Vücut da geliştiriyorum bunları yaparken. Ha hiçbirini kadınlar için yapmıyorum, zaten doygunluğa gelmişim artık öyle bi amacım yok. Sen ne yapıyosun peki forumda vücut geliştirenlere mok atmaktan başka. Boya takılacaksan onu da diyim 183.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Ne kendini avutup duruyosun sen ya. Gemi mühendisliği öğrencisiyim, okumak araştırmak en büyük hobim, instagram atayım özelden de az bak. 3 tane enstruman çalabiliyorum (telli ve klavyeli), şarkı söyleyip kara kalem yapıyorum. Vücut da geliştiriyorum bunları yaparken. Ha hiçbirini kadınlar için yapmıyorum, zaten doygunluğa gelmişim artık öyle bi amacım yok. Sen ne yapıyosun peki forumda vücut geliştirenlere mok atmaktan başka. Boya takılacaksan onu da diyim 183.

Alıntıları Göster

hocam instagram atsana

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.