Şimdi Ara

Kas Seğirmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok korkuyorum bu ALS'de kas seğirmeleri oluyomuş. Ben ALS'nin ne kadar sürede ilerlediğini sormak istiyorum. Bende en az 1 senedir kas seğirmeleri var sadece bacak ve koldaydı, çok nadir kaşımda seğirme olurdu önceden bu başlamadan önce, kaş hala çok nadir ama bacak ve koldan sonra kalçamda oldu, şu an çok nadir dudağımın sağ kısmında olur, ve bir iki kere karnımda oldu, bir ara bacağım aşırı karıncalanıyordu deliriyodum o geçti yani azaldı çok azaldı bazen çok az olabilir, sonra bir kolda başladı o karıncalanmalar ve sonradan geçti gene onun bir daha olduğunu hatırlamıyorum, ALS 1 sene içerisinde rahatça kasları eritir mi? Yoksa sürer mi 4-5 sene, yalnız o 1 sene çok hareketsiz yani öyle hiç kasım gelişsin falan yok yani hiç geliştirmedim, acaba hareketsizlikten mi olur?

• ThanaReal T kullanıcısına yanıt
    Merhaba sağlık durumunuz nasıl merak ettim. Sonradan hiç yazmamissiniz. Bendede ara ara oluyor. Size cevap yazanada olmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cause35 C kullanıcısına yanıt

B12 ve d vitamin eksikliği buna sebep oluyor genellikle. Ayrıca boyun fıtığı da el kol bacak karıncalanması, uyuşma ve seyirmelere neden olabiliyor. Vitamin eksikliği kontrolü ve varsa tedavisi ve boyun fıtığı şüphesi için aksiyon alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 2 Haziran 2024; 11:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende dediğiniz gibi d vitamini eksikliği vardı ama esas sorun sanırsam magnezyum eksikliği çünkü bende tansiyon vardı ve ilaç alsamda almasamda sürekli
    İdrara çıkıyordum magnezyumu bitirmişim😀 ayrıca bu yüzden kas zayiflamasi ve dizde sorum yasadim magnezyum kullanınca bacaklarıma kuvvet geldi ayrıca yorgunluk Bitkinlikte azaldı seyirmeler öncekine göre çok seyrek ama herkesin durumu farklı olabilir Dr. A danışmakta fayda var.

• ThanaReal T kullanıcısına yanıt
    quote:

Reis ben olayı çözdüm magnezyum eksikliği de yapabiliyor. Sürekli işemeye çıkan varsa aranızda vücutta magnezyum azalıyor. Ben takviye alinca kayboldu. Ama ne hikmetse hiç bir Dr buna çare bulamıyor. Tabi herkesin sorunu farklida olabilir birşey diyemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halısaha Kas Ağrısı
    7 yıl önce açıldı
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.