Şimdi Ara

Kaş Piercing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaşımı delidirdim okyanus suyu veya tuzlu sudan baska birsey yapmam gerekiyormu ? herhangibir bakım...Bundan önce dudağımı deldirmiştim şu ana kadar hiç bakım yapmadım ve iltihap olmadı...Kaş için tam tersi sürekli bakım yapmam gerekiyormuş 1 ay diye duydum...Doğrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 25 Nisan 2009; 5:28:07 >

• Ben deldirdiğimde banada dediler 1 ay bakım yapacaksın diye Biokadin solüsyon bide terramycin diye bi krem verdi delen herif :D bazen süremezdim unuturdum aklıma geldikce kullandım bişey olmamıştı.Sen yinede tedbirli ol 1 ay dikkat et ayrıca neden 1 ay bunuda merak ettim şimdi.
  • kaş deldirirken çok acıyo mu? yani kulak deldirmekten farkı var mı?? kaş piercingi çok hoşuma gidiyor ama göze yakın olduğu için sakıncalıymış gibi geldi, vazgeçmiştim o yüzden.. ve tabii milletin önyargıları da etkili oldu; ufacık bir takıya bu kadar çok etiket yapıştırabilen başka bir topluluk daha yoktur herhalde
  • Acımaz öyle bodoslama delmiyolar zaten :D soğuk bişey sıkıyo 10 sn içinde deliyo hissetmiyosun
  • nasıl acımaz yav acayip aciyor kulaga göre einstein 'ın zaman görecelidir lafı aklıma geliyor...o 5-6 saniye sana 5-6 saat gibi geliyor...Kulakdan daha fazla acılı...Dudaktanda dudağı arkadaş delmişti hiçbirşey sıkmamıştık... tabi pembe intraket bulabildik...Piercing'i sokarken sanki zenci sokuyormuş gibi hissettim ....Soğutucuyu bekletti bende biraz belki oyüzden acımıştır...
  • oha ne mantıkdır ya arkadaşına dudak deldirmek

sanırım millet canını sokakta bulmuş
  • Dudakta pek fazla sinir bulunmuyor...Kendim korkmasam kendim delerdim...5kişinin dudağını deldim daha 1 kere şikayet etmediler...Bakımını yaptığın sürece delimde bir problem yoksa(ki dudakta olması için daha yazamayan çizemeyen bir insan lazım çünkü ordaki sinir uçlarını tutturmak bayağı bir zor olsa gerek) çok rahattır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gözlük burunda kemer yaparmı?
    9 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    9 yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahh!! çıkartmıştım şimdi ucunu takamıyorum yahu!!
  • kanım çekildi
  • Hiç DELDİRMEDİĞİM için cevap veremiyorum...
  • Ben de bu yaz çeneme taktırcam.Bu ilk olacak.
  • bende bu yaz birinin g..unu deldircem acır mı

şaka bi yana kulak tamamda diğer yerleri deldirmek biraz sakat ve acayip bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 27 Nisan 2009; 17:19:56 >
  • şimdi delikanlı olduğunu zanneden.. tipleri dolduracaksınız buraya millet erkeklik dersi vermeye başlıcak.. Hazır olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.